Κολληματα? χμμμ... για να δουμε!

1. Δεν δανειζω ΠΟΤΕ βιβλια, σιντι & DVD
2. Κανω συλλογη απο βιβλια της Αγκαθα Κριστι... αλλα μονο εκεινα τα κιτρινα απο τις εκδοσεις "Λυχναρι" που πουλανε στα περιπτερα! Μπορω να δωσω κ τα τελευταια μου φραγκα εκει! Μεχρι στιγμης εχω μαζεψει γυρω στα 56... κ ευελπιστω καποια στιγμη να τα εχω ολα!
3. Οποιος πειραξει το Λαπτοπ, το στερεο κ το discman μου χωρις αδεια (που δε δινω ποτε

) ας κανει τη διαθηκη του πρωτα.
4. Αλοιμονο σε αυτον που θα ψαξει το κινητο, τον υπολογηστη η το ημερολογιο μου

5. Τα σχολια για την ακαταστασια μου απαγορευονται αυστηροτατα
6. Οποιος με ξυπνησει πριν την ωρα μου (οποτε κ αν ειναι αυτη) κ εχει το θρασος να σχολιασει κ τα μουτρα που θα εχω, εκτος απο τα σκυλοβρισιδια θα φαει κ ξυλο.. Ασε που θα πρεπει να ανεχτει τα νευρα μου ολη μερα μετα
7. Μου τη δινει που η μανα μου γκρινιαζει μονιμως για το μακρος των νυχιων μου κ μαλιστα μπροστα σε τριτους... ελεος, 23 ειμαι

8. Οπως επισης η κακια της συνηθεια να συζηταει προσωπικα μου με ασχετα ατομα (για το σοι δεν το συζητω καν). Ε βγαλε με κ πρωτοσελιδο στη Εσπρεσο αμα ειναι!

9.Μ'αρεσει να βαζω μουσταρδα στις φακες (μεχρι να κιτρινησει το πιατο σχεδον) ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!
10. Καθε φορα που παω κομμωτηριο για να κοψω εστω κ μισο εκατοστο υποφερω σωματικα κ ψυχικα.

11. Μου τη δινουν οι ανθρωποι που βρισκουν τον αριθμο μου απο ασχετες πηγες χωρις να με ρωτησουν κ μου τα πρηζουν μετα.
12. Το ιδιο ισχυει κ γαι τους αντρες που δεν μπορουν να καταλαβουν οτι η χυλοπιτα ειναι χυλοπιτα κ δεν αλλαζει.
13. Α, κ να μην ξεχναμε τα ατομα που παιρουν με αποκρυψη κ σου σπανε τα νευρα ειτε με αναπαντητες, ειτε με κλησεις χωρις να μιλανε ειτε λεγοντας μ@λ@κιες.
14. Δεν τρωω ποτε ψαρι. Αναγουλιαζω στη μυρωδια κ μονο.
15. Οταν κρυωσει ο καφες μου δεν μπορω να τον πιω. Γιαυτο τα παιρνω οταν μου τον σερβιρουν χλιαρο. Εχω σκοτωθει με γκαρσονα σε καφετερια για αυτο το λογο.
16. Το φαγητο μου πρεπει να καιει. Χειμωνα καλοκαιρι.
17. Απεχθανομαι τα σχολια για την γερμανικη γλωσσα, ειδικα απο ατομα που δεν εχουν ιδεα.
18. Γενικοτερα μου τι δινουν οι ψευτομαγκιες κ τα δηθεν.
19. Τρελαινομαι οταν καποιος χρησιμοποιει τα μαρκαδορακια μου κ τα παταει πολυ πανω στο χαρτι, η ξεχναει να ξαναβαλει το καπακι με αποτελεσμα να αχρηστευονται.
20. Δεν μπορω να φαω πιτσα της οποιας το τυρι εχει ξανακρυωσει. με τιποτα.
Αυτα προς το παρον... αν θυμιθω κ αλλα θα επανελθω...