λοιπον λοιπόν!
καλά που μου το θύμισες! Χθες πήγα στην Telesound στο γαλάτσι για να δοκιμάσω. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την classic. Το κακό είναι οτι δεν έχει στο μαγαζι classic να δοκιμάσεις, παρόλαυτά μπορείς ν δοκιμάσεις μια Exotic Star η οποία έχει ακριβώς τα ίδια γεωμετρικά specs με την classic. Οι μόνες γεωμετρικές της διαφορές είναι οτι έχει 3θέσιο επιλογέα που προσωπικά εμένα δε με βόλευε η θέση του (η classic έχει 5θέσιο σε πιο καλο σημείο κρίνοντας από fotos), και vol/vol/tone-split αντί για vol/tone που έχει η classic. Το μπράτσο είναι πολύ καλό κατά την άποψή μου. Αν και το action στη συγκεκριμένη κιθάρα που έπαιξα ήταν ελάχιστα πιο ψηλά, ωστόσο η κιθάρα είναι.. βούτυρο. Το πίσω μέρος του μπράτσου είναι στρογγυλεμένο αλα LP και όχι flat όπως της ibanez αλλά η ταστιέρα δεν είναι τόσο στενή όπως των LP αλλά ελαφρώς πιο φαρδιά, και εμένα προσωπικά με διευκολύνει πολύ στα bends για να μην ακούγεται θόρυβος απο άλλες χορδές.
Η γέφυρα είναι σε πολύ καλή θέση έτσι μπορείς να παίζεις στις μπάσες χορδές ξύσιμο κρατώντας τες "μπουκωμένες" κοντά στον καβαλάρη πολύ εύκολα.
Σχετικα με την συγκεκριμένη πραγματικά εξεπλάγην απο τους μαγνήτες "schecter" που φορούσε (απίστευτη ευελιξία στους ήχους, από rockabilly μέχρι καφρίλα χάρη στο split), αν και έχω διαβάσει οτι έχουν μεγάλες αποκλίσεις ποιότητας. Αλλά τι μας νοιάζει, αφού η classic φοράει JB/Jazz?

επίσης να διευκρινήσω πως η εξυπηρέτηση ηταν 100% υποδειγματική και αυτό το αναφέρω γιατί είναι μεγάλη υπόθεση να φας 1 ώρα στο λεωφορείο για γαλάτσι και να σου τύχει κομπλεξικός πωλητής. Το παιδί εκεί ήταν υπόδειγμα πωλητή.
Αναφέρω επίσης πως υπάρχει classic για να τη δεις στην Telesound στο Αιγάλεω (η μπλέ εκδοχή της κιθάρας) και την επόμενη βδομάδα θα πάω να τη δώ από κοντά να δω πως μοιάζει αυτό το "vine of life inlay" που έχει.