Ας πω και γω λίγα πράγματα:
Εσώτερον (Περιοχή Δάφνη)
Πολύ καλό στούντιο αν και λίγο στενή η αίθουσα λόγω της παρουσίας του πιάνου. Επίσης ίσως κάποιοι ντράμερ να βρίσκουν αρνητικό το ότι είναι σε ξεχωριστή αίθουσα που επικοινωνεί με την αίθουσα με τα όργανα μέσω κυλιόμενης πόρτας.
Ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός, με καλά PA και ενισχυτές. Οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες με τα περισσότερα στούντιο (12 ευρώ η ώρα).
Ο Βαγγέλης ο ιδιοκτήτης είναι φιλικότατος και εξυπηρετικότατος. Τσάμπα καφές σερβίρεται στο μαγαζί.
Κέλσος (Περιοχή Μετς)
Αλλο είναι το όνομα αλλά έτσι το ξέρουν γιατί βρίσκεται στην οδό κέλσου κάθετη στην αρχή της Βουλιαγμένης.
Ωραίος χώρος με όχι τόσο καλή ακουστική. Ο ιδιοκτήτης ο Γιώργος είναι πολύ εξυπηρετικός και κάνει ό,τι μπορεί για να μην υποφέρουμε.

Η ώρα κοστίζει 12 ευρώ και επίσης έχει τσάμπα καφέ
Prova Studio (Περιοχή Ταύρος)Πολύ καλό στούντιο. Το μόνο αρνητικό του είναι οι Valvestate ενισχυτές. Κατά τα άλλα έχει άνετους χώρους, πολύ καλή ντραμς, ενισχυτές μπάσου, PA και πολύ καλή ακουστική. Τα παιδιά πλην ενός είναι εξυπηρετικότατοι και πολύ καλοί στη δουλειά τους.
Το στούντιο προτιμάται από γνωστούς μουσικούς. Η πρόβα κοστίζει 12 ευρώ η ώρα και ο καφές δεν είναι τσάμπα.
Baseline (Περιοχή Καλλιθέα)Πολύ καλή επιλογή για πρόβα. Εξυπηρετικότατα παιδιά, 12 ευρώ η ώρα, πάμφθηνο μπαρ.
Εχει αρκετά καλή ακουστική με προτίμηση στην πρώτη αίθουσα γιατί η άλλη η μικρή υπολείπεται ακουστικής από την μεγάλη.
Καλούς ενισχυτές μπάσου, δυνατά και μεγάλα PA, οι ενισχυτές κιθάρας όπως τα περισσότερα Marshall
Terra (Περιοχή: Ηλιούπολη)Παλιότερα θεωρείτο από τα κορυφαία στούντιο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια προσωπικά πιστεύω ότι έχει πέσει η ποιότητα του.
Η ακουστική δεν είναι πολύ καλή ειδικά για τους τραγουδιστές μιας και ο ήχος είναι λίγο ξερός.
Ο mesa boogie που βρίσκεται εκεί ακόμα διατηρεί τα προσχήματα στη μία αίθουσα.
Κατά τα άλλα, τα παιδιά είναι πολύ καλά στη δουλειά τους και στην εξυπηρέτηση.
Τιμές 12 ευρώ η ώρα, ο καφές δεν είναι τσάμπα.