...κοίτα αν εξαιρέσεις το vibrato σου... που μετά βελτιώθηκε στα άλλα clips
το video είναι ωραίο...
επίσης... εκείνη η φράση με το sweepoarpeggio...την έπαιξες 4 φορές συνεχόμενα... την ακούσαμε με την πρώτη... 
αυτά...κατατάλλα...πάντα μαρέσει να βλέπω κιθαρίστες που διάβαζουν και γουστάρουν

keep up mate 
Μ' αρεσουν οι παρατηρησεις σου.
Ειναι αρκετα χρονια πριν το video και λογικο ειναι να υπαρχει μια βετιωση στο vibrato. Επισης, οταν καποιος αυτοσχεδιαζει, μερικες φρασεις που αγαπαει του βγαινουν πιο συχνα.
Σ' ευχαριστω φιλε μου!
το θεμα ειναι να τα βγαζει ομως καθαρα αυτα που αγαπαει,για να μην αφηνει και δικαιωμα αρνητικου σχολιου 
1)vibrato
2)απ την αρχη προβλεψιμο(ειδικα αν εχω δει 1 με 2 βιντεο σου)
3)οπως σου ειπαν τα παιδια(break καποια στιγμη,γιατι κουραζεις και μας)
4)μπορεις να εμπλουτισεις το κιθαριστικο λεξιλογιο σου και με αλλα Lickακια..ψαξτο..
απ αυτα μην ανησυχεις,ξερω πως εχεις βελτιωσει καπως το vibrato σου..προσπαθησε να το βελτιωσεις ακομα περισσοτερο,και να καθαρισεις πιο πολυ το παιξιμο σου!
κατα τ αλλα keep up! 
Σ' ευχαριστω για τον χρονο σου!
Φιλε μου , οσο για την τεχνικη μου, κανω το κατα δυναμην.
Τωρα στο θεμα της προβλεψιμοτητας ισως να εχεις δικαιο, αλλα τουλαχιστον (για τα Jam μιλαω) παιζω αυτα που μου ερχονται εκεινη την στιγμη και τα περισσοτερα ειναι δικα μου, δηλαδη ειμαι εγω, ειτε το δεχεσαι ειτε οχι.
Καλο ειναι να εμπλουτιζει κανεις την φρασεολογια του με διαφορα Lickakia, ομως φοβαμαι πως αν το παραεφαρμοσω αυτο δεν θα ειμαι ακριβως εγω, αλλα απλως ενας τυπος που βαζει σε καποια σειρα μια χουφτα Lickakia. Και μετα τι νοημα θα εχει το λεω οτι αυτοσχεδιαζω. Ή ισως μετα να σου αρεσει εσενα και να μην σε κουραζει αυτο που θα ακους, αλλα μαλλον δεν θα αρεσει σε μενα.
Δεν ειμαι αρνητικος σ' αυτα που λες, απλως με μετρο και τα Lickakia. Γιατι σκοπος ειναι να προβαλλει κανεις μεσο της τεχνης τα συναισθηματα του και οχι να καλοπιανει τα αισθητηρια οργανα των αλλων. Ή τουλαχιστον εγω ετσι το βιωνω.
Και κατι ακομα: δεν πιστευω πως υπαρχει ανθρωπος να εκτιθεται δημοσιως και να μην αφηνει περιθωρια για αρνητικα σχολια. Και ειδικα στο χωρο της τεχνης που τα πραγματα ειναι εντελως υποκειμενικα. Αλλιως μαλλον θα επροκειτο για τον Θεο Τον Ιδιο. 
κοιταξε,σπανιο ειναι να πετυχεις κιθαριστα που να εφευρισκει πραγματα οταν απλα κανει ενα impro,ολοι εχουν μελετησει,οποτε κατα την διαρκεια,εχουν ενα "πλανο"..δεν ειναι κακο να βαλεις μεγαλυτερη ποικιλια στο παιξιμο σου,ουτε θα αλλοιωσει εσενα...ξερω απ τα βιντεο,κυριως που κινεισαι βασικα,και πιστεψε με μπορεις να προσθεσεις πολυ περισσοτερα πραγματα...δεν σου ειπα ομως ποτε να υπερβαλλεις..εκτος και μου λες πως ηδη εχεις μεγαλη ποικιλια,που δυστυχως θα διαφωνησω,αν οντως αυτο πιστευεις...παρε πραγματα και κανε τα δικα σου με τον δικο σου τροπο,αυτο σου λεω!;)
Σου ειπα πως δεν ειμαι αρνητικος στην κριτικη σου, απλως να μην δηλωσω κι εγω την θεση μου; Και προς θεου δεν ειπα ποτε για μεγαλη ποικιλια. Ισα ισα αν διαβασεις καλυτερα την απαντηση μου, θα διαπιστωσεις το αντιθετο.
βλεπε (...στο θεμα της προβλεψιμοτητας ισως να εχεις δικαιο, αλλα τουλαχιστον...)
Να σχολιασω και κατι αλλο το οποιο εχω διαβασει σε σχολια διαφορων κομματιων, και δεν μου φαινεται και πολυ σωστο.
Μιλαω για την φραση σου << 3)οπως σου ειπαν τα παιδια(break καποια στιγμη,γιατι κουραζεις και μας)>> και απευθυνομαι σε ολους οσους μπαινουν στην διαδικασια να κανουν κριτικη.
Ειμαι σιγουρος οτι θα βρει συμφωνους κι αλλους, αλλα θα μιλισω για μενα.
Εγω δεν κοβω μισθο σε κανεναν σας, για να κατσει και να μ' ακουσει. Οποτε
δεν εχετε δικαιωμα να μου πειτε πως σας κουρασα.
Θελω να πω, πως μονοι σας επιλεγετε να κανετε κριτικη, και γι αυτο ακριβως τον λογο θα πρεπει
αθορυβα να υποστειτε την οποια κουραση.
Αλλιως οταν διαβαζετε το ονομα καποιου κουραστικου τυπου, απλως προσπεραστε τον.