Πιθανότατα εκεί υπάρχει αεροδιάδρομος πολιτικών αεροσκαφών.
Χμμμ, ναι όντως υπάρχει το είπα και μόνος μου... Αλλά μόνο αν έιχαμε να κάνουμε με πυραύλους θα μπορούσαμε
να πούμε ότι μπορούν να βρεθούν σε τέτοιο ύψος από μια τόσο κοντινή απόσταση.Το ίδιο ισχύει και αν θέλανε να προσγειωθούν.
Καμμία σχέση δεν έχουν τα σημεία που περνάνε με τη δραστηριότητα του αεροδρομίου.Πίστεψε με σε αυτό.Αν το έβλεπες και εσύ πιστεύω πως θα
συμφωνούσες.
Πιθανότατα σχετίζεται με τις εκεί ατμοσφαιρικές συνθήκες. Υπάρχει τοπική μεταβολή θερμοκρασίας/πίεσης/υγρασίας αέρα, ή ίσως τα αεροπλάνα εκεί αλλάζουν υψόμετρο, ή οι κινητήρες μετέβαλλαν ισχύ, ή άλλο...
\
Μιλάμε για αεροπλάνα και όχι για μπαλάκια του ping pong.Δεν μπορούν εκεί που πηγαίνουν να βρίσκονται ξαφνικά 2 και 3 χιλιάδες μέτρα ψηλότερα ειδικά όταν πρόκειται
για μεγάλα και όχι μαχητικά. Δεν θα έπρεπε οι γραμμές να κάνουν μια καμπύλη στην άκρη τους, δείγμα ότι ανέβηκαν σε αυτό το ύψος;Ή περιμένει το contrail να βγει όταν
το αερο/φος κάνει level....Kαι τα έξι μετέβαλαν την ισχύ τους στο ίδιο ακριβώς σημείο; Θα μπορούσα να πιστέψω ότι έχει να κάνει με απροσδιόριστους παράγοντες υγρασίας κλπ κλπ που εσύ και εγώ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, αλλά για μένα, η συμμετρία που εμφανίζουν αυτές οι γραμμές δημιουργούν αμφιβολίες.Το ίδιο και η επανάληψη τους στα ίδια ακριβώς σημεία την ίδια χρονική περίοδο.
Γιατί να μην πιστέψουμε την πλειοψηφία, που είναι επιστήμονες από όλον τον κόσμο;
Γιατί να πιστέψουμε κάποιους ελάχιστους συνωμοσιολόγους;
Εχω απλά υποψία και όχι βεβαιότητα για το θέμα και αυτήν εκφράζω. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, όπως και οι περισσότεροι από εμάς την αξιοπιστία του καθένα που βγαίνει και λέει τα δικά του και από τις δύο πλευρές. Μακάρι πράγματι να είναι απλώς άλλη μια συνομωσιολογική θεωρία.