Είναι και ακριβά τα άτιμα..

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεπ!!!! Μην μου τα αλλάζεις τώρα!!!

Χωρις πλακα τωρα, αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα (σε λογικα πλαισια αλλιως με 2 χιλιαρικακια καπου θα βρεις να αγορασεις καποιο original univibe) τοτε οι επιλογες σου ειναι πολλες εκτος απο το Microvibe και το Retrovibe (χωρις καμια σειρα προτεραιότητας):
MojoVibe και Ultravibe (I και II) απο Sweetsound
Megavibe (μεγάλο ή μικρο κουτι δεν εχει σημασια τα ιδια ειναι) από KR Musical Products
Aquavibe (αυτο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα αλλα φαινεται να ειναι το πιο ευελικτο μαζι με το RM voodoo vibe) απο Foxrox Electronics
MiniDeja Vibe ή Dejavibe 2 απο Fulltone
Roger Mayer Voodoo Vibe Jr και Plus (επισης πολυ παραμετροποιήσιμο)
και καμια 15αρια άλλα που μου διαφευγουν...
Καινούρια δυστυχώς τα άνωθι ειτε θα τα βρεις δυσκολα (πλην των Fulltone και Roger Mayer), ειτε αγορα καρφί απο Αμερική (εκτος απο το KR, ο τυπος δεν στελνει ευρωπη)...αν δεν σε χαλαει να παρεις μεταχειρισμενο τοτε ειτε αν εισαι τυχερος απο το ebay (το Ultravibe I ουτως ή άλλως ειναι "παλια καραβάνα") ή απο τις αγγελιες φορουμ του εξωτερικου (βλεπε TGP κλπ κλπ), αν βρεις κανεναν αμερικανο που το πουλαει και τον πεισεις οτι το να στειλει ευρωπη ενω του πληρωνεις τα μεταφορικα δεν ειναι αμαρτια...

Τωρα, απο ολα τα vibes που εχουν αναφερθει ειμαι τυχερος γιατι ημουν ιδιοκτήτης 2 εξ'αυτων οποτε τα συγκρινα Α/Β στον ενισχυτή μου και άλλα 2 τα εχω ακουσει Α/Β στον ιδιο ενισχυτή (οχι δικο μου)...δεν θα ηθελα δημοσια τουλάχιστον να πω τις εντυπωσεις μου, ο ηχος ειναι υποκειμενικός και δεν θελω να επηρεάσω αρνητικά ή θετικά καποιον που βρισκεται στην αναζητηση, ειναι και οι λεπτομεριες και το τι θεωρει ο καθενας στο αφτί του ως πραγματικό ηχο univibe...ολοι υποστηριζουν οτι φτιαχνουν κλωνους αλλα για εναν παραξενο λογο ακουγονται διαφορετικα μεταξυ τους...anyway, ολα τα vibes που εχουν αναφερθει και πολλα περισσοτερα που υπαρχουν στην αγορα θα σου κανουν την δουλεια σου...
Πλακα πλακα παντως το chicken salad που ανεφερε ο taxfree το βρισκεις ebay απο Αγγλια με 28 ευράκια (με τα μεταφορικα και με ολα) και ερχεται στο σπίτι σου...μηπως οντως θελεις να ξεκινησεις απο εκει? Ετσι μου ερχεται να χτυπησω ενα ετσι για να το ακουσω διπλα στο δικο μου...