''Εργα για το μετρό Θεσσαλονίκης''......not quite so.....''Εργα για τα ορια υπομονης των Θεσσαλονικιων'' έτσι επρεπε να το λενε. Κι ενω ειχαμε προβληματα με το κυκλοφοριακο στους δρομους, τωρα έχουμε και κυκλοφοριακο προβλημα στα πεζοδρομια...Παλαιοτερα για να γλιτωσω την κινηση, στο κεντρο πηγαινα παντου με τα ποδια, οταν ηθελα να γυρισω σπιτι μου απο την σχολη μου αρεσε να περπατω απο τα πανεπιστημια μεχρι την Αριστοτέλους οπου έπαιρνα το λεωφοριακι μου και εφτανα σπιτι με οσο λιγοτερο εκνευρισμο γινεται. Δεν θελω να σας περιγραψω τι γινεται τωρα....Επισης τωρα αλλαξαν τα πραγματα...δεν τα μαθατε??Τα πεζοδρομια ειναι για τα μηχανιακια!!Ναι, ειναι αληθεια..εμεις οι πεζοι...θα πεταμε...απλο..!Λόγω των εργων εχουν κλεισει δρομοι εχουν περιοριστει και τα πεζοδρομια...Πετυχαινω λοιπον σε μερος το οποίο ισα που χωραει ανθρωπο, απο την αλλη ερχεται μηχανακι..και ενω ειμαι σε πεζοδρομιο, πειτε μου ποιος θα περασει πρωτος??Και ενω χρειαζοσουν 5 λεπτα το πολύ για να καλυψεις την απόσταση από την στιγμη που στριβεις απο την Δραγουμανου μεχρι τον Βαρδαρη τωρα κανεις μεχρι 45 λεπτα.Το να διασχισεις το κεντρο, αφου φτασεις με το καλο στον Βαρδαρη ειναι αλλη ιστορια....50 λεπτα το λιγοτερο χρειαζονται από το Σιδηροδρομικό Σταθμο μέχρι την Τουμπα...Το κεντρο πλεον ειναι το πιο δυσαρεστο μερος στην Θεσσαλονικη, για να μπορεσεις να τελειωσεις τις δουλειες σου χωρις αγχος, χωρις να εκνευριστεις, χωρις, χωρις.....είναι θαύμα...Μονο μια λεξη περιγραφει τελεια την κατασταση ΚΟΛΑΣΗ.Δεν εχω να πω κατι παραπανω, με το καλο να τελειωσει..πριν μας αποτελειώσει..