Αποστολέας Θέμα: Ιδιοτροπίες - κολλήματα  (Αναγνώστηκε 60195 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Why should I sit and sigh...
    • Προφίλ
Απ: Κολλήματα...
« Απάντηση #175 στις: 12/10/07, 20:03 »
 Θα το εχω υποψιν μου... Αλλωστε μπορει καποια φορα να χαζευεις προς τα εμενα! Αντι να σε αρχισω στο δουλεμα, καλυτερα να σου ζητησω ενα αυτογραφο  :D ξερεις... για το ανιψακι μου ;)!!
Α! Πως ξεχασα αυτο μου το κολλημα;; Τρελλαινομαι για τον μεσημεριατικο υπνακο!! Εστω μια ωριτσα με κανει να αισθανομαι τελεια! Αν δεν τα καταφερω, μου στοιχιζει :(
The most important second of our lives is the last one...

Αποσυνδεδεμένος Louminis

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: 29/10/07, 23:39 »
Χμ...
1. Έχω κολήσει με τα ίσια μαλλιά! Έίναι σγουρά κ αν δεν τα ισιώσω τουλάχιστον 1 φορά σε 2 μέρες, τρελαίνομαι
2. Δεν μπορώ τα βρόμικα νύχια, τα καθαρίζω με οδοντογλυφίδα ( εννοείτε ότι μετά την πετάω :P)
3. Να πλένω τα χέρια μου πριν παίξω κιθάρα
4. Ένα παλίο που είχα ήταν να κάνω συνέχεια ρρρρρρρ ;D

Κ άλλα πολλά που δν μου έρχονται τώρα

Αποσυνδεδεμένος Ariel_1

• Επισκέπτης
  • **
  • Είμαι αυτό που κυνηγάω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: 30/10/07, 00:24 »
1. επισης να παίζω κιθάρα με βρώμικα χέρια. θα τα πλύνω πολύ καλά πρώτα
2. να βάζω σε σειρά τα μαξιλάρια στο κρεβάτι
3. να έχω με αλφαβητική σειρα τα βιβλία στην βιβλιοθήκη
4. να μου διαβάζουν τις σημειώσεις απο αυτά που γράφω πριν τέλειώσω το βιβλίο
5. να δανείζονται τα ρούχα μου

Αποσυνδεδεμένος GermanRock

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πλεον Μεταπτυχιακοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: 30/10/07, 11:41 »
Τωρα τελευταια εχω κολλησει ασχημα με κατι γελοια παιχνιδακια στον υπολογηστη (Ναρκαλιευτης, Πασιεντζα, Τετρις, Pinnball, κοκ). Επιπεδο δαπεδο (για να μην πω κατωι :P) το ξερω, αλλα με το που αρχισω μπορει να κολλησω για ωρες εκει. Εχω στησει ατομο σε ραντεβου ετσι  ;D
I can't sleep alone anymore Need someone here with me,All I ever wanted and more My dreams are fighting for ...Never Ending Nightmare,Always there instead of you...MSG

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: 30/10/07, 15:11 »
Λοιπόν εγώ έχω το εξής κόλλημα: Όταν κολλήσω με κάποιον τραγουδιστή/συγκρότημα/τραγουδοποιό κ.λπ. μπορώ να μιλάω συνέχεια γι' αυτόν και να τον σιχαθούν όλοι οι άλλοι...  ;D ;D ;D
Όσο για τα παιχνίδια του υπολογιστή, κ εγώ έχω κόλλημα, αλλά όχι με τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά με το sims!!!! Μπορώ να κάθομαι να παίζω ώρες... Αν κ τώρα το χω κόψει γτ πρέπει να διαβάζω...
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος Vamptessa

• Επισκέπτης
  • **
  • Trapped in my dreams...
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: 04/11/07, 03:38 »
Απειρα...!Εγώ κολλημένη μια ζωή είμαι!
Dreadful thoughts darken my mind..Sorrow consumed my soul..Fallen angels taste my tears..

Αποσυνδεδεμένος MAGGIE

• Περαστικός
  • *
  • 15 χρονων
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: 20/11/07, 17:39 »
το κινητο μ πρεπει να ειναι ΠΑNTA στη δεξια μ τσεπη

δεν μ αρεσει να πεταω φαι

εκει που μιλαω στο τηλεφωνο,ξαφνικα βαριεμαι και το κλεινω χωρις προειδοποιηση!

δεν αντεχω να μ ακουμπανε το σφιγμο με Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α

ΜΕς την ταξη δεν μιλαω ποτε και δεν χαζευω ακομα κι αν κοιμαμαι ορθια και δεν ακουω τον καθηγητη

μιλαω μονη μου

ποτε δε βαζω φουστα και μποτες η πεδιλα

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: 20/11/07, 19:23 »

μιλαω μονη μου

κι εγω τ κανω αυτο....  ;D ;D ;D
ειδικα οταν ειμαι νευριασμενη....ουυυ...
κ σε φαση : ααααμμμ βαλια, καλα να παθεις! τα θελες κ τα παθες! αυτη ειναι κλασσικη εκφραση.....

θελω οταν βλεπω ταινια ν ειναι κλειστα τα φωτα...
α...
κ κτ που διαπιστωσα προσφατα οτι το κανω ανεκαθεν...  :P
οταν ξαπλωνω πχ μπρουμητα, αν θελω να γυρισω στο πλαι στα δεξια ή και αριστερα, πρεπει να κανω οοοολη τη σβουρα γ να γυρισω στ πλαι... δε μπορω απευθειας... δε βολευομαι....  ::) :P :P :P
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #183 στις: 20/11/07, 19:50 »
Εγώ πάλι έχω ένα περίεργο πράγμα με τη μουσική.Υπάρχουν τραγούδια που πραγματικά με εκνευρίζουν ,σε σημείο να παθαίνω σχεδόν κρίση πανικού και να θέλω να φύγω απ΄το χώρο που ακούγονται τρέχοντας...!!! Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το ρεφρέν "Στης εκκλησιάς τη πόρτα"(μ' έπιασε μόνο που το γράφω...μπρρρρρ....) του Πυροβολάκη. Ζητώ συγγνώμη σε όσους τους αρέσει αυτό το τραγούδι ,αλλά δεν φταίω, πραγματικά δεν μπορώ να το ελέγξω...  :o :o :-\ :-\
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος delfinaki

• Αρχόντισσα των Θαλασσών
  • Θαμώνας
  • Ουδέν κρυπτόν
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: 03/12/07, 13:10 »
Αυτό που μου τη σπάει πολύ, είναι όταν συζητώ με κάποιον και παράλληλα με σκουντάει, κάτσε ρε φίλε, κουφή είμαι?
Επίσης, έχω κόλλημα με την καθαριότητα, το σπίτι πρέπει να είναι καθαρό και ότι αυτό συνεπάγεται (στάχτες μέσα στο τασάκι-σουβέρ σε κάθε ποτήρι-τρίχες στο νιπτήρα (μπλιαχ)-νερά έξω από τον νιπτήρα επίσης (σκάφη θες για να πλυθείς?)

Αποσυνδεδεμένος alexandra*

• Θαμώνας
  • #MEMENTO VIVERE#
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: 09/12/07, 05:04 »
Λοιπον ας παραθεσω και γω τις παραξενιες μου...δεν θελω να ακουμπανε αλλοι τα βιβλια μου...μονο αν τους τα δωσω εγω...θελω να ειναι αψογα,στεναχωριεμαι οταν χαλαει κατι πανω τους.Πλενω πολυ συχνα τα χερια μου..θελω να νιωθω αυτην την αισθηση φρεσκαδας συνεχεια.Το πρωι αν δεν πληθω δεν λεω ουτε καλημερα.Αν ερθω σπιτι απέξω και πειναω,δεν λεω ουτε γεια.Ειμαι παντα στην ωρα μου,μου την σπαει οταν με στηνουνε και ποτε δεν λεω τιποτα.Οταν κλεινω την τηλεοραση θελω να την αφηνω στο τελευταιο καναλι που ειδα κατι που μου αρεσε.Οι ετικετες σε παπλωματα κουβερτες παντα απο κατω.Μου τη σπανε τα ζαρωμενα σεντονια.σηκωνομαι στον υπνο μου και το ξαναστρωνω...οταν τρωω αφηνω αυτο που αρεσει στο τελος...ε αυτα τα λιγα μωρε..
Όπως όλα στο όλο υφαίνονται μαζί το ένα στο άλλο ενεργεί και ζει-Γκαίτε(Φαουστ)-

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: 09/12/07, 05:11 »
Λοιπον ας παραθεσω και γω τις παραξενιες μου...δεν θελω να ακουμπανε αλλοι τα βιβλια μου...μονο αν τους τα δωσω εγω...θελω να ειναι αψογα,στεναχωριεμαι οταν χαλαει κατι πανω τους.Πλενω πολυ συχνα τα χερια μου..θελω να νιωθω αυτην την αισθηση φρεσκαδας συνεχεια.Το πρωι αν δεν πληθω δεν λεω ουτε καλημερα.Αν ερθω σπιτι απέξω και πειναω,δεν λεω ουτε γεια.Ειμαι παντα στην ωρα μου,μου την σπαει οταν με στηνουνε και ποτε δεν λεω τιποτα.Οταν κλεινω την τηλεοραση θελω να την αφηνω στο τελευταιο καναλι που ειδα κατι που μου αρεσε.Οι ετικετες σε παπλωματα κουβερτες παντα απο κατω.Μου τη σπανε τα ζαρωμενα σεντονια.σηκωνομαι στον υπνο μου και το ξαναστρωνω...οταν τρωω αφηνω αυτο που αρεσει στο τελος...ε αυτα τα λιγα μωρε..

Ειδικα αυτο με τα σεντονια το κανεις πραγματικα?

• Θαμώνας
  • #MEMENTO VIVERE#
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: 09/12/07, 05:14 »

Ειδικα αυτο με τα σεντονια το κανεις πραγματικα?

Το χω κοψει για λιγο...μαλλον επειδη ειμαι πτωμα και δεν καταλαβαινω...αλλα παλαιοτερα ουυυυ..παντα αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω...
Όπως όλα στο όλο υφαίνονται μαζί το ένα στο άλλο ενεργεί και ζει-Γκαίτε(Φαουστ)-

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: 09/12/07, 05:16 »
Εγω δε μπορω το παπλωμα να κρεμεται απο τη μια και να ειμαι ξεσκεπαστος απο την αλλη...φοβαμαι μην ερθει κανας γκεης ;D

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: 11/12/07, 18:20 »
οταν δεν εχει τπτ που να σου αρεσει στην τηλεοραση κανεις συνεχεια ζαπινγκ μεχρι να το βρεις και να την κλεισεις; ??? ;D :-[
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: 11/12/07, 18:27 »
οταν δεν εχει τπτ που να σου αρεσει στην τηλεοραση κανεις συνεχεια ζαπινγκ μεχρι να το βρεις και να την κλεισεις; ??? ;D :-[
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Πολυ καλο!!! :D

• Θαμώνας
  • #MEMENTO VIVERE#
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: 11/12/07, 18:30 »

Τι να σου πω απλα την κλεινω οπου να ΄ναι...εγω μιλαω οταν βλεπω καμμια ταινια καμμια εκπομπη...να παρακολουθω δλδ.

• Θαμώνας
  • #MEMENTO VIVERE#
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: 11/12/07, 18:35 »
Α και  κατι ακομα...εχω κολλημα με τις παντοφλες και με την κουπα μου.Θελω να μην τις φορανε αλλοι ιδιαιτερα οταν λειπω και γυριζω στο σπιτι,δεν ειναι εκει που τις αφησα με αποτελεσμα να οργωνω το σπιτι για να τις βρω...γκρρ.Επισης ολοι εχουμε την λεγομενη προσωπικη μας κουπα.Αυτη που ειναι εκτος σερβιτσιου,αυτη που διαλεξαμε μονοι μας, αυτη που πινεις τα παντα εκει,μεχρι και φαι βαζεις και τρως που λεει ο λογος..ε αν στην παρει αλλος δεν ειναι να εκνευριζεσαι..κατσε ρε φιλε παρε την δικια σου..τι επειδη βαριεσαι να ψαχνεις...Ξανα γκρρ.

Αποσυνδεδεμένος Vaiking

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: 11/12/07, 19:09 »
 Και καλα... την κουπα καταλαβαινω γιατι να την παρει καποιος... οπως ειπες, βαριεται να βρει τη δικη του. Αλλα... τις παντοφλες;;; Μου φαινεται τρελο να σου τις φορεσει καποιος!!! Αν και... στο στρατο οικειοποιηθηκε τις δικες μου ενας αξιωματικος.. Μιση ωρα τις επλενα και τις περνουσα με οινοπνευμα!!! Σειρα μου να κανω ΓΚΡΡΡ!!!! >:(

• Θαμώνας
  • #MEMENTO VIVERE#
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: 12/12/07, 01:04 »
Και καλα... την κουπα καταλαβαινω γιατι να την παρει καποιος... οπως ειπες, βαριεται να βρει τη δικη του. Αλλα... τις παντοφλες;;; Μου φαινεται τρελο να σου τις φορεσει καποιος!!! Αν και... στο στρατο οικειοποιηθηκε τις δικες μου ενας αξιωματικος.. Μιση ωρα τις επλενα και τις περνουσα με οινοπνευμα!!! Σειρα μου να κανω ΓΚΡΡΡ!!!! >:(

Χι Χι

Αποσυνδεδεμένος eleos* (Βάλια πια....)

• Το ξανθό emoticon
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε....
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: 12/12/07, 02:02 »
Α και  κατι ακομα...εχω κολλημα με τις παντοφλες και με την κουπα μου.Θελω να μην τις φορανε αλλοι ιδιαιτερα οταν λειπω και γυριζω στο σπιτι,δεν ειναι εκει που τις αφησα με αποτελεσμα να οργωνω το σπιτι για να τις βρω...γκρρ.Επισης ολοι εχουμε την λεγομενη προσωπικη μας κουπα.Αυτη που ειναι εκτος σερβιτσιου,αυτη που διαλεξαμε μονοι μας, αυτη που πινεις τα παντα εκει,μεχρι και φαι βαζεις και τρως που λεει ο λογος..ε αν στην παρει αλλος δεν ειναι να εκνευριζεσαι..κατσε ρε φιλε παρε την δικια σου..τι επειδη βαριεσαι να ψαχνεις...Ξανα γκρρ.

πως σε κανω παρεα ρε;;;;;!!!  ;D ;D ;D ;D
Screw prince charming!! Give me the guy ..with tattoos and a bad boy attitude!.....

• Θαμώνας
  • #MEMENTO VIVERE#
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: 12/12/07, 19:51 »

πως σε κανω παρεα ρε;;;;;!!!  ;D ;D ;D ;D

Αι βε αι βε.... ;D

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #197 στις: 12/12/07, 20:25 »

Αι βε αι βε.... ;D
[/quote]Τι εννοείς;  ??? ??? ???
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: 12/12/07, 20:39 »
Αυτο με την κουπ ατο παθαινω και εγω 8)
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος Corky

• Θαμώνας
  • I belong to everything I believe...
    • Προφίλ
    • Psychorchestra
« Απάντηση #199 στις: 12/12/07, 21:04 »

Αι βε αι βε.... ;D
Τι εννοείς;  ??? ??? ???
[/quote]

Ε αν δεν είσαι Σερραίος δύσκολα να καταλάβεις. Έτσι alexandra?  ;D ;D
Definite an' immortal freedom is all we want. Just free soul and free way of thinking.But can we achieve this?