Αποστολέας Θέμα: Το έτερό μου ήμισυ!  (Αναγνώστηκε 13490 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Απ: Το έτερό μου ήμισυ!
« Απάντηση #25 στις: 14/03/08, 19:44 »
Δεν υπαρχει εταιρον ημισυ οπως νομιζουν οι περισσοτεροι...υπαρχουν ατομα που μπορεις να εισαι μαζι τους μια ζωη, αλλα αυτο προυποθετει πολλα...υποχωρησεις, υπομονη και επιμονη και αλλα τετοια...σιγουρα αυτο δεν μπορεις να το κανεις με ολους, αλλα σιγουρα οχι μονο με εναν/μια...το θεμα ειναι να βρεις ενα ανθρωπο που σε καταλαβαινει και τον καταλαβαινεις και κανετε και οι δυο θυσιες για τη σχεση σας...
Συμφωνώ ρε συ george_kamelot..
Όλη αυτή η ιδέα με το έτερον ήμισυ μου θυμίζει τα παραμύθια...
Δηλαδή θα βρούμε το άτομο που είναι το πεπρωμένο μας και από εκεί και πέρα θα λυθούν όλα τα προβλήματά μας?
Πιστεύω πως το άτομο με το οποίο είμαστε μαζί πρέπει να μας κάνει ευτυχισμένους...
Και συμφωνώ και με τον Vampovorator αλλά στο ότι τα άτομα αυτά μπορεί να είναι σε ξεχωριστές περιόδους της ζωής μας... ;)
Και...TassosK..? και εγώ έχω χάσει το άτομό μου...
Ξαναπροσπάθησε...αν δεν θέλει, δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα..  :(

Οποιος πιστευει πως η ευτυχια βρισκεται στο να σου κανει ο αλλος ολα τα χατιρια και εσυ να μην κανεις πυθενα πισω ειναι γελασμενος,..δεν ειπα εγω αυτα που λες φιλε hot_sauce...ισα ισα που ειπα πως δεν υπαρχει πεπρωμενο, ειπα πως με πολλα ατομα μπορεις να ταιριαξεις...εννοειτε οτι μπορει να ειναι σε ξεχωριστες περιοδους της ζωης μας...οσο για το θεμα της οικογενειας, φιλτατε Vampovorator κι εσυ καταλαβαινεις πως αυτο που λες ειναι αρκετα γενικο...δηλαδη στην εποχη μας δε μπορουν να υπαρξουν οικογενειες???

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 14/03/08, 19:58 »
χεχε...
ούτε κι εγώ είπα πως για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει ο άλλος να σου κάνει όλα τα χατήρια...
όλα αυτά που ανέφερες εννοείται πως υπάρχουν στις σχέσεις...σε όλα τα είδη...
οι περιπτώσεις που έχω συναντήσει άτομα που να κολλάνε τόσο πολύ είναι ελάχιστες και αυτό συμβαίνει  είτε γιατί όντως έχουν ίδιες ανάγκες και θέλω, είτε γιατί είναι και οι δύο πολύ υποχωρητικοί..
σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι να περνάει καλά και ο ένας και ο άλλος...

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 14/03/08, 20:02 »
χεχε...
ούτε κι εγώ είπα πως για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει ο άλλος να σου κάνει όλα τα χατήρια...
όλα αυτά που ανέφερες εννοείται πως υπάρχουν στις σχέσεις...σε όλα τα είδη...
οι περιπτώσεις που έχω συναντήσει άτομα που να κολλάνε τόσο πολύ είναι ελάχιστες και αυτό συμβαίνει  είτε γιατί όντως έχουν ίδιες ανάγκες και θέλω, είτε γιατί είναι και οι δύο πολύ υποχωρητικοί..
σε κάθε περίπτωση η ουσία είναι να περνάει καλά και ο ένας και ο άλλος...

Συμφωνω 100%

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #28 στις: 14/03/08, 22:56 »
Δηλαδή θα βρούμε το άτομο που είναι το πεπρωμένο μας και από εκεί και πέρα θα λυθούν όλα τα προβλήματά μας?

Μου θύμισες αυτό που λένε:...
"Οι άνθρωποι παντρεύονται για να λύσουν μαζί τα προβλήματα που δεν θα είχαν αν δεν ήταν παντρεμένοι!"

Αποσυνδεδεμένος TassosK

• Παλιός
  • Lefty Powah!
    • Προφίλ
    • Legion of Glory CSS Clan
« Απάντηση #29 στις: 15/03/08, 02:01 »
πω ρε φιλε....ειναι απαισιο να σε μισει το ατομο π αγαπας :-\
BOMB SQUAD:If you see me running try to catch up :P

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #30 στις: 15/03/08, 17:18 »
Δεν υπαρχει εταιρον ημισυ οπως νομιζουν οι περισσοτεροι...υπαρχουν ατομα που μπορεις να εισαι μαζι τους μια ζωη, αλλα αυτο προυποθετει πολλα...υποχωρησεις, υπομονη και επιμονη και αλλα τετοια...σιγουρα αυτο δεν μπορεις να το κανεις με ολους, αλλα σιγουρα οχι μονο με εναν/μια...το θεμα ειναι να βρεις ενα ανθρωπο που σε καταλαβαινει και τον καταλαβαινεις και κανετε και οι δυο θυσιες για τη σχεση σας...

Εγω παντως δεν πιστευω στο εταιρον ημισυ, αλλα στο εταιρον τριακοστο δευτερο...ετσι μπορω να εχω 31 γκομενες μαζι!!! :P :P ;D ;D ;D
Βασικά συμφωνώ ,απλά αν κουραστείς ή δεν έχεις χρόνο ,στείλε και 3-4 από δω μεριά ;)

Και τι θα γινει ρε φιλε...θα γεμισω το μέτρο με παυσεις??? :P ;D ;D ;D
Δίκιο έχεις ,αλλά και εγώ είχα κολλήσει σε ένα κομματάκι που έφτιαχνα εχθές,τι να κάνω... ;)
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 17/03/08, 23:34 »
αυτο π λέγαμε...ήρθε και έφυγε αστραπιαία...ξενέρωσε λέει... :'(

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: 18/03/08, 00:06 »
οσο για το θεμα της οικογενειας, φιλτατε Vampovorator κι εσυ καταλαβαινεις πως αυτο που λες ειναι αρκετα γενικο...δηλαδη στην εποχη μας δε μπορουν να υπαρξουν οικογενειες???
Δεν είναι καθόλου γενικό. Ξέρεις πόσες οικογένεις διαλύονται κάθε μέρα? Ξέρεις πόσες οικογένειες είναι διαλυμένες, και οι γονείς δεν χωριζουν, λόγω των παιδιών. Ξέρεις σε πόσες οικογένειες ο ένας εκ των γονιών απατά εν αγνοία του άλλου γονιού? Και τέλος ξέρεις οτι σε μια διαλυμένη οικογένεια , αυτοί που τη πληρώνουν πάντα είναι τα παιδιά?

Αποσυνδεδεμένος HeavyHead

• Θαμώνας
  • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 18/03/08, 01:01 »
ετερο ημισυ...πιστευω οτι δεν υπαρχει!Δεν πρεπει καν να λεμε αυτη την εκφραση γτ φανερωνουμε αδυναμια!!
ειδανικη συντροφος νομιζω καλυτερα...κ για να υπαρξει κατι τετοιο πρεπει να υπαρχει απο την αρχη θεληση για κατανοηση κ απο τις 2 πλευρες,αλλωστε αν ταιριαζουν κ εντελως θα ηταν κατι σαν "το μικρο σπιτι στο λιβαδι"!!

Υ.Γ:Κουραγιο Jizzzm!!
anathema-amehtana

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 18/03/08, 01:33 »
ετερο ημισυ...πιστευω οτι δεν υπαρχει!Δεν πρεπει καν να λεμε αυτη την εκφραση γτ φανερωνουμε αδυναμια!!
γιατι φανερωνουμε αδυναμια?
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

• Θαμώνας
  • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 18/03/08, 01:50 »
γτ πρεπει να στεκομαστε μονοι μας στα ποδια μας κ να μην στηριζουμε την ζωη μας κ γενικοτερα την ευτυχεια μας σε αλλους
anathema-amehtana

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 18/03/08, 01:53 »
γτ πρεπει να στεκομαστε μονοι μας στα ποδια μας κ να μην στηριζουμε την ζωη μας κ γενικοτερα την ευτυχεια μας σε αλλους
εχεις πληγωθει απο κατι και συ? ::)
καλα ολοι μας δεν λεω,αλλα φαινεσαι καπως... ::)
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

• Θαμώνας
  • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: 18/03/08, 01:56 »
οχι ρε συ..απλα ετσι ειναι η αληθεια κ η κατασταση..παντως γενικοτερα στο θεμα αυυτο ολοι εχουν βγαλει τον πονο τους ::)

μονοι μας πληγωνουμε τους εαυτους μας ;)
anathema-amehtana

Αποσυνδεδεμένος Baphomet (Πέτρος)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: 18/03/08, 02:34 »
Αρχικά να πω στα παιδιά που είναι μικρότεροι των 20-22 ότι τσάμπα αγχώνεστε... δεν χάσατε κανένα κελεπούρι, νεανικός έρωτας ήταν και καψούρα που την περνάμε όλοι ανεξαιρέτως. Ξέρω πως θα πείτε οτι λέω μαλ***ες, (κι εγώ το ίδιο έλεγα όταν μου τα έλεγαν) αλλά κάποια μέρα θα καταλάβετε και θα γελάτε. Οπότε χαρείτε την ζωή και τα νιάτα γιατί περνάνε και δεν ξαναγυρνάνε  ;)

Όσο για το έτερον συμφωνώ με τον Βασίλη πως ο κάθε άνθρωπος είναι αυτούσια οντότητα και δεν ψάχνει κάποιο χαμένο κομμάτι ή κάποιο καρμικό ζεύγος για να ολοκληρωθεί. Και είμαι πεπεισμένος πως στην εξίσωση της αγάπης και του έρωτα υπάρχουν άπειρες λύσεις (ψψψ τι είπα ο ποιητής)... Δεν υπάρχει ένας μοναδικός άνθρωπος για τον καθένα μας, κι ακόμα κι αν υπήρχε οι πιθανότητες να τον βρεί κάποιος θα ήταν μικρότερες από το να σας απαγάγουν εξωγήινοι.

Συμπέρασμα: απολαύστε την ζωή και μην αναλώνεστε σε καταστάσεις που σας κάνουν κακό... όπως είπαν και οι θεοί guns τίποτα δεν κρατά για πάντα... ;)

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 18/03/08, 08:26 »
οσο για το θεμα της οικογενειας, φιλτατε Vampovorator κι εσυ καταλαβαινεις πως αυτο που λες ειναι αρκετα γενικο...δηλαδη στην εποχη μας δε μπορουν να υπαρξουν οικογενειες???
Δεν είναι καθόλου γενικό. Ξέρεις πόσες οικογένεις διαλύονται κάθε μέρα? Ξέρεις πόσες οικογένειες είναι διαλυμένες, και οι γονείς δεν χωριζουν, λόγω των παιδιών. Ξέρεις σε πόσες οικογένειες ο ένας εκ των γονιών απατά εν αγνοία του άλλου γονιού? Και τέλος ξέρεις οτι σε μια διαλυμένη οικογένεια , αυτοί που τη πληρώνουν πάντα είναι τα παιδιά?

Δε διαφωνω σε κανενα απο αυτα που λες...ομως αυτο δεν ειναι λογος να μην κανεις οικογενεια, απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει...Ειναι ισοπεδοτικο να το λες αυτο...

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 19/03/08, 01:12 »
Δε διαφωνω σε κανενα απο αυτα που λες...ομως αυτο δεν ειναι λογος να μην κανεις οικογενεια, απο τη στιγμη που σε ενδιαφερει...Ειναι ισοπεδοτικο να το λες αυτο...
Ισως ήμουν υπερβολικός στην άποψη μου, αλλά το γεγονός οτι διαλύονται τόσες οικογένειες, δε θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση? Εγώ νομίζω οτι η πλειοψηφία των σχέσεων είναι άρπα κόλα.

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: 19/03/08, 03:09 »
Εννοειτε, ομως η λυση δεν ειναι να μην κανεις οικογενεια...η λυση ειναι να συνειδητοποιησεις τι θες πραγματικα και τι θυσιες μπορεις να κανεις για να το πετυχεις και απο εκει και περα να βρεις ενα ατομο που να ταιριαζετε, να επικοινωνειτε και να μπορει να καταλαβει και να βοηθησει ο ενας τον αλλο...αλοιμονο ομως, αν επειδη οι περισσοτερες σχεσεις ειναι αρπα-κολλα (και σ' αυτο δεν εχεις αδικο) αποστασιοποιηθουμε απο αυτο που θελουμε απο φοβο μην μας τυχει το ιδιο...

Αποσυνδεδεμένος TassosK

• Παλιός
  • Lefty Powah!
    • Προφίλ
    • Legion of Glory CSS Clan
« Απάντηση #42 στις: 19/03/08, 09:56 »
υπαρχει το εταιρον ημισυ και υπαρχει το εταιρον ημισυ που θελει κρεμασμα
BOMB SQUAD:If you see me running try to catch up :P

Αποσυνδεδεμένος GermanRock

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πλεον Μεταπτυχιακοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: 19/03/08, 10:43 »
Κακώς χρησιμοποιείται η έκφραση "έτερον ήμισυ".
Είστε μισοί άνθρωποι και περιμένετε κάποιον άλλον για να νιώσετε ολοκληρωμένοι;;

Εδω κολλαει κ ο Μαχαιριτσας: "Δεν εισαι τ'αλλο μου μισο, εγω μισω ο,τι χωριζει" ;D

Προσωπικα μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποια ενδειξη οτι υπαρχει τετοιο πραγμα! Ειμαι της αποψης οτι ενας ανθρωπος μπορει να ταιριαξει με πολλους αλλους ανθρωπους, κ το ποσους απο αυτους τους πολλους θα γνωρισεις ειναι καθαρα θεμα τυχης κ συγχρονισμου.

Οσο αφορα το θεμα της οικογενειας τη σημερον ημερα-παιδι χωρισμενων γονιων ειμαι κ κατι ξερω- εχει γινει πολυ, μα παρα πολυ πιο δυσκολο να κρατησει κανεις μια οικογενεια ενωμενη, πραγμα το οποιο ομως, αντι να μας πτοει, θα επρεπε να μας κανει να πεισμωσουμε περισσοτερο στην προσπαθεια μας να τα καταφερουμε- με την προυποθεση παντα οτι θελουμε να κανουμε οικογενεια, γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι πλασμενοι για κατι τετοιο.

Στην περιπτωση των γονιων μου παντως, αν αυτοι δεν ηταν η προυποθεση για να υπαρξουμε εγω κ τ'αδερφια μου θα ελεγα πως θα ηταν καλυτερο να μην ειχαν μπλεξει ποτε. ::)
« Τελευταία τροποποίηση: 26/03/08, 15:10 από GermanRock »
I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: 21/03/08, 15:18 »
το ετερον ημισυ δεν εννοειτε μονο ερωτικο συντροφο...και ενας φιλος μπορει να ειναι ετερον ημισυ σουστα; ::) ;D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....