Αποστολέας Θέμα: ''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''  (Αναγνώστηκε 118740 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SWEET*STRINGS

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ''Γάμος μεταξύ ομοφυλόφιλων''
« Απάντηση #200 στις: 16/06/08, 23:13 »
2)Ο Θρησκευτικός γάμος διέπεται από τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Εκκλησία.Όποιος ασπάζετε την Εκκλησία και θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο,είναι υποχρεωμένος ,να υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.3)Ο πολιτικός γάμος είναι καθαρά κρατικό ζήτημα και διέπεται από τους νόμους του Κράτους.Την ερμηνεία των νόμων την δίνουν οι ειδικοί νομικοί και εφ'όσον παρουσιάζεται σύγχιση,οφείλει η πολιτεία να την λύσει με καινούργιο ,ξεκάθαρο νόμο.
1oν μονο ο πολιτικος γαμος διεπεται απο τους νομους του κρατους???ο θρησκευτικος παρανομος ειναι?
2ον τι εννοεις δημιουργειται συγχηση?
3ον ο θρησκευτικος γαμος δεν εχει δικους του κανονες αλλα δικια του ιερολογια.αλλο το να αλλο ταλλο.αμα ο γαμος καταστη ακυρος απο μαλ***ες του παπα τοτε στον νομο γυρναμε το κεφαλι μας να δουμε τι προκυπτει και οχι στο ευαγγελιο...αυτο ελειπε να μας βαζουν κανονες και οι παπαδες.
επισης στον σουιτ στρινγκς να θυμισω οτι η διαφορα ανωμαλου στο κρεβατι(νεκροφιλου,παιδεραστη, κλπ) με τον γκει ειναι οτι ο μεν διαπραττει εγκλημα,ο αλλος δεν ενοχλει κανεναν

ειναι απλο να το καταλαβεις...

Ανωμαλος = μη ομαλος...αν οι ομοφυλοφιλες προτιμησεις θεωρουνται ομαλες τι να πω??? Παω πασο...
καλά που το διευκρίνησες kamelot γιατί μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν....

Αποσυνδεδεμένος IxNiLaTiS

• Παλιός
  • ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    • Προφίλ
    • ixnilatis33
« Απάντηση #201 στις: 16/06/08, 23:17 »

Mε την ίδια λογική του αν εσυ πεθάνεις η γυναίκα σου με την οποία εσύ έχεις συμφωνήσει να μη δουλεύει και ότι εσύ θα συντηρείς χρηματικά το σπίτι, θα πάρει τη σύνταξη σου  και την περιουσία σου για να μη μείνει στο δρόμο...

Λάθος. Η σύζυγος θα πάρει ένα μικρό μόνον μέρος της περιουσίας μου,
ακριβώς για να μήν μείνει στον δρόμο.
Το κυρίως μέρος όμως της περιουσίας το παίρνουν τα παιδιά.
Αν δεν υπάρχουν παιδιά, μόνον τότε και αναγκαστικά θα την πάρει η σύζυγος.
Αν και αυτό μπορούν να το προσβάλουν οι άλλοι συγγενείς Α' βαθμού.

Έστω ρε φίλε, και με αυτές τις προοπτικές, θα 'θελες η γυναίκα σου να μείνει στο δρόμο επειδή δεν έχει δουλειά να συντηρήσει τον εαυτό της και το σπίτι της? Υποθετικά μιλάω εννοείται...  Ε γιατί από τη στιγμή που σε ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι στο οποίο έχουν συμφωνήσει ο ένας να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και ο άλλος να δουλεύει να μη συμβεί το ίδιο?? Άνθρωποι είναι και αυτοί ξέρεις, απλά με κάποια ιδιαι τερότητα!Ποιοί είμαστε εμείς πού θα τους απαγορεύσουμε να ζήσουν σαν άνθρωποι και πολιτες το 21ου αιώνα..??

Χρυσό μου κορίτσι δεν τους απαγόρευσε κανείς να ζήσουν μαζί. Φτύσε την καραμέλα επιτέλους ...

είπες : "Ε γιατί από τη στιγμή που σε ένα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι στο οποίο έχουν συμφωνήσει ο ένας να κάνει τις δουλειές του σπιτιού ..."

Δηλαδή τί δουλειές ;   ... τάισμα βρέφους, πλύσιμο, ξεσκάτωμα,  διάβασμα των παιδιών,
να τα πάει στο φροντιστήριο, στο κολυμβητήριο, στα αγγλικά κλπ.

Δε σοβαρευόμαστρε λέω εγώ;  ;D
https://soundcloud.com/ixnilatis-1   -  ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

Αποσυνδεδεμένος IxNiLaTiS

• Παλιός
  • ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
    • Προφίλ
    • ixnilatis33
« Απάντηση #202 στις: 16/06/08, 23:23 »
2)Ο Θρησκευτικός γάμος διέπεται από τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Εκκλησία.Όποιος ασπάζετε την Εκκλησία και θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο,είναι υποχρεωμένος ,να υπακούσει σε αυτούς τους κανόνες.3)Ο πολιτικός γάμος είναι καθαρά κρατικό ζήτημα και διέπεται από τους νόμους του Κράτους.Την ερμηνεία των νόμων την δίνουν οι ειδικοί νομικοί και εφ'όσον παρουσιάζεται σύγχιση,οφείλει η πολιτεία να την λύσει με καινούργιο ,ξεκάθαρο νόμο.
1oν μονο ο πολιτικος γαμος διεπεται απο τους νομους του κρατους???ο θρησκευτικος παρανομος ειναι?
2ον τι εννοεις δημιουργειται συγχηση?
3ον ο θρησκευτικος γαμος δεν εχει δικους του κανονες αλλα δικια του ιερολογια.αλλο το να αλλο ταλλο.αμα ο γαμος καταστη ακυρος απο μαλ***ες του παπα τοτε στον νομο γυρναμε το κεφαλι μας να δουμε τι προκυπτει και οχι στο ευαγγελιο...αυτο ελειπε να μας βαζουν κανονες και οι παπαδες.
επισης στον σουιτ στρινγκς να θυμισω οτι η διαφορα ανωμαλου στο κρεβατι(νεκροφιλου,παιδεραστη, κλπ) με τον γκει ειναι οτι ο μεν διαπραττει εγκλημα,ο αλλος δεν ενοχλει κανεναν

ειναι απλο να το καταλαβεις...

Ανωμαλος = μη ομαλος...αν οι ομοφυλοφιλες προτιμησεις θεωρουνται ομαλες τι να πω??? Παω πασο...
καλά που το διευκρίνησες kamelot γιατί μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν....

χα χα
όχι μόνον θεωρούνται από ¨κάποιους" ως "ομαλές" αλλά αν δεν υποκύψεις  κιόλας στις ορέξεις τους
αυτομάτως εισπράττεις την κατηγορία του "ομοφοβικού"  ... μέχρι και ρατσιστή με είπε κάποιος παλαιότερα.  >:(

Όπως το πάνε αυτοί, σε λίγο θα βοβόμαστε να πουμε οτι είμαστε και στρέϊτ.  ;D
https://soundcloud.com/ixnilatis-1   -  ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: 16/06/08, 23:25 »
Ας υποθέσουμε λοιπόν πως δύο ομοφυλόφιλοι τα έχουν βρει μεταξύ τους και συζούν. 
Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ.

Ο ένας κάπου εργάζεται και είναι σφαλισμένος. Ο άλλος δεν εργάζεται ( ή εργάζεται αραιά και πού) και  μένει στο σπίτι.
Ή μπορεί να κάνει δουλειές  … "αφορολόγητες".

Παρόλα αυτά θα είναι ασφαλισμένος όπως και ο εργαζόμενος φίλος του.
Αν ο εργαζόμενος πεθάνει, ο άλλος θα εξακολουθεί να παίρνει την σύνταξή του.
Γιατί;   Με ποια λογική;

Μάλιστα θα πάρει και την περιουσία του.
Γιατί;

Mε την ίδια λογική του αν εσυ πεθάνεις η γυναίκα σου με την οποία εσύ έχεις συμφωνήσει να μη δουλεύει και ότι εσύ θα συντηρείς χρηματικά το σπίτι, θα πάρει τη σύνταξη σου  και την περιουσία σου για να μη μείνει στο δρόμο...

Πόπω ρε  συ Μίκα 'σκας γάΪδαρο     ??? είναι δυνατόν να θες να χρησημοποιήσεις την ίδια λογική σε ανόμοια πράγματα?
Σύνταξη μετα θάνατο συζήγου πέρναν η γυναίκες για να συνεχίσουν να μεγαλώνουν τα παιδιά του η και να ζούν οι ίδιες καθόσον τα παλαιότερα τουλάχιστον χρόνια δεν εργάζονταν και αρα μετα θάνατο του αντρός δεν υπήρχε εισόδημα.
Τώρα για τα κληρονομικά είναι π**αριά το επιχείρημα γιατί μπορείς και τώρα να μεταβιβάσεις η κληροδοτήσεις τα υπάρχοντα σου σε οποιονδήποτε η να αφήσεις διαθήκη αρα για πολοστή φορά ο Γάμος των ομοφυλόφιλων αποβλέπει κάπου αλλού.. 

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: 16/06/08, 23:26 »
Γιατί μόνο αυτές είναι οι δουλείες του σπιτιού?? Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και μένει άτεκνο, η γυναίκα που δεν δουλεύει κάθεται???? Ε ναι όντως να σοβαρευτούμε σε αυτά που λέμε επιτέλους! Απλά δεν ξέρεις πως είναι να συντηρείς ένα σπίτι γιαυτό το λες ή τουλάχιστον έτσι δείχνεις! Σκέψου λοιπόν το ίδιο που συμβαίνει με ένα άτεκνο ζευγάρι και σε ενα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι! Δεν δικαιούται η χήρα με τον ομοφυλόφιλο χήρο τις ίδιες παροχές από τη στιγμή που είναι παντρεμένοι? Ή γενικά γιατί να μην τα δικαιούται από τη στιγμή που ο σύντροφος του σε αυτόν γουστάρει να πάνε αυτες οι παροχές?!!

Και όσο για την καραμέλα που μου λες, δεν μιλούσα για να συζήσουν προφανώς γιατί αυτό εννοείται ότι το εννούσα ... ::) Μιλούσα για το γάμο και τις παροχές...

Επίσης SWEET STRINGS η διαφορά μας είναι ότι εγω λαμβάνω τους ομοφυλόφιλους ως ίσους με μενα, με ακριβώς ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις.Οπότε για μενα αυτή τη στιγμή δεν συγκρίνω ανόμοια πράγματα, αφου ένα άτεκνο ετεροφυλικό ζευγάρι για μενα είναι το ίδιο ακριβώς με ένα άτεκνο ομοφυλοφιλικό. Η σεξουαλική ιδιαιτερότητα ότι επιλέγουν να πηγαίνουν με άτομα του ίδιου φύλου δεν τους υποβιβάζει στα μάτια μου και στην σκέψη μου...
« Τελευταία τροποποίηση: 16/06/08, 23:31 από Mίκα -Ragged Robin »

Αποσυνδεδεμένος studio54

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • SeatNet
« Απάντηση #205 στις: 16/06/08, 23:29 »
 :) :) :) :) :)
Γούστα...... άλλος τρώει το κρέας από το στόμα και άλλος..... από πίσω.... φυσιολογικό είναι.....

Ρε μπας και έχουμε πήξει κι εδώ από κρυφούς και φανερούς....

Sorry αν σας θίξαμε αδέρφια......

Αποσυνδεδεμένος .

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: 16/06/08, 23:37 »
Τώρα για τα κληρονομικά είναι π**αριά το επιχείρημα γιατί μπορείς και τώρα να μεταβιβάσεις η κληροδοτήσεις τα υπάρχοντα σου σε οποιονδήποτε η να αφήσεις διαθήκη αρα για πολοστή φορά ο Γάμος των ομοφυλόφιλων αποβλέπει κάπου αλλού.. 
Για πες μας και εμας που ειμαστε μικροι και απονηρευτοι που αποβλεπει.
IN GRIND WE CRUST

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: 16/06/08, 23:39 »
Για πες μας και εμας που ειμαστε μικροι και απονηρευτοι που αποβλεπει.

πραγματικά και εγω θα θελα να το μάθω αυτό...

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: 16/06/08, 23:58 »
Γιατί μόνο αυτές είναι οι δουλείες του σπιτιού?? Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και μένει άτεκνο, η γυναίκα που δεν δουλεύει κάθεται???? Ε ναι όντως να σοβαρευτούμε σε αυτά που λέμε επιτέλους! Απλά δεν ξέρεις πως είναι να συντηρείς ένα σπίτι γιαυτό το λες ή τουλάχιστον έτσι δείχνεις! Σκέψου λοιπόν το ίδιο που συμβαίνει με ένα άτεκνο ζευγάρι και σε ενα ομοφυλοφιλικό ζευγάρι! Δεν δικαιούται η χήρα με τον ομοφυλόφιλο χήρο τις ίδιες παροχές από τη στιγμή που είναι παντρεμένοι? Ή γενικά γιατί να μην τα δικαιούται από τη στιγμή που ο σύντροφος του σε αυτόν γουστάρει να πάνε αυτες οι παροχές?!!

Και όσο για την καραμέλα που μου λες, δεν μιλούσα για να συζήσουν προφανώς γιατί αυτό εννοείται ότι το εννούσα ... ::) Μιλούσα για το γάμο και τις παροχές...

Επίσης SWEET STRINGS η διαφορά μας είναι ότι εγω λαμβάνω τους ομοφυλόφιλους ως ίσους με μενα, με ακριβώς ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις.Οπότε για μενα αυτή τη στιγμή δεν συγκρίνω ανόμοια πράγματα, αφου ένα άτεκνο ετεροφυλικό ζευγάρι για μενα είναι το ίδιο ακριβώς με ένα άτεκνο ομοφυλοφιλικό. Η σεξουαλική ιδιαιτερότητα ότι επιλέγουν να πηγαίνουν με άτομα του ίδιου φύλου δεν τους υποβιβάζει στα μάτια μου και στην σκέψη μου...
Μίκα η διαφορά είναι πω σε ενα φυσιολογικό ζευγάρι η γυναίκα έχει παιδιά να μεγαλώσει οι guy δεν έχουν αυτό δεν είναι αρκετό? σε πολλές δε περιπτώσεις   τα παιδιά είναι 4, 5, 6, πράγμα που την καθιστά μέχρι μια ηλικία αδύνατη να δουλέψει και σε κάποιες περιπτώσεις η υγεία της (τουλάχιστον μυοσκελετικά) τα παίζει κανονικά. Ενα άτεκνο ομοφυλοφιλικό ζευγάρι δεν μπορεί να είναι το ίδιο με ετερόφυλο ζευγάρι για πολλούς λόγους, τώρα ως προς τα δικαιώματα κάτι θα μπορούσε να γίνει αλλά μάλλιασε η γλώσα μου να λεω πως αυτά που δήθεν διεκδικούν τα δικαιούνται ούτως η άλλως σαν νόμιμοι πολίτες, απλά υπάρχει προφανώς και κάτι άλλο που θα μας το σερβίρουν αργότερα.
Μιάς και η μομφή σου ήταν προς εμένα να σου θυμίσω πως αν είχες διαβάσει σε προηγούμενα ποστ μου θα έβλεπες ποιες είναι οι απόψεις μου για τους gay και αν συμφωνώ με τη συμβίωση, αλλά πάλι συνεχίζεις να εκφράζεσαι χωρίς επιχειρήματα και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο  ??? 

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #209 στις: 17/06/08, 00:05 »

αστο αφου δεν το κατεχεις το θεμα,

αστο που σου λεω ... ;D ;D ;D ;D
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

Αποσυνδεδεμένος .

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: 17/06/08, 00:09 »
απλά υπάρχει προφανώς και κάτι άλλο που θα μας το σερβίρουν αργότερα.
Ε πες ποιο ειναι αυτο.Αφου τα τιμας τα *ρχιδια που εχεις πες το ξεκαθαρα.
IN GRIND WE CRUST

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: 17/06/08, 00:13 »
Και εμένα εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι δεν συζηταω για το αν θα συζήσουν οι ομοφυλόφιλοι γιατί αυτό 1ον γίνεται και τώρα και χωρίς τη δική μας συγκατάθεση και 2ον επειδή αυτό σαφώς και εννοείται. Για τον γάμο ομοφυλόφιλων μιλάω.
 Και όχι η πολιτεία δεν μεριμνά τόσο όσο λες για τα ζευγάρια από τη στιγμή που δεν είναι παντρεμένα. Δηλαδή πχ όταν ένα ετερόφιλο ζευγάρι συζεί και πεθάνει ο ένας, τότε ο άλλος θα πάρει ένα μέρος από την περιουσία του  καθώς και την σύνταξη του? Δεν το ρωτάω με μομφή , αλλά από περιέργεια και ίσως άγνοια...

Επίσης εγω σύγκρινα ένα άτεκνο ετερόφυλο ζευγαρι με ένα άτεκνο ομοφυλοφιλικό ζευγαρι, στο οποίο ο ένας δουλεύει για να συντηρήθουν και ο άλλος πλένει, μαγειρευει, σκουπίζει, καθαρίζει, ψωνίζει για το σπίτι, βγάζει βόλτα το σκύλο , κεντάει σεμέν και δεν ξέρω εγω τί αλλη δουλειά που λέγεται ''του σπιτιού''.Εγω προσωπικά βρίσκω ότι η μόνη διαφορά των 2 αυτών ζευγαριών είναι η επιλογή του συντρόφου.Χωρίς καμια ειρωνία, ποιά άλλη βρίσκεις εσύ?

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: 17/06/08, 00:15 »

Άντε ρε Βασίλη εσύ που είσαι νομική  ξεκαθαρισε λίγο την κατάσταση σε παρακαλώ  ;)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #213 στις: 17/06/08, 00:29 »

Άντε ρε Βασίλη εσύ που είσαι νομική  ξεκαθαρισε λίγο την κατάσταση σε παρακαλώ  ;)
κοιτα μικα δεν εχω σκοπο να σας κανω μαθημα αλλα δεν καταλαβαινω πως πηγε το θεμα στην διατροφη συζυγων,στα κληρονομικα και στις δυναμεις των συζυγων...
τι νοημα εχει να ψαξουμε αν ο νομος ειναι σωστος η λαθος?
για μερικους μαλλον δεν εννοειται οτι οι μεν(ετεροφυλλοφιλοι) εχουν ισα δικαιωματα με τους δε(ομοφυλλοφιλους).εκει εγκειται το προβλημα

ιχνηλατη αφου δεν το κατεχεις το κληρονομικο δικαιο αστο να παει στο καλο...πληροφοριακα το ενα τεταρτο παιρνει η μανα αν εχει παιδια αλλα απο εκει και περα το σκοτωσες...
« Τελευταία τροποποίηση: 17/06/08, 00:38 από bairn of mosul »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: 17/06/08, 00:32 »
δεν πιστευω με αυτο...
:) :) :) :) :)
Γούστα...... άλλος τρώει το κρέας από το στόμα και άλλος..... από πίσω.... φυσιολογικό είναι.....

Ρε μπας και έχουμε πήξει κι εδώ από κρυφούς και φανερούς....

Sorry αν σας θίξαμε αδέρφια......
και αυτη...
Οι παροχές που δίνει η πολιτεία στις συζύγους, έχουν κάποια λογική.
Η σύζυγος δηλαδή δεν εργάζεται γιατί μένει μέσα στο σπίτι όπου ανατρέφει τα παιδιά,
τα οποία με την σειρά τους θα μεγαλώσουν, θα γίνουν στρατιώτες για να προστατεύσουν την πολιτεία,
θα γίνουν φορολογούμενοι πολίτες και από αυτούς η πολιτεία θα έχει έσοδα
και απόσβεση των παροχών προς την μητέρα, και μετέπειτα κέρδος.

Αυτός είναι ο λόγος που η πολιτεία δίνει παροχές στις συζύγους.
Προστατεύει την "μήτρα".

Οι ομοφυλόφιλοι προσπαθούν να σφετεριστούν την πράξη του γάμου
για να καπηλευτούν τις παροχές που δίνει η πολιτεία στην "μήτρα".
την τοποθετηση να απαιτειτε να σας παρουμε και στα σοβαρα ;D
Δεν κατατρέχω αυτούς τους ανθρώπους και αν με σέβονται και δεν με ενοχλούν
δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους συναναστρέφομαι.
δεν θα σε ρωτησουν κιολας αν θα αναπνευσουν!!! :P..νομιζω οτι δεν σε αφορα το τι κανουν..οπως δεν αφορα και κανεναν το τι κανεις εσυ ;)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #215 στις: 17/06/08, 00:38 »

Οι παροχές που δίνει η πολιτεία στις συζύγους, έχουν κάποια λογική.
Η σύζυγος δηλαδή δεν εργάζεται γιατί μένει μέσα στο σπίτι όπου ανατρέφει τα παιδιά,
τα οποία με την σειρά τους θα μεγαλώσουν, θα γίνουν στρατιώτες για να προστατεύσουν την πολιτεία,
θα γίνουν φορολογούμενοι πολίτες και από αυτούς η πολιτεία θα έχει έσοδα
και απόσβεση των παροχών προς την μητέρα, και μετέπειτα κέρδος.

Αυτός είναι ο λόγος που η πολιτεία δίνει παροχές στις συζύγους.
Προστατεύει την "μήτρα".

Οι ομοφυλόφιλοι προσπαθούν να σφετεριστούν την πράξη του γάμου
για να καπηλευτούν τις παροχές που δίνει η πολιτεία στην "μήτρα".

η πολιτεια δεν δινει παροχες για την μητρα

η πολιτεια δινει παροχες γιατι η οικογενεια ειναι το κυτταρο της κοινωνιας και πρεπει να την προστατεψει,δικιο εχεις οτι σκοπος της οικογενειας ειναι τα παιδια
αλλα δεν απαγορευεται σε κανεναν να κανει οικογενεια χωρις παιδια....ζουμε σε ενα κοινωνικο κρατος που σεβεται τους πολιτες του,ετεροφυλλοφιλους και μη,παρτε το χαμπαρι

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: 17/06/08, 00:41 »
bairn of mosul αν δεχοτι ο γαμος εχει αμεση σχεση με την θρησκεια και αν θεωρησουμε ως θρησκεια ,συγκεκριμενα την χρ.ορθ θα επρεπε να ξερυμε αν το υποερασπιζομαστε οτι σκοπος του γαμου ειναι το να φτασει το πνευμα του ζευγαριου κοντα στον θεο,θεοποιηση θαρω πως το λεει το βιβλιο θρησκευτικων β λυκειου, τωρα αν καποιοι παπαδες λενε τα αντιθετα...κριμα που ανερουν αυτα που εχουν γραψει οι ιδιοι :)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: 17/06/08, 00:43 »
εμενα δεν με πειραζει καθολου το γεγονος του γαμου...φαντασου πχ να ειναι ενα ζευγαρι ομοφ/ων 30 χρονια μαζι κ να τυχει κατι στον εναν κ να ειναι εντατικη...γιατι δλδ να μην μπορει ο συντροφος του να παρει μια σοβαρη αποφαση κ να αφησει την τυχη του ανθρωπου του στον τριτο του ξαδερφο πχ....γιατι αποφαση μπορει να παρει μονο ενας συγγενης κ αν δεν υπαρχει γαμος δεν υπαρχει συγγενεια.....
απο την αλλη δεν μπορω να με βρω +φωνο με την υιοθεσια..ισως να μην ειμαι τοσο ανοιχτομυαλος τελικα
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #218 στις: 17/06/08, 00:43 »
bairn of mosul αν δεχοτι ο γαμος εχει αμεση σχεση με την θρησκεια και αν θεωρησουμε ως θρησκεια ,συγκεκριμενα την χρ.ορθ θα επρεπε να ξερυμε αν το υποερασπιζομαστε οτι σκοπος του γαμου ειναι το να φτασει το πνευμα του ζευγαριου κοντα στον θεο,θεοποιηση θαρω πως το λεει το βιβλιο θρησκευτικων β λυκειου, τωρα αν καποιοι παπαδες λενε τα αντιθετα...κριμα που ανερουν αυτα που εχουν γραψει οι ιδιοι :)
ο γαμος εχει εμμεση ή μηδαμινη(για οσους δεν πιστευουν) σχεση με την θρησκεια κατα τη γνωμη μου

γιατι ειναι μια δικαιοπραξια(συμβαση) μεταξυ δυο ατομων και της πολιτειας
ενα νομικο γεγονος που δεν εχει σχεση με θεους και δαιμονες

ολο το τελετουργικο ειναι στοιχειο της παραδοσης.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/06/08, 00:45 από bairn of mosul »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: 17/06/08, 00:45 »
Eνα μπαχαλο. Εγω βλεπω απλα οτι καποιοι βγαζουν την κακια τους πανω στους ομοφυλοφιλους.

Εαν ο γαμος ειναι καθαρα θρησκευτικο ζητημα τοτε ΔΕΝ θα επρεπε σε ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ περιπτωση να εχει νομικη αξια. Σε καμια περιπτωση ομως, ουτε κατα διανοια.

Εαν τωρα ο γαμος εχει νομικη υποσταση τοτε δεν καταλαβαινω γιατι καθε ειδους ζευγαρι να μην εχει αυτην την νομικη καληψη. Η πολιτεια δνε υποχρεωνει κανενα ζευγαρι να κανει παιδια για να τους παρεχει τις ευκολιες που παρεχει στο καθε παντρεμενο ζευγαρι. Αν εσυ δεν κανεις παιδια με την γυναικα σου δηλαδη δεν θα επρεπ ενα δικαιωουσε τιποτα?

Εγω αυτο που καταλαβαινω απο οσα λετε και ο ιχνιλατης και ο sweet strings ειναι οτι απλα ΔΕΝ θελετε να παρουν επιδομα οι ομοφυλοφιλοι γιατι τους θεωρειτε ανωμαλους και παρα φυσιν και δεν θα επρεπ ενα επικοτειται το παραφυσιν απο το κρατος (αφηνω κατα μερος τις θρησκευτικες προκαταληψεις).

Ε δεν ειναι για ολους παραφυσιν η ομοφυλοφιλια ομως τι να κανουμε.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: 17/06/08, 00:52 »
Εσυ δεν ελεγες ρουφους οτι υπαρχει πληθωρα ομοφυλοφιλων στα ΜΜΕ και οτι ειχες τσαντιστει απο το γεγονος αυτο? :P

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #221 στις: 17/06/08, 00:53 »
Εσυ δεν ελεγες ρουφους οτι υπαρχει πληθωρα ομοφυλοφιλων στα ΜΜΕ και οτι ειχες τσαντιστει απο το γεγονος αυτο? :P
κοιτα ασχετο αυτο

αλλα ρε φιλε ναι
χαμος απο γκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδικα κατι καναλια σαν το σταρ και το αλτερ εχουν τις πιο ξεφωνημενες...

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: 17/06/08, 00:54 »

Εγω αυτο που καταλαβαινω απο οσα λετε και ο ιχνιλατης και ο sweet strings ειναι οτι απλα ΔΕΝ θελετε να παρουν επιδομα οι ομοφυλοφιλοι γιατι τους θεωρειτε ανωμαλους και παρα φυσιν και δεν θα επρεπ ενα επικοτειται το παραφυσιν απο το κρατος (αφηνω κατα μερος τις θρησκευτικες προκαταληψεις).

Ε δεν ειναι για ολους παραφυσιν η ομοφυλοφιλια ομως τι να κανουμε.

δυστυχως υπαρχει η πεποιθηση οτι ανωμαλο ειναι οτι ειναι διαφορετικο απ τα πολλα.....παντα ετσι δεν ηταν
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: 17/06/08, 00:57 »
Εντάξει ρε παιδιά α κανάλια βγάζουν ό,τι πουλάει. Ε και ότι είναι ''παράξενο'' ή μη αποδεκτό από όλους πουλάει βέβαια!Τα κανάλια για μενα είναι τροφοτούν πολλά ταμπού με αυτή τη δήθεν ''απομυθοποίηση'' τους (μην ξεράσωωω) και όχι μόνο στο θεμα των ομοφυλόφιλων αλλα σε όλα όσα θεωρούνται ''ταμπού'' από την κοινωνία..

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: 17/06/08, 01:06 »
Nαι, γιατι εκφυλιζουν και διαστρεβλωνουν μια κατασταση και μια κοινοτητα ανθρωπων και την ξεφτυλιζουν εντελως. Οταν παρουσιαζουν τους ομοφυλοφιλους ως κατι αποκλειστικα χαζοχαρουμενους ανθρωπους ο οποιοι εινια αξιοι μονο να συμμετεχουν σε πρωιναδικα/μεσημεραδικα/κιτρινιλες και να χοροπηδανε ή να λενε μαμακιες ολη την ωρα, ε ναι εχω εκνευριστει. Και δεν ειναι το μονο πραγμα με το οποιο εχω εκνευριστει στην τηλεοραση προφανως. Αλλα αυτος ο απολυτος εκχυδαϊσμος των ομοφυλοφιλων εχει ξεπερασει καθε οριο.

Το ιδιο πραγμα συμβαινει και με το γυμνο στην τηλεοραση. Εχω βαρεθει και σιχαθει να βλεπω γυμνο στην τηλεοραση. Το εχουν καταντησει χηδαιο. Και οχι προφανως και ξερετε ολοι οτι και λογο ιδεολογιας δεν ειμαι κανενας πουριτανος. Αλλα οταν εκμεταλευονται με τοσο ξεδιαντροπο τροπο καποια πραγματα, εκνευριζομαι. Ειναι δυνατον σε διαφημιση για black&decker να βγαζει ςτην αλλη με το μαγιω η τα εσωρουχα? Αυτο δνε ειναι απενοχοποιηση και αποδοχη καποιων πραγματων εινια εξευτελισμος απολυτος.
« Τελευταία τροποποίηση: 17/06/08, 01:26 από Roufus-King Mob »
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry