Έλα ρε θηρίο.. Την JPM1 έχεις; Που την βρήκες; Εγώ για δύο πράγματα έχω μετανιώσει.. Το ένα είναι που δεν έγινα rock star (αστειεύομαι

) και το άλλο είναι ότι έπεσε στα χέρια μου μια JPM2 (ξέρεις, η ροζαλία) και ενώ ο θείος μου πρακτικά μου την χάριζε, του είπα όχι γιατί δεν με πολυβόλευε (εδώ δεν αστειεύομαι

).. Ήμουν μικρός τότε και έτσι εξηγείται

..
Όσον αφορά την τιμή της, μπορείς να πιάσεις αρκετά μιας και είναι discontinued και επιπλέον έχει βγει και σε λίγα κομμάτια, απλά πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την postareis στο ebay με ένα reserve γύρω στα € 1500 (αν είναι καλοδιατηρημένη) και να την αφήσεις να πάρει το δρόμο της

(ή μάλλον την αξία της) από τους bidders..
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καθαρός ο ήχος που δίνει μία Fender Stratocaster made in Mexicο με λευκή ταστιέρα (δεν ξέρω άλλα στοιχεία). Ενδιαφέρομαι να παίξω rock μπαλάντες και να μελετήσω λίγη blues μουσική στην οποία είμαι αρχάριος. Πιστεύετε ότι είναι καλή κιθάρα για ξεκίνημα?
Όσο για την Fender Mexico που αναφέρεις (η λευκή ταστιέρα είναι η maple) παίζει αρκετά καλά στα καθαρά (στα βρώμικα δεν μου αρέσει) οπότε αν θες να την δοκιμάσεις είσαι ευπρόσδεκτος να έρθεις στο σπίτι μου κάποιο σκ..