Αν και το τόπικ αφορά τους Kiss και όχι τους Guns N' Roses και κατ' επέκτασην τον Axl Rose, θα ήθελα να απαντήσω σε αυτούς που τον κατηγόρησαν ως "καθυστερημένο" και "κομπλεξάρα". Είμαι φαν του, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενική.
Πράγματι, ο Axl Rose έχει διακόψει αρκετές φορές συναυλία αλλά όχι απο κόμπλεξ. Για παράδειγμα, στη συναυλία στο Riverport Performance Arts Centre, του St. Louis τον Ιούλιο του '91, οι GN'R είχανε πληρώσει ώστε οι φανς να μην τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Κανένας δεν το σεβάστηκε αυτό και ακόμα και οι υπέυθυνοι της ασφάλειας δεν έκαναν τίποτα γι' αυτό. Όντως ακραία η αντίδραση του Axl, να κατέβει στο κοινό και να τσαμπουκαλευτεί και στο τέλος να σταματήσει τη συναυλία, άλλα είχε πληρώσει για να μην γίνει κάτι το οποίο έγινε και για το οποίο κανείς άλλος δεν έκανε τίποτα. Ακόμη μία περίπτωση κατά την οποία ο Axl σταμάτησε για λίγο μια συναυλία, ήταν τον Αύγουστο του ίδιου έτους σε μια συναυλία στην Κοπεγχάγη κάποιος από το κοινό πέταξε ένα πυροτέχνημα προς τη σκηνή. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε τραυματιστεί άνθρωπος με αυτό. Υπάρχουν πολλά ακόμη παραδείγματα με φανς να πετάνε μπουκάλια με νερό στη σκηνή και αναπτήρες κάτι το οποίο ήταν λόγος για να σταματήσει προσωρινά μια συναυλία. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν το κόμπλεξ του Axl Rose φταίει για τη βροχή που ξέσπασε σε συναυλία και γι' αυτό το λόγο σταμάτησε για λίγο. Ίσως δεν έπρεπε να τραγουδίσει το November rain...
Ήθελα να ήξερα, αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Axl Rose ως κομπλεξικό, τι θα έκαναν σε αντίστοιχες περιπτώσεις... 
επειδη μαλλον δεν εχεις συμμετασχει σε συγκροτημα η οτιδηποτε αλλο,γι αυτο λες οτι-να-νισμους...
παιζει ολη η μπαντα,και εχει την "φιρμα" καθε φορα,να τους σταματαει ξαφνικα να ξενερωνει ο κοσμος..
γι αυτο τον παρατησαν,και πια δεν τον εμπιστευεται κανενας,γιατι δεν ηταν αυτο οι Guns n Roses,ηταν οι Axl Roses!
ειναι πραγματικα γελοιο,και ελεεινο,να παιζεις,και ο αλλος καθε λιγο και λιγακι: ΣΤΑΜΑΤΑ,ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ..ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΠ,ενταξει θα του εφερνα την κιθαρα κολαρο...και τωρα εσυ μου μιλας,για ενα Axl,που τον νοιαζει ο κοσμος να ειναι καλα,οταν εχει καει στο speedball,και δεν νιωθει τι γινεται γυρω του....