Λοιπόν...θα είμαι όσο πιο ειλικρινής και ακραίος γίνεται....
Πριν από αρκετό καιρό, νομίζω όταν είχε πρωτοαρχίσει να postάρει σε αυτό το forum ο Γιάννης (ελπίζω να μην σε τσαντίζει το Γιάννης) τον είχα πάρει λίγο από τα μούτρα. Λίγο το ατέλειωτο και ανούσιο shredding που βλέπαμε εδώ μέσα, λίγο η τεράστια υπογραφή του (ακόμα μου τραβάει το μάτι, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρω και καταλαβαίνω γιατί υπάρχει εκεί), λίγο η συμπαράσταση και η υποστήριξη που έδειξε σε ένα μέλος σε ένα θέμα σχετικά με shredding πάλι (μόνο που το άλλο μέλος....απλώς τρέχει πάνω στην ταστιέρα)......τον είχα πάρει με κακό μάτι.
Οπότε, σήμερα που είδα αυτό το θέμα και πήγα να ανοίξω το myspace του Γιάννη...περίμενα ανούσεις κούρσες ταχύτητες μεταξύ των δαχτύλων του Γιάννη. Και έφαγα ΤΡΕΛΗ ΗΤΤΑ!!! Καμία σχέση, το τραγούδι αυτό (sorry δεν πρόλαβα να ακούσω άλλα για την ώρα) Δεν είναι επίδειξη shredding. Έχει νόημα...ή για να μην πολυλογώ έχει κάτι που για μένα είναι πολύ σημαντικό, και που σε πολλά κομμάτια shredding χάνεται στην προσπάθεια να γίνει το κομμάτι πιο περίπλοκο: έχει αρχή, μέση και τέλος....
Υ.Γ.: Αυτή όμως η υπογραφή ακόμα βγάζει μάτια.......