Οπως τα ειπε ο Arg0 ειναι. Αν ακουσες καποιους Χ μαγνητες και δεν καταλαβες διαφορα (ουτε στα καθαρα ουτε στα βρωμικα κτλ) σημαινει οτι ειναι καλυτερα να αφησεις για λιγο καιρο την αναβαθμιση στους μαγνητες, μεχρι να μπορεσεις να ξεχωριζεις τι σου αρεσει και τι οχι, ωστε μετα να σκασεις χρηματα σε μια αγορα που πραγματικα θα σε ικανοποιει. No offense ε; Δεν προσπαθω να την πω σε κανεναν, ουτε να το παιξω "εγω ξερω, εσεις οχι" κτλ, απλα επειδη εχω περασει απο τετοια σταδια οταν ημουν αρκετα αρχαριος στην κιθαρα, πηγαινα κι εσκαγα χρηματα για οτι μλκια μου ελεγαν οι αλλοι (γνωστοι, περιοδικα του χωρου κτλ) οτι ηταν καλο για το ταδε ειδος μουσικης κτλ... Μετα απο αρκετα χρονια, δοκιμες, εμπειρια (που δεν σταματαει ποτε η εξελιξη της), αποτυχιες και "πεταμενα" λεφτα, καταλαβα οτι απλα ξεκινησα πολυ νωρις να ασχολουμαι με ολα αυτα, χωρις πρωτα να εχω παρει πραγματικη "μυρωδια" για το τι κανω, πως το κανω, γιατι το κανω, τι αποτελεσμα θα εχει και πως θα συνδυαστει με τα υπολοιπα (με την κιθαρα μου, τον ενισχυτη μου, τα χερια μου, τα ηχεια μου).
Ξερω οτι οι πειρασμοι ειναι πολλοι, αλλα αν θελετε να γλυτωσετε χρηματα και χρονο, καλυτερα προσπαθηστε σε καθε ευκαιρια να παιζετε με οσο πιο πολλα οργανα και εξοπλισμο μπορειτε (απο φιλους, γνωστους, μαγαζια), ωστε να διαμορφωσετε πραγματικα δικη σας αποψη για το τι σας κανει και τι οχι και οχι απλα να επαναλαμβανετε οτι λενε αυτοι που "ξερουν". Η μουσικη ειναι ενας χωρος που δεν υπαρχουν πρεπει, δεν πρεπει, γινεται και δεν γινεται...