Απλά να σου πω, ότι στις χορδές, λίγο πολύ ισχύει το ότι όσα δώσεις, τόσα θα πάρεις
ειδικά στις χορδές δεν νομίζω πως ισχύει και πολύ αυτό..
π.χ. οι Gibson είναι πιο ακριβές από τις περισσότερες χορδές αλλά απο ποιότητα δεν λένε και τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με τις άλλες πάλι..
ή επίσης αν πάρεις elixir θα τις πληρώσεις πανάκριβα όχι λόγο της ποιότητας ήχου τόσο όσο για το ότι κρατάνε πολύ λόγω περιέλιξης..
και πολλά άλλα παραδείγματα.....
Προσωπικά έχω δοκιμάσει τις περισσότερες χορδές της αγοράς και έχω καταλήξει στις Ernie-ball Slinky κυρίως ή αλλιώς Gallis rockstar..
Πήρα απ αυτές τον πιο pure ήχο που έχω ακούσει και επίσης την πιο ωραία αίσθηση στα χέρια.. αρκετά ελαστικές αλλά με πολύ μεγάλη σταθερότητα ταυτόχρονα!! να φανταστείς παρ όλη την ελαστικότητά τους ποτέ δεν είχα πρόβλημα με ξεκουρδίσματα κτλ (Με floyd παίζω κ εγώ...) σε αντίθεση με τις D'addario ας πούμε που όποτε έβαζα κούρδιζα κάθε μέρα ενώ με τις Ernie-Ball έχω κάτσει και 3 μήνες χωρίς να χρειαστώ το παραμικρό κούρδισμα!!

Από μένα πάρε Ernie-Ball!! ( και ο λόγος που θα τις βρείς φθηνά δεν είναι ότι δεν είναι καλές αλλά ότι φεύγουν πολύ!!)