Σου ειναι δυσκολο να δεχτεις οτι δεν προτιμω τα waves στην μουσικη μου?
Καθολου..Μαλλον εσενα ειναι δυσκολο να δεχθεις πως δεν ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα τα Waves για τη μουσικη σου

Μηπως σε πληρωνουν για κραχτη?
Βεβαιως. Οπως και η Amita MOtion που μου δινει θετικη ενεργεια για να μην τραβαω τις τριχες των μαλλιων μου με αυτα που διαβαζω

Ειναι αξιοθαυμαστο το παθος σου για αυτα τα plug ins αλλα δεν πρεπει να το παιρνεις κατακαρδα.....!
Στο κατω κατω, αμα καποιος θελει να τα ακουσει,τα κατεβαζει και τα ακουει.Δεν το απαγορευσα αυτο...!!!
Ειναι αξιοθαυμαστο βασικα, πως απεκλεισες απο ενα μελος τα waves ως plug ins για metal..Απο τη στιγμη που ουσιαστικα δεν τα εχεις χρησιμοποιησει, δεν μας εχεις δωσει καποιο δειγμα δουλειας με waves ( jazz/ambient/κλπ ), πως στηριζεις την αποψη σου; Σε ποια εμπειρια; Σε αυτη που διαβασες καπου ή σε αυτη που αποκτησες βγαζοντας ενα αποτελεσμα; Ειναι σημαντικο αυτο ξερεις, ωστε να πεις "Οριστε, να η δουλεια μου με αυτα και αυτα".
Α και εσυ δηλαδη εισαι τοσο εμπειρος που αμα σου δωσω ενα κομματι τωρα, θα καταλαβεις τι χρησιμοποιησα...
Οχι βεβαια και ποτε δεν το εκανα αυτο. Αντιθετως, εσυ καταλαβες αμεσως πως τα Waves μου φανηκαν παρα πολυ ωραια. Και μαλιστα, το τονισες:
Βασικα ακουσα τα κομματια σου και τωρα καταλαβανω γιατι εισαι τοσο ενθουσιασμενος με τα waves.....
Τα settings που κανεις εδω δεν εχουν καμια σχεση με μεταλ μουσικη φιλε μου.....
Ε, αφου "τα settings μου" δεν εχουν καμια σχεση με μεταλ, τοτε μαλλον ειναι Waves, ετσι?
Α και κανε κατι με τα κομματια που εδωσες link...
Ειναι σαν να ακουω White Noise ολη την ωρα.....
Και στο Angels το 1ο, η καημενη η κιθάρα ειναι θαμένη+δεν υπαρχει μπασο.....
Αυτο ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ my friend...Η το δεχεσε, ή δεν το δεχεσε..
Την δεχομαι..Βεβαια, αυτες οι παραγωγες ειναι του 2001 και 2002 αντιστοιχα, ενω σε καμια δεν υπαρχει ηχογραφημενο μπασο. Εκει επεσες μεσα
Λυπαμαι που δεν σου αρεσαν τα κομματια, ομως πρεπει να ομολογησω πως παρουσιασα παρα πολλες δουλειες..και οχι μονο 2.
Μεσα σε αυτες τις δουλειες, που με το καιρο θεωρω πως προοδευουν, εχω χρησιμοποιησει αρκετες τεχνικες που ειτε κρατησα στην πορεια, ειτε τις εγκατελειψα. Ποτε δεν σταματησα απολυτα απεναντι σε μια τεχνικη ή ενα effect, "καταδικαζοντας" το ως μη καταλληλο.
Αντιθετως, εσυ μας παρουσιαζεις 2 μετριες ( σε παραγωγη ) δουλειες. Κρινεις αμεσα τα Waves ως μη καταλληλα για μεταλ, αλλα για αλλα ειδη. Δεκτο μεχρι του σημειου οπου ρωταμε "Εχεις να μας δειξεις δουλειες σου με Waves?"
Εσυ ανελυσες ολοκληρη τη σειρα Waves. Μπορει να τα εχεις και πραγματικα μεσα στον υπολογιστη και οταν βγαινουν στα DirectX να χαιρεσαι που ειναι στη λιστα..
Αλλο ομως ειναι το να βρισκονται στη λιστα και αλλο το να ξερεις να το χρησιμοποιεις ή να το εχεις χρησιμοποιησει.
Και ρωταω τωρα εγω ευθεως:
Εχεις δουλεψει ποτε τα Waves? Και εαν ναι, δωσε μας ενα ενδεικτικο δειγμα δουλειας. Απο λογια χορτασαμε.
PS: Γιατι, θεωρεις πως οι δουλειες σου ειναι metal παραγωγες; Λιγο περισσοτερη μελετη ως προς το limiting καταρχας, γιατι οι "γουβες" που ακουγονται στο hatred οταν παιζουν οι ρυθμικες κιθαρες, ειναι εντονες. Και γινεται πιο εντονο το προβλημα οταν η φωνη "υποβιβαζει" τα παντα.

Φιλικη συμβουλη, που ακολουθει τη λογικη του Drakoumel. Ολα ειναι αρκετα πισω.