Δεν συμφωνώ ιδιαίτερα για Εξάρχεια για τους εξής λόγους:
α) Τα cafe είναι πολλά που είναι καταπληκτικά αλλά καθαρά προσωπικά στην προκειμένη περίπτωση μου "κολλάει περισσότερο" να κάτσουμε σε ένα μαγαζί όπως το Αλουστίνες, παρά στο decadence (που προσωπικά απολαμβάνω) των Εξαρχείων.
β) Στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μικρά, και βασικότερα, μιας και όπως το φαντάζομαι δεν παίζει να κάτσουμε και να παίξουμε μέσα στα cafe, δεν θα θέλουν ιδιαίτερα πολλά άτομα να κάτσουμε στην πλατεία των Εξαρχείων όταν κάλλιστα υπάρχουν όπως είπα το Θησείο και τα βραχάκια του. Αν διαφωνείτε, εννοείται πείτε! Εγώ και στα δύο μέρη είμαι σχετικά συχνός επισκέπτης.
Υ.Γ. γιατί τώρα το είδα: Πάρη, το Αλουστίνες που ανέφερα είναι πολύ φιλικό μαγαζί με φυσιολογικές τιμές, ελάχιστα μεγαλύτερες των Εξαρχείων, και ώς αρκετά τσιγκούνης σε αυτά τα θέματα σε διαβεβαιώ οτι πιασοκωλιά δεν θα φάμε. Μην πάει το μυαλό σας στις τρεντοκαφετέριες δίπλα ή στις "έχω θέα Ακρόπολη και χρεώνω 10€ το νεροκαφέ σου". Επιπλέον, προσωπικά δεν μου 'ρχεται κάποιο αρκετα ευρύχωρο μαγαζί που να μαζευτούμε και να παίξουμε ό,τι θέλουμε, για αυτό επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά την σκέψη μου για βραχάκια Θησείου (δηλαδή, αφού πιούμε τον ρόφημά (!) μας, να πάμε να αράξουμε εκεί). Και πάλι, όσοι έχουν καλύτερες προτάσεις, ευχαρίστως να ακουστούν!