Ενταξει ρε παιδια, δεν λεω οτι δεν εχετε δικαιο σε αυτα που λετε..
Υπηρξαν χιλιαδες φορες που εχω ερθει σε αντιπαραθεση με φιλους και γνωστους για θεματα συγκροτηματων, πχ: μου λεει ο αλλος, δεν μου αρεσουν οι ταδε (οι οποιοι παρεπιπτωντως ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες) για αυτο και για αυτο το λογο. Συμφωνω ρε φιλε, γιατι 1.Ακουσες και ξανακουσες τραγουδια, και απο πολλους δισκους της χ μπαντας, και αποφασισες οτι δεν σε τραβαει. 2.Στηριξες με λογικα επιχειρηματα βασιζομενα σε αντικειμενικες αληθειες αλλα και στο προσωπικο σου γουστο αυτα που λες. 3.Το εκφραζεις με τετοιο τροπο ωστε να μην ενοχληθει ο αλλος, εισαι απο την αρχη διαλλακτικος και κρατας χαμηλους τονους.
Αυτο το δεχομαι, στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε. Αλλα θα το ξαναπω, ο λογος που μου ανεβηκε η πιεση ηταν το γεγονος οτι ο αλλος και δεν εξεφρασε εμπεριστατωμενη αποψη, και ηταν προσβλητικος ο τροπος που τα ειπε, για μενα τουλαχιστον. Και ρε παιδια, δεν υπαρχει αυτο το πραμα, να σου λεει ο αλλος "Δεν ξερουν να συνδυαζουν φωνητικα με τα οργανα"... Ελεος δηλαδη, δεν μπορουμε να θετουμε τετοιου ειδους περιορισμους στη μουσικη.
Απλα αυτα ηταν που με εβγαλαν εξω απο τα ρουχα μου.