Τι τραβαμε κ εμεις οι ζερβοκουταλαδες 
Οντως εχετε πιο περιορισμενες επιλογες... 
Αλλα στην περιπτωση σου δεν υπαρχει καποιο θεμα. Μπορεις να παρεις μια S-S-S Strat και να τις αλλαξεις τον πισω μαγνητη με ενα διπλο.
Η μονη αλλαγη που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις pickguard. 
Το σκεφτηκα και αυτο αλλα ανεβαζει πολυ το κοστος...
Για να σ δωσω να καταλαβεις αρχισα να ψαχνομαι στο θεμα ηλεκτρικη κιθαρα με αφορμη αυτο εδω
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=76872.msg603758#msg603758Τελικα τα εισητηρια βγηκαν παραπανω απο οτι υπολογιζαμε (το ταξιδι γινεται με εκδρομη του ΕΜΠ, περιμεναμε πιο φτηνα εισητηρια) οποτε δυσκολα θα κανω μια τοσο ακριβη αγορα. Αλλα εξαιτιας αυτου τηγανισα το μυαλο μου στο ιντερνετ διαβαζοντας για ξυλα, μαγνητες, στυλ, reviews και youtube. Με αποτελεσμα τωρα να εχω ψηθει για ηλεκτρικη.
Συνεπως αξιζει τον κοπο να παρεις ισως μια καλη-ακριβη κιθαρα και να της κανεις αυτη τη μετατροπη (σε φαση επενδυσης), αλλα δεν νομιζω να αξιζει να παρεις μια σχετικα φτηνη κιθαρα με σκοπο εξαρχης να κανεις αυτο το προτζεκτ, γιατι πρεπει να υπολογισεις +κοστος μαγνητων +τοποθετηση. Εχω την εντυπωση (πειτε μου αν κανω λαθος), οτι αν αλλαξω μονο τον διπλο, μετα οι διαφορες στον ηχο κατα τις εναλλαγες θα ειναι αρκετα σημαντικες, συνεπως θα πρεπει να αλλαξω ολους τους μαγνητες, ωστε να ταιριαζουν. Δηλαδη για μια κιθαρα που κοστιζει 300-400 να κανεις μια δουλεια επανω της που μπορει να σου βγει και με 200Ε επιπλεον (εστω ο καθε μαγνητης 50Ε κ 50Ε η τοποθετηση... αν ειναι πολυ διαφορετικες οι τιμες διορθωστε με), αξιζει?
Δεν λεω να εχεις παρει την κιθαρα γι αυτο που ειναι, και μετα να σου ρθει να την αλλαξεις, αλλα να την παρεις εξαρχης στοχευοντας εκει.
Οσο για το χωρο, οι φεντερ -τουλ οι αμερικανες- εχουν χωρο για διπλο στη γεφυρα, τσεκαρισμενα. Βεβαια και αυτο με τον 2πλο σε μεγεθος μονου ειναι λυση, αλλα δεν ξερω αν μπορεις να τον σπλιταρεις
Παντως απο τις μεχρι τωρα επιλογες, η ibanez νομιζω εχει τα περισσοτερα αβανταζ. Καταρχην την παιρνεις ετοιμη HSS με push/pull για τον διπλο κατευθειαν απο το εργοστασιο, εχει σωμα μαονι, και ειναι και εμφανισιακα ωραια με το top της.
Καποια στιγμη πρεπει να κανουμε κ μια λιστα με "προτεινομενα" μοντελα για αριστεροχειρες, παρομοια οπως στα αλλα τοπικ. Δε μπορεις να φανταστεις τι σπασιμο ειναι να ρωτας για μια 2η γνωμη, να σου μιλαει ο αλλος με τα καλυτερα λογια για ενα μοντελο και μετα να διαπιστωνεις οτι για εσενα αυτο δεν ειναι διαθεσιμο...