Καταρχας, πρεπει να δεχομαστε και την αντιθετη αποψη.
Ναι, μπορει να υπαρχουν μερικοι που εχουν ενα "κολημμα" με τον thomann και οποιοδηποτε διαδικτυακο καταστημα για καποιους λογους. Βεβαια filipaster το "ακουω" απο το "εχω υποστει" εχει μεγαλη διαφορα και ως προς τη βαρυτητα του ( γιατι ως γνωστον οι Ελληνες ειμαστε και παραπονιαρηδες ), αλλα και ως προς την επιχειρηματολογηση του.
Προσωπικα εχω ψωνισει και για μενα, αλλα και για την εταιρια, ουκ ολιγες φορες και ποτε μα ποτε δεν υπηρξε προβλημα. Εκτος απο μια φορα, που μας εστειλαν προβληματικο monitor, κατι για το οποιο δεχτηκαμε 8000 γονοκλυσιες και 400 συγνωμες ( μην πω για το "επιστρεψτε το με δικα μας εξοδα και εμεις θα αναλαβουμε τα παντα" ). Κατι τετοιο δεν εχω ζησει απο Ελληνα εμπορα, ο οποιος ξεχναει την εγγυηση και την ισχυ της απο τη στιγμη που θα βγεις απο την πορτα του μαγαζιου.
Περα απο αυτο, υπαρχει ηδη μια συζητηση για τον thomann και δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να ανοιγουμε 800 θεματα. Προειδοποιω απο τωρα πως οταν το θεμα αυτο φτασει στον κορεσμο ( τον βλεπω πολυ συντομα ), θα κλειδωθει και ισως "εξαφανιστει".