Αποστολέας Θέμα: Ποιο συγκρότημα θα θέλατε να σταματήσει να υπάρχει...?  (Αναγνώστηκε 70981 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
χαλαρωστε ρε παιδια...Θα θιχτει δηλαδη ο αξλ για τα 3 ατομα που τον κραξανε ας πουμε..Δεν ειπε κανενας να πεθανει ο ταδε..ουτε μιλαμε για το γκρουπ του φιλου μου του βαγγελη αλλα για μεγαλα γκρουπς..

Hθελα να πω για τον καθενα του οποιου το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ συγκροτημα θιγεται. ;) Και οπως το λες και εσυ αναγκη ειχαν ολοι αυτοι.. Για μας τους φανς μιλαω! ;D
Δεν το καταλαβαινω αυτο για να πω την αληθεια ::)..Και μενα δεν μ αρεσει να πει καποιος να πεθανουν οι maiden για αυτο αν το πει..Θα τον ρωτησω γιατι το λεει..ε θα ακουσω τη γνωμη του και θα του απαντησω γιατι δεν πρεπει να πεθανουν...Και ετσι θα εχουμε μια συζητηση και στο τελος δεν θα με χαλασει..(ε ναι ποιος θα τολμησει να πει να πεθανουν οι μειντεν ;D :P ??? ;D)Αλλωστε καποιος ειπε παραπανω για τους μεγκαντεθ..Το βρηκα ηλιθιο αυτο που ειπε αλλα μετα καταλαβα τους λογους που το ειπε..Ας μην ειμαστε και τοσο φανμποηδες και ας παιρνουμε στο καλαμπουρι ορισμενα πραματα..Αλλωστε δεν μας βριζουν και την οικογενια..

Τοτε απλα δεν δεθηκες με/δεν αγαπησες καποιο συγκροτημα και τη μουσικη του τοσο πολυ ωστε να θιχτεις.. Γιατι οταν εγω (να στο πω και συγκεκριμενα, δεν εχω κολλημα) μιλαω για τους Νevermore, μιλαω για ενα κομματι της ζωης μου, οσα και να σημαινει αυτο. Μιλαω για ΜΟΥΣΙΚΗ η οποια με εχει συνοδεψει σε πολλες δυσκολες, ευχαριστες, οδυνηρες, πιεστικες στιγμες της ζωης μου, εχω δεθει με αυτην και την ΑΓΑΠΩ. Και επιμενω οτι απλα ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να μου λεν οσα ειπε ο αλλος για τους ΝΜ.Και επισης πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα, γιατι πολυ απλα τα μελη του κιθαρα εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι τρεφουν τεραστια αγαπη για την μουσικη. Και καταληγω ξανα στο οτι αυτο το θεμα ειναι προσβλητικο, το λιγοτερο..

Αποσυνδεδεμένος Moonchild_

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
HOBA
Εγώ δεν χωνεύω τους Νιρβάνα. Κάποιος άλλος έχει ταυτιστεί μαζί τους.
Απαγορεύεται λοιπόν να πω την άποψη μου για τους Νιρβάνα? Με επιχειρήματα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος paran0id

• Θαμώνας
    • Προφίλ
χαλαρωστε ρε παιδια...Θα θιχτει δηλαδη ο αξλ για τα 3 ατομα που τον κραξανε ας πουμε..Δεν ειπε κανενας να πεθανει ο ταδε..ουτε μιλαμε για το γκρουπ του φιλου μου του βαγγελη αλλα για μεγαλα γκρουπς..

Hθελα να πω για τον καθενα του οποιου το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ συγκροτημα θιγεται. ;) Και οπως το λες και εσυ αναγκη ειχαν ολοι αυτοι.. Για μας τους φανς μιλαω! ;D
Δεν το καταλαβαινω αυτο για να πω την αληθεια ::)..Και μενα δεν μ αρεσει να πει καποιος να πεθανουν οι maiden για αυτο αν το πει..Θα τον ρωτησω γιατι το λεει..ε θα ακουσω τη γνωμη του και θα του απαντησω γιατι δεν πρεπει να πεθανουν...Και ετσι θα εχουμε μια συζητηση και στο τελος δεν θα με χαλασει..(ε ναι ποιος θα τολμησει να πει να πεθανουν οι μειντεν ;D :P ??? ;D)Αλλωστε καποιος ειπε παραπανω για τους μεγκαντεθ..Το βρηκα ηλιθιο αυτο που ειπε αλλα μετα καταλαβα τους λογους που το ειπε..Ας μην ειμαστε και τοσο φανμποηδες και ας παιρνουμε στο καλαμπουρι ορισμενα πραματα..Αλλωστε δεν μας βριζουν και την οικογενια..

Τοτε απλα δεν δεθηκες με/δεν αγαπησες καποιο συγκροτημα και τη μουσικη του τοσο πολυ ωστε να θιχτεις.. Γιατι οταν εγω (να στο πω και συγκεκριμενα, δεν εχω κολλημα) μιλαω για τους Νevermore, μιλαω για ενα κομματι της ζωης μου, οσα και να σημαινει αυτο. Μιλαω για ΜΟΥΣΙΚΗ η οποια με εχει συνοδεψει σε πολλες δυσκολες, ευχαριστες, οδυνηρες, πιεστικες στιγμες της ζωης μου, εχω δεθει με αυτην και την ΑΓΑΠΩ. Και επιμενω οτι απλα ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ να μου λεν οσα ειπε ο αλλος για τους ΝΜ.Και επισης πιστευω οτι δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα, γιατι πολυ απλα τα μελη του κιθαρα εχουν αποδειξει πολλες φορες οτι τρεφουν τεραστια αγαπη για την μουσικη. Και καταληγω ξανα στο οτι αυτο το θεμα ειναι προσβλητικο, το λιγοτερο..

κωστα take it easy: απλως ειπε οτι βρισκει αθλιους τους nevermore, δε σε ειπε και καμπουρη.

εκτος και αν εχεις τον loomis θειο, που τοτε αλλαζει το πραμα  8)

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ

Μπα δεν ισχυει αυτο που λες και λογικο αφου δεν με ξερεις..Ειμαι ταυτισμενος με καποια γκρουπς αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα απαγορεψω στους αλλους να πουν τι γνωμη τους..Και εδω μπαινουν περιπτωσεις..Αν ο αλλος ερθει και βρισει απλα ''ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΙΝ'' θα τον βρισω και εγω και δεν θα πολυασχοληθω γιατι θα φαινεται ποσα σκαμπαζει..Αν ερθει καποιος και πει δεν γουσταρω τους μεγκαντεθ δεν εγινε και κατι..το πολυ πολυ να κανουμε συζητηση(σε φορουμ ειμαστε νομιζω..) για να δω καταρχας αν το στηριζει καπου αυτο που λεει η το πεταει ετσι και καταδευτερον να δω για ποιον λογο δεν του αρεσουν...Στην τελικη οι maiden ειναι ενα απο τα 2 αγαπημενα μου γκρουπς..ωραια?Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να παραδεχτω οτι εχουν κανει μαλακιες κατα καιρους η δεν ρουφανε το αιμα των οπαδων κλπ..Αυτο λεγεται φανμποιλικι το ξαναλεω..και ποτε δεν μ αρεσε..

βεβαια τα παραπανω δεν εχουν κανενα νοημα απο τησ τιγμη που παιρναμε το θεμα πιο στη πλακα/χαβαλε/τσακωμο κλπ ;D
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
Οποιος ειπε κακη κουβεντα για Nevermore να του καει το DVD!!!

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
Οποιος ειπε κακη κουβεντα για Nevermore να του καει το DVD!!!
Και να μη βρισκει να παρκαρει.....

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
HOBA
Εγώ δεν χωνεύω τους Νιρβάνα. Κάποιος άλλος έχει ταυτιστεί μαζί τους.
Απαγορεύεται λοιπόν να πω την άποψη μου για τους Νιρβάνα? Με επιχειρήματα πάντα.
εξαρταται το πως το εκφραζεις ρε συ...δλδ πες μου αν ειναι σωστος αυτος ο τροπος:
Λοιπόν...Αρχίζω 
1)Nirvana. Καταστρέφουν τη μουσική από κάθε άποψη
2)Guns N Roses. Απλά δέν αντέχονται, θέλω να πεθάνουν! Έχουν ένα-δύο καλά, αλλα οκ...
3)Megadeth. Χριστέ μου, πιό άθλιος ήχος δέν υπάρχει
4)Black Label Society. Λάθος, τελικά υπάρχει 
5)Μπορώ να συνεχίσω όλο το βραδυ 

...
αν ισχυε κατι αντικειμενικα και με αποδειξη τοτε ναι μαζι του...
αλλα π.χ το 1 που λεει..δεν σε εκνευριζει?και ας μην εισαι "φιλος" του συγκροτηματος(αν και ο παλικαρης μαλλον εχει ξεχασει(?) οτι δεν υπαρχει πια η μπαντα)
« Τελευταία τροποποίηση: 30/04/08, 01:04 από Spell@lchemist! »
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube

Αποσυνδεδεμένος paran0id

• Θαμώνας
    • Προφίλ
αν και ακουω και τους 2, οφειλω να παραδεχτω οτι η ακολουθια αυτη τα εσπασε  ;D ;D ;D ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Σπελ
Στείλε μου αυτό που μου χρωστάς και θα απαντήσω.

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Αποσυνδεδεμένος hoba

• Παλιός
    • Προφίλ
Ενταξει ρε παιδια, δεν λεω οτι δεν εχετε δικαιο σε αυτα που λετε..

Υπηρξαν χιλιαδες φορες που εχω ερθει σε αντιπαραθεση με φιλους και γνωστους για θεματα συγκροτηματων, πχ: μου λεει ο αλλος, δεν μου αρεσουν οι ταδε (οι οποιοι παρεπιπτωντως ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες) για αυτο και για αυτο το λογο. Συμφωνω ρε φιλε, γιατι 1.Ακουσες και ξανακουσες τραγουδια, και απο πολλους δισκους της χ μπαντας, και αποφασισες οτι δεν σε τραβαει. 2.Στηριξες με λογικα επιχειρηματα βασιζομενα σε αντικειμενικες αληθειες αλλα και στο προσωπικο σου γουστο αυτα που λες. 3.Το εκφραζεις με τετοιο τροπο ωστε να μην ενοχληθει ο αλλος, εισαι απο την αρχη διαλλακτικος και κρατας χαμηλους τονους.

Αυτο το δεχομαι, στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε. Αλλα θα το ξαναπω, ο λογος που μου ανεβηκε η πιεση ηταν το   γεγονος οτι ο αλλος και δεν εξεφρασε εμπεριστατωμενη αποψη, και ηταν προσβλητικος ο τροπος που τα ειπε, για μενα τουλαχιστον. Και ρε παιδια, δεν υπαρχει αυτο το πραμα, να σου λεει ο αλλος "Δεν ξερουν να συνδυαζουν φωνητικα με τα οργανα"... Ελεος δηλαδη, δεν μπορουμε να θετουμε τετοιου ειδους περιορισμους στη μουσικη.

Απλα αυτα ηταν που με εβγαλαν εξω απο τα ρουχα μου.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
ε ενταξει συμφωνουμε δηλαδη..Και μενα μου τη δινει να χωνει ο αλλος χωρις επιχειρηματα..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος paran0id

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Ενταξει ρε παιδια, δεν λεω οτι δεν εχετε δικαιο σε αυτα που λετε..

Υπηρξαν χιλιαδες φορες που εχω ερθει σε αντιπαραθεση με φιλους και γνωστους για θεματα συγκροτηματων, πχ: μου λεει ο αλλος, δεν μου αρεσουν οι ταδε (οι οποιοι παρεπιπτωντως ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες) για αυτο και για αυτο το λογο. Συμφωνω ρε φιλε, γιατι 1.Ακουσες και ξανακουσες τραγουδια, και απο πολλους δισκους της χ μπαντας, και αποφασισες οτι δεν σε τραβαει. 2.Στηριξες με λογικα επιχειρηματα βασιζομενα σε αντικειμενικες αληθειες αλλα και στο προσωπικο σου γουστο αυτα που λες. 3.Το εκφραζεις με τετοιο τροπο ωστε να μην ενοχληθει ο αλλος, εισαι απο την αρχη διαλλακτικος και κρατας χαμηλους τονους.

Αυτο το δεχομαι, στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε. Αλλα θα το ξαναπω, ο λογος που μου ανεβηκε η πιεση ηταν το   γεγονος οτι ο αλλος και δεν εξεφρασε εμπεριστατωμενη αποψη, και ηταν προσβλητικος ο τροπος που τα ειπε, για μενα τουλαχιστον. Και ρε παιδια, δεν υπαρχει αυτο το πραμα, να σου λεει ο αλλος "Δεν ξερουν να συνδυαζουν φωνητικα με τα οργανα"... Ελεος δηλαδη, δεν μπορουμε να θετουμε τετοιου ειδους περιορισμους στη μουσικη.

Απλα αυτα ηταν που με εβγαλαν εξω απο τα ρουχα μου.

λευτερια στους φακεν τουριστς ναουμ... ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
εξαρταται το πως το εκφραζεις ρε συ...δλδ πες μου αν ειναι σωστος αυτος ο τροπος:
Λοιπόν...Αρχίζω
1)Nirvana. Καταστρέφουν τη μουσική από κάθε άποψη
2)Guns N Roses. Απλά δέν αντέχονται, θέλω να πεθάνουν! Έχουν ένα-δύο καλά, αλλα οκ...
5)Μπορώ να συνεχίσω όλο το βραδυ

...
αν ισχυε κατι αντικειμενικα και με αποδειξη τοτε ναι μαζι του...
αλλα π.χ το 1 που λεει..δεν σε εκνευριζει?και ας μην εισαι "φιλος" του συγκροτηματος(αν και ο παλικαρης μαλλον εχει ξεχασει(?) οτι δεν υπαρχει πια η μπαντα)
Αντικειμενικό και υποκειμενικό δεν υπάρχει στη μουσική. Υπάρχουν απόψεις τεκμηριωμένες (πχ. οι Νιρβάνα ήταν ένα εμπορικό συγκρότημα), και απόψεις που απλά βγάζουν χολή (Οι Νιρβάνα ήταν gtp)
Ας πώ την άποψη μου για μερικά συγκροτήματα, για να δεις οτι τελικά έχει νόημα να λέμε τεκμηριωμένες γνώμες, έστω και υποκειμενικές. Αν είναι όμως ένα φόρουμ όπου λέμε θάνατος στους Megadeth, ε οκ έχει δίκιο. Κι εξάλλου όλα τα θέματα στη ζωή είναι υποκειμενικά, άρα με το σκεπτικό σου δεν έχει νόημα να τα συζητάμε?
Λοιπόν...Η γνώμη μου για τα συγκροτήματα thrash όπου ο τραγουδιστής κάνει φωνητικά με πολύ βαριά φωνή ( brutal) δεν τα θεωρώ μουσική, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει συν οτι μου φαίνεται περισσότερο σαν φωνητική και ηχιτική εκτόνωση παρά μια μουσική εκτέλεση.
Επίσης για τους Νιρβάνα πιστεύω οτι η είσοδος τους στη μουσική στη δεκαετία του 90 είχε ως αποτέλεσμα, η hair rock να μεταλλαχθεί σε grunge και σε διάφορα άλλα είδη της ροκ, τα οποία δεν με εκφράζουν, και γι αυτό το λόγο συν οτι τα τραγούδια τους δεν μου λένε κάτι είτε στιχουργικά είτε μουσικά, δεν τους έχω σε πολύ εκτίμηση.

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
ουτε εγω τους εκτιμω τους Nirvana μουσικα...δεν μου εχουν προσφερει τιποτα...
ΑΛΛΑ δεν θα κατσω ρε vamp να λεω να πεθανουν να κανουν να ρανουν...εκτος βεβαια και αν το ειπε στην πλακα..τοτε παω πασσο..
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος Mithrandir

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Εμ...φυσικά και κάνω πλάκα, ο τόνος του μηνύματος ήταν τέτοιος γενικότερα :)
Και εκφράζω τη προσωπική μου άποψη, όπως ξαναείπα.
Ο "παλικάρης" φίλε Spell@lchemist! έχει διευκρυνίσει ήδη πως εννοούσε να μην υπήρχαν σαν συγκρότημα
Βασικά, αντικειμενικά πράγματα υπάρχουν στη μουσική, όπως όταν λέμε ότι η κλασική μουσική είναι διαχρονική. Επίσης υπάρχουν και υποκειμενικά όπως είναι η άποψη του καθενός.
Πχ εμένα δεν μ' αρέσει η thrash γενικότερα γιατί ο ήχος που βγάζουν τα όργανα μου ακούγεται πολύ "ξερός" με τόσο ψηλά τα bass και treble.
Γκατάλαβες? :P ;)
You have to know the truth and the truth will set you free

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
Εμ...φυσικά και κάνω πλάκα, ο τόνος του μηνύματος ήταν τέτοιος γενικότερα :)
Και εκφράζω τη προσωπική μου άποψη, όπως ξαναείπα.
Ο "παλικάρης" φίλε Spell@lchemist! έχει διευκρυνίσει ήδη πως εννοούσε να μην υπήρχαν σαν συγκρότημα
Βασικά, αντικειμενικά πράγματα υπάρχουν στη μουσική, όπως όταν λέμε ότι η κλασική μουσική είναι διαχρονική. Επίσης υπάρχουν και υποκειμενικά όπως είναι η άποψη του καθενός.
Πχ εμένα δεν μ' αρέσει η thrash γενικότερα γιατί ο ήχος που βγάζουν τα όργανα μου ακούγεται πολύ "ξερός" με τόσο ψηλά τα bass και treble.
Γκατάλαβες? :P ;)
χαχ

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Αντικειμενικό και υποκειμενικό δεν υπάρχει στη μουσική. Υπάρχουν απόψεις τεκμηριωμένες

!!!
Πως μπορείς να τεκμηριώσεις σε μένα ότι οι τάδε παίζουν ωραία μουσική? υπάρχει η γνώμη του καθένα...
Η μουσική κι αν είναι υποκειμενική...
Αν μίλαγες για κλασσική μουσική για παράδειγμα και ανέλυες κανόνες τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τεκμηρίωση...
Πως σε μερικούς αρέσουν οι Rage against the machine ενώ σε άλλους ο Chopin...?
Άντε βάλε δύο τέτοιους να εξηγήσουν πως η μουσική του ενός είναι καλύτερη από του άλλου..

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Αντικειμενικό και υποκειμενικό δεν υπάρχει στη μουσική. Υπάρχουν απόψεις τεκμηριωμένες

!!!
Πως μπορείς να τεκμηριώσεις σε μένα ότι οι τάδε παίζουν ωραία μουσική? υπάρχει η γνώμη του καθένα...
Η μουσική κι αν είναι υποκειμενική...
Αν μίλαγες για κλασσική μουσική για παράδειγμα και ανέλυες κανόνες τότε μπορούμε να μιλήσουμε για τεκμηρίωση...
Άντε βάλε δύο τέτοιους να εξηγήσουν πως η μουσική του ενός είναι καλύτερη από του άλλου..

Ο Chopin δεν έχει distortion, αρα ειναι χαλιας!! ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Μπορώ να έχω τεκμηριωμένη γνώμη για ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη πρώτον από τη μουσική τους, και δεύτερον από τους στίχους τους. Ας πούμε οι στίχοι της Έφης Θόδη σε μένα δε λένε τίποτα. Οι στίχοι όμως των White Stripes μου λένε περισσότερα. Άρα λοιπόν έχω μια τεκμηριωμένη άποψη και μπορώ να ξεχωρίζω καλλιτέχνες από καλλιτέχνες.

Παράθεση
Κοίτα καλοί καλλιτέχνες υπάρχουν σε όλα τα είδη, και δεν είναι συγκρίσιμα τα έργα τους. Το αν απορρίπτεις ένα είδος (κλασσική μουσική) και ακούς ένα άλλο (pop) είναι δικό σου θέμα. Αυτό όμως δεν καθιστά το είδος που απέρριψες κακό.
Ας πούμε εμένα η ραπ δε μ αρέσει. Αναγνωρίζω όμως την αξία της, γιατί αναμφισβήτητα κάποια κομμάτια της έχουν και καλή μουσική και στοίχο.

Αποσυνδεδεμένος Mithrandir

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Βλέπω το ξεφτιλύσαμε κ αυτό το θεματάκι  ;D ;D ;D ;D ;D  Power  8)
Εδώ και αρκετές μέρες στον κάδο είναι ;p
You have to know the truth and the truth will set you free

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
Μπορώ να έχω τεκμηριωμένη γνώμη για ένα συγκρότημα ή καλλιτέχνη πρώτον από τη μουσική τους, και δεύτερον από τους στίχους τους. Ας πούμε οι στίχοι της Έφης Θόδη σε μένα δε λένε τίποτα. Οι στίχοι όμως των White Stripes μου λένε περισσότερα. Άρα λοιπόν έχω μια τεκμηριωμένη άποψη και μπορώ να ξεχωρίζω καλλιτέχνες από καλλιτέχνες.

Παράθεση
Κοίτα καλοί καλλιτέχνες υπάρχουν σε όλα τα είδη, και δεν είναι συγκρίσιμα τα έργα τους. Το αν απορρίπτεις ένα είδος (κλασσική μουσική) και ακούς ένα άλλο (pop) είναι δικό σου θέμα. Αυτό όμως δεν καθιστά το είδος που απέρριψες κακό.
Ας πούμε εμένα η ραπ δε μ αρέσει. Αναγνωρίζω όμως την αξία της, γιατί αναμφισβήτητα κάποια κομμάτια της έχουν και καλή μουσική και στοίχο.
Πριν μιλησες για αντικειμενικοτητα..τωρα τα αλλαζεις και λες για υποκειμενικοτητα...διαλεξε..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Θύμισε μου που είπα για αντικειμενικότητα ...  ::)