Αποστολέας Θέμα: Ιδιοτροπίες - κολλήματα  (Αναγνώστηκε 60207 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
Απ: Κολλήματα...
« Απάντηση #150 στις: 21/07/07, 19:17 »
Συμφωνω και με τα δυο:

Με εκνευριζει οταν ο αλλος κανει 150 ωρες να τελειωσει με το φαγητο.......αληθεια  ;D

Α, και δε μπορω να βλεπω να πετανε σκουπιδια κατω, τρελαινομαι...
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος Transformer

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • just let her crash and burn, she'll learn.
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: 22/07/07, 01:10 »
Συμφωνω και με τα δυο:

Με εκνευριζει οταν ο αλλος κανει 150 ωρες να τελειωσει με το φαγητο.......αληθεια  ;D

Υπαρχει ομως κατι που μαλλον δε συμφωνουμε...μου τη σπαει οσο λιγα πραγματα η μαυρη οχια...
there i go again pretending to be you
make-believing that i have a soul
beneath the surface, trying to convince you
it was accidentally on purpose

Αποσυνδεδεμένος pascal.

• Δεν Είμαι Δικηγόρος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αυτό είναι η ζωή; Ε τότε, άλλη μια φορά!
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: 22/07/07, 22:59 »
μου τη σπαει οσο λιγα πραγματα η μαυρη οχια...

Μεγάλη βλαστήμια ξεστόμισες!

Εμένα ένα πράγμα με εκνευρίζει: οι θειές που χώνονται και σπρώχνουν στα λεωφορεία και κλέβουν σειρά στις υπηρεσίες και στις τράπεζες.

Γενικά ο τύπος ανθρώπου: θειά με εμπριμέ φόρεμα και κουτοπονηριά είναι το πιο μισητό μου είδος στο ζωικό βασίλειο.
Όσα ξέρει η γυναίκα του κιθαρίστα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
  • Chuck Norris has two speeds:Walk and Kill.
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #153 στις: 22/07/07, 23:04 »
          Διαβαζω σχεδον παντα τα περιοδικα-εφημεριδες απτο τελος προς την αρχη
και στα βιβλια πολλες διαβαζω το τελος και μετα τα ξεκιναω.Αυτοspoiler!!! ;D

Περιεργα πραγματα. 

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: 22/07/07, 23:11 »
Συμφωνω και με τα δυο:

Υπαρχει ομως κατι που μαλλον δε συμφωνουμε...μου τη σπαει οσο λιγα πραγματα η μαυρη οχια...
:o :o :o
Πραγματικα βλασφημια ;D!Η μαυρη οχια ειναι ιερη και οι μπολντρικ/περσι μικρες θεοτητες 8) :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: 22/07/07, 23:45 »

Περιεργα πραγματα. 
οι γιαπωνεζοι εχουν αναποδα βιβλια....ισως αμα διαβαζες τα βιβλια τους να γιατευοσουν :P....χωρις πλακα ειχα παρει μια μερα γιαπωνεζικο κομικς....μανγκα ξερετε και σου ειχε ειδοποηση να το γυρισεις απο το τελος προς την αρχη....ειχε πολυ φαση οταν το πρωτο αντικρησα/// ;D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Fretwork

• Θαμώνας
  • Chuck Norris has two speeds:Walk and Kill.
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #156 στις: 22/07/07, 23:51 »

Περιεργα πραγματα. 
οι γιαπωνεζοι εχουν αναποδα βιβλια....ισως αμα διαβαζες τα βιβλια τους να γιατευοσουν :P....χωρις πλακα ειχα παρει μια μερα γιαπωνεζικο κομικς....μανγκα ξερετε και σου ειχε ειδοποηση να το γυρισεις απο το τελος προς την αρχη....ειχε πολυ φαση οταν το πρωτο αντικρησα/// ;D

Αυτο το εχω ακουσει κ εγω.Εχω κ ενα ψιλο κολημμα με manga. Arigato!

Αποσυνδεδεμένος Carmilla

• Περαστικός
  • *
  • Dream on ,till your dreams come true...
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: 23/07/07, 01:15 »
Αυτο το εχω ακουσει κ εγω.Εχω κ ενα ψιλο κολημμα με manga. Arigato!

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, το ένα οπό τα ουκ ολίγα κολλήματά μου είναι ότι έχω τρομερό κόλλημα με τα manga. Αλλά μόνο μ'αυτά που έχουν ωραία και καλαίσθητα σχέδια (για το γούστο μου, πάντα)
Μετά... τί άλλο... α, ναι. έχω ένα κάρο μπρελόκ στα κλειδιά μου τα οποία δεν θέλω με τίποτα να βγάζω (όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά). Βγάζω ορισμένα μόνο όταν δεν χωράνε να μπουν άλλα ή όταν δεν χωράνε στην τσάντα μου.
Επίσης, ξέρετε τις dentine ice τσίχλες και τις ομοιές τους που είναι σε πλακέ κουτάκι και έχει ένα κενό που φαίνεται η κεντρική τσίχλα της πρώτης σειράς? Ε, πάντα θέλω να τρώω αυτήν την τσίχλα τελευταία!
Ακόμα, μπορώ να δώσω απ' το φαγητό μου όσο θέλει ο άλλος αρκεί να μη μου ζητήσει την τελευταία μπουκίτσα μου! Επίσης σιχαίνομαι να μου παίρνουν φαγητό από το πιάτο χωρίς να με ρωτήσουν.
Δεν μπορώ να βλέπω πατούσες. Δεν αντέχω
Δεν θυμάμαι άλλα...
Ελπίζω ο Μεταβαρόνος να συμπληρώσει τα υπόλοιπα (κάντο και θα δεις! ;D)
αν κοιτάξεις για πολύ ώρα μέσα στην άβυσσο, κάποια στιγμή θα αντιληφθείς ότι κοιτάζει και αυτή μέσα σε σένα...

Αποσυνδεδεμένος Transformer

• Παλιός
  • just let her crash and burn, she'll learn.
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: 24/07/07, 21:24 »
Συμφωνω και με τα δυο:

:o :o :o
Πραγματικα βλασφημια ;D!Η μαυρη οχια ειναι ιερη και οι μπολντρικ/περσι μικρες θεοτητες 8) :P

ΛΙΑΞ!!! :P
there i go again pretending to be you
make-believing that i have a soul
beneath the surface, trying to convince you
it was accidentally on purpose

Αγγέλα

• Επισκέπτης
« Απάντηση #159 στις: 04/08/07, 21:08 »
Έχω κάποια κολληματάκια όσον αφορά τα πράγματά μου. Δηλαδή:
Δεν θέλω κανένας άλλος (πλην εμού) να τα τακτοποιεί γιατί μετά δεν τα βρίσκω με τίποτα.
Όταν είναι να πάω ταξίδι θέλω να φτιάχνω τα πράγματα στη βαλίτσα μου καμιά βρομάδα πριν και μέχρι να περάσει αυτή η βδομάδα θυμάμαι διάφορα που έχω ξεχάσει και τα βάζω στη βαλίτσα.
Κανά μήνα πριν από το ταξίδι αρχίζω να συγκεντρώνω τα πράγματα που είναι να πάρω (π.χ. άμα είναι ρούχα ξεκινώ να τα πλένω και να τα σιδερώνω) και κάνω και κατάλογο για να μην ξεχάσω τίποτα.
Στη δική μου τη βαλίτσα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ δικό του, ούτε καν την οδοντόβουρτσά του και κάνω τα πάντα για να μην χρειαστεί να βάλω κάτι δικό μου σε βαλίτσα άλλου... Αυτά, χωρίς υπερβολές... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος joan!

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: 05/08/07, 18:25 »

1. Οι αναπάντητες. Εφ' όσων όταν δεν έχω μονάδες κάνω τον κόπο και κυκλοφορώ μονίμως με τηλεκάρτα ή με ψιλά για να μήν κάνω αναπάντητη, τότε δεν το ανέχομαι στους άλλους. Ιδιαίτερα δε το να σου κλείνουν το τηλέφωνο μόλις το σηκώσεις για να μή χρεωθούν. Εννοείται οτι εξαιρούνται οι αναπάντητες κατόπιν συνεννόησεως ("Θα σου κάνω αναπάντητη να κατέβεις" κτλ).

ναι αυτο ειναι πολυ σπαστικο! ειδικα αν το κανει καποιος κ στο κλεισει για να μη χρεωθει κ μετα εσυ τον παρεις κ μιλαει με το πασο του κ δεν εχει κ τπτ να σου πει.. να πας να βαλεις καρτα ρε να με παρεις να μιλαμε! α στο διαλο... >:(
Live freaky, die freaky!

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: 06/08/07, 01:30 »
Δεν θυμάμαι άλλα...
Ελπίζω ο Μεταβαρόνος να συμπληρώσει τα υπόλοιπα (κάντο και θα δεις! ;D)
I wouldn't touch that with a 60-feet pole...  :P :P :P :-* :-*
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: 08/10/07, 21:26 »
ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ το τριβουν μεταξυ τους κουταλια-πηρουνια-μαχαιρια κλπ...μου σηκωνεται η τριχα..το ιδιο ισχυει κ μονο στη σκεψη οτι καποιος δαγκωνει κατι απ τα παραπανω γι αυτο κ δν μπορω να τρωω με ανθρωπο που τρωει με τα δοντια..Παιζει να φυγει μπουκετο να μην τα ακουω μια κ καλη ;D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ  ;D ;D
κι εμενα το κανει η μανα μου και καθε φορα την αγριοκοιταζω....

Εμενα μου γυρνατε τα μυαλα οταν...

-ακουω καποιον να εισχωρει τη ροχαλα και μετα να τη φτυσει... αυτο το ΜΜΜΧΧΧΡΡΡΡ ΦΤΟΥΥΥ
εχω βρισει κοσμο στο δρομο.....

-κανουν αυτη την αηδια να βγαζουν φαγητα απ τα μπροστινα δοντια με τη γλωσσα και κανει εκεινο τον ηλιθιο ηχο!!!...

-και αυτος ο ΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ηχος που κανουν οταν τρωνε σουπα ή πινουν καφε και το ρουφανε απ το κουταλι/φλυτζανι!!

ΓΚΚΡΡΡΡΡ τα νευρα μου!!!!!  :P
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: 09/10/07, 00:53 »

Περιεργα πραγματα. 
Αυτο δεν ειναι καθολου περιεργο... αν εισαι Αραβας  :)
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: 09/10/07, 01:01 »
 Θελω παντα να εχω καποιο βιβλιο ετοιμο για να διαβασω. Αν τελειωσω με καποιο και δεν εχω καποιο αλλο να με περιμενει, φρικαρω!!! Αυτο επισης που δε μπορω καθολου ειναι να μου πιανει καποιος το κουβεντολοι πρωι πρωι μολις εχω ξυπνησει (ναι μανουλα... για εσενα το λεω...). Και γενικα δεν αντεχω αυτους που μιλουν ολη την ωρα και ειδικα για ασχετα πραγματα! Ειχα εναν τετοιο στο στρατο και δεν παλευοταν η κατασταση του με τιποτε! Στο τσακ τη γλυτωσε!!!

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: 09/10/07, 17:43 »
  Αυτο επισης που δε μπορω καθολου ειναι να μου πιανει καποιος το κουβεντολοι πρωι πρωι μολις εχω ξυπνησει (ναι μανουλα... για εσενα το λεω...).
αχ δεν ξερεις ποσο σε καταλαβαινω..καθε πρωι τσακονομαστε... ;D
εγω παλι εχω φαει κολημα και καθε πρωι στο μετρο και ηλεκτρικο μπαινω απο την πορτα που οταν θα βγω απο το μεσω μεταφορας αθ με βγαλει κατευθειαν στην εξοδο :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: 09/10/07, 17:47 »
εγω παλι εχω φαει κολημα και καθε πρωι στο μετρο και ηλεκτρικο μπαινω απο την πορτα που οταν θα βγω απο το μεσω μεταφορας αθ με βγαλει κατευθειαν στην εξοδο :P

Το κάνω κάθε μέρα, οποιαδήποτε ώρα, όχι μόνο πρωί, εδώ και 5+ χρόνια... Εχω τρελό γέλιο, όταν τρέχω να προλάβω το Μετρό, δεν μπαίνω εκεί που θέλω, και μέχρι να φτάσω στο προορισμό, αλλάζω βαγόνια σαν τρελός...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: 09/10/07, 17:55 »
Αχ... Βρηκα κι αλλο...
Δε μπορω να με κοιτανε... στο ασχετο... αυτον τον ελεγχο απο πανω μεχρι κατω....
Σπαζομαι πολυ ασχημα ομως....  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Εχω παρεξηγηθει με φιλη και εχω αγριοκοιταξει απειρο κοσμο....
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: 09/10/07, 20:34 »
Αν και είναι τελείως κουφό, θέλω την κυριακή να παίρνουμε 2-3 εφημερίδες!
Μου την δίνει πάρα πολύ όταν ξεχνάνε να πάρουν!!!!

Επίσης μου την δίνει αφάνταστα όταν κάποιος μιλάει και νιαουρίζει!Δηλαδή όταν ας πούμε μιλάνε 2 κορίτσια και αμέσως αρχίζουν τα ναζια, τα χαζα χαμόγελα και τα υποκοριστικα!!!!!''Αχ, τί γλυκούλιιιιιιιιιι!!!!''
Έλεος....!Μου ρχεται να ξερασω επιτόπου και μετά να τις πλακώσω....!! Αυτές έχουν βγάλει κακό όνομα στο φύλο μας.....

Αποσυνδεδεμένος GermanRock

• Παλιός
  • Πλεον Μεταπτυχιακοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 10/10/07, 11:22 »
Αν και είναι τελείως κουφό, θέλω την κυριακή να παίρνουμε 2-3 εφημερίδες!
Μου την δίνει πάρα πολύ όταν ξεχνάνε να πάρουν!!!!

Επίσης μου την δίνει αφάνταστα όταν κάποιος μιλάει και νιαουρίζει!Δηλαδή όταν ας πούμε μιλάνε 2 κορίτσια και αμέσως αρχίζουν τα ναζια, τα χαζα χαμόγελα και τα υποκοριστικα!!!!!''Αχ, τί γλυκούλιιιιιιιιιι!!!!''
Έλεος....!Μου ρχεται να ξερασω επιτόπου και μετά να τις πλακώσω....!! Αυτές έχουν βγάλει κακό όνομα στο φύλο μας.....

++10000000000000000!!!!!!!!!!!!!!! >:(
I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: 10/10/07, 20:27 »
Αχ... Βρηκα κι αλλο...
Δε μπορω να με κοιτανε... στο ασχετο... αυτον τον ελεγχο απο πανω μεχρι κατω....
Σπαζομαι πολυ ασχημα ομως....  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Αν το παρεις στην πλακα και αρχισεις αυτους τους μυστηριους στο δουλεμα ειναι πολυ καλυτερα! Το κανω εδω και χρονια και γελαω απιστευτα  ;)

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: 10/10/07, 20:38 »
Αχ... Βρηκα κι αλλο...
Αν το παρεις στην πλακα και αρχισεις αυτους τους μυστηριους στο δουλεμα ειναι πολυ καλυτερα! Το κανω εδω και χρονια και γελαω απιστευτα  ;)
ναι αλλα ααμ εσαι μεσα σε κανα μεσω μαζικης μεταφορας και σε κοιτανε ολοι για καποιο αγνωστο λογο..ειναι πολυ σπαστικο..νομιζεις οτι εχεις κατι...γιαυτο και εγω φοραω γυαλια και εχω στραμενο το προσωπο  μου προς αυτους για να ψαρωνουνε.. :P

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 11/10/07, 21:51 »
 Δικιο εχεις Amylo... για να το ριξεις στην πλακα πρεπει να εχεις κι εσυ τα κεφια σου... και δε μπορεις να τα εχεις παντα! Παντως σιγουρα εχει πλακα και μετα νιωθεις πολυ καλυτερα! Καποτε σε μια καφετερια ενας τυπος παρεα με δυο κοπελιες με κοιτουσε με... αυτον τον τροπο ( του στυλ "ποιος εισαι εσυ σκουπιδι που μπηκες μεσα στην Trendy καφετερια μας" ) >:( Φορεσα κι εγω την αγρια φατσα μου, πηγα στο τραπεζι του και του ζητησα το λογο! Εκεινος τα'χασε και... λιαν επιεικως επερδισε μεντες ;)! Δε μπορουσε να μου πει τιποτα!! Τοτε κι εγω, φορεσα το καλο μου χαμογελο, του ειπα πως τον καταλαβαινω, αλλα του εξηγησα πως ειναι καλυτερα να μη με κοιταζει επιμονα γιατι εγω ειμαι... straight και δε θα εχει καμια τυχη μαζι μου ;) Αυτος κοκκινησε απιστευτα και οι κοπελες στην παρεα του εβαλαν τα γελια μαζι του!!! :D Δεν ξαναπατησε απ'ο΄τι εμαθα εκει για καφε...

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: 11/10/07, 22:07 »
αα... ξεχασα το βασικοτερο....  :-\

φοβαμαι απιστευτα το σκοταδι...  :-X
δε μπορω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κοιμηθω χωρις φως....
συνηθως βαζω αντιστροφο χρονομετρητη στην τηλεοραση, και την αφηνω ανοιχτη...  ::) :-[

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 11/10/07, 23:02 »
αα..απεκτησα και αλλο κολημα..τελευταιο βαγονι στον ηλεκιτρικο τελευταια θηρα..αμαν αυτο το μοναστηρακι..δεν εχει στανταρ που θα σταματησει και παντα μπερδευσε με τα βαγονια..γιαυτο και εγω θα πηγαινω στο τελευταιο να το εχω σιγουρο. 8)
Vaiking: καλε μην τους δουλευεις τους ανθρωπους..γιατι και εγω κοιταω προς καποιον αλλα δεν το κανω επιτηδες..απλα χαζευω..ξερεις τι ειναι να μπαινεις στο μετρο πρωινιατικα;..γιαυτο αμα πετυχεις καμια που κοιταει προς το μερος σου μην την δουλεψεις.. :P