Ακόμα μια ιδέα είναι να διπλαρώσει κάποιος την αεροσυνοδό υποδοχής και να της ζητήσει (με το πιο γλυκό, αθώο και ακαταμάχητο χαμόγελο που διαθέτει) να τοποθετήσει την κιθάρα μπροστά, στο χώρο που υπάρχει για τις αποσκευές και τα πράγματα του πληρώματος. Αν πετύχει, μπορεί να της ζητήσει μετά και το τηλέφωνό της.

Πάντως με εμένα δεν έχει συμβεί ποτέ να πείσω κάποια αεροσυνοδό να τοποθετήσει τη κιθάρα μου στο χώρο αποσκευών του πληρώματος.. Μάλλον δεν έχω γλυκό, αθώο και ακαταμάχητο χαμόγελο

.. Ίσως να φταίει που όταν πετάω, από την βιασύνη μου (συνήθως με την ψυχή στο στόμα φτάνω στα αεροδρόμια) είμαι μάλλον σαν λέτσος (αξύριστος, αχτένιστος, με ρούχα για μπάλα

)..
Πάντως, ακόμα και στα cityhoppers, τα μικρότερα αεροπλάνα που έχω ταξιδέψει, οι καμπίνες των αποσκευών χωράνε μια κιθάρα.. Απλά να μπεις από τους πρώτους για να έχεις χώρο να την τοποθετήσεις..
Πάντως παίζει τεράστιο ρόλο και η εταιρία με την οποία πετάς (KLM, Alitalia, Swiss, Lufthansa, Ολυμπιακή, Ryanair είναι ΟΚ).. Κάτι έχω ακούσει για την British (με την οποία δεν έχω ταξιδέψει γιατί είναι απλά πανάκριβη), αλλά τι να πεις.. Άγγλοι, μονίμως προβληματικοί!!