Εκτός του ουάν σποτ έχω κ ένα μετασχηματιστή ο οποίος έχει ρυθμιζόμενη τάση. Πήγα στα εξάρχεια σε δύο καταστήματα για να ρωτήσω κ αυτό που μου είπαν είναι αρχικά να πάω πάλι με τον κομπρέσσορα κ το overdrive κ να τα δοκιμάσω εκεί για να μου πουν, αλλά επίσης ότι καλό θα ήταν να κοιτάξω να πάρω κάποιο "τουβλάκι" jim dunlop, t-rex κτλ κτλ. Το δεύτερο, δυστυχώς, δρομολογείται μαζί με τα καλώδια για πιο άμεση αγορά. Όσο για το πρώτο περιμένω.
Πάντως αν δώσω περισσότερα volt δεν θα καεί??
στο τέλος με βλέπω να καταλήγω με ένα 10μπαντο equalizer 
Οποτε αφου εχεις 2 μετασχηματιστες, βαλε τον ενα στο γουα, και τον αλλο στα υπολοιπα να δεις αν αλλαζει η κατασταση

Γι'αυτο και εγω σου προτεινα αλλο τροφοδοτικο με δυνατοτητα παροχης μεγαλυτερου ρευματος. Η περνεις ενα δευτερο μικρο...
Πολλα πεταλακια οταν πεθαινει η μπαταρια τους βγαζουν θορυβο κτλ, οποτε αν δεν δινει αρκετο ρευμα το ουαν-σποτ θα εχεις παρομοια αποτελεσματα.
Με το εκουαλαιζερ δεν θα κανεις και πολλα (για τον θορυβο, οχι για τον ηχο σου), ασε που προσθετει και αυτο θορυβο

Αντε να κοψεις στους 50 κυκλους το χαμ (ειδικα αν εχεις μονους μαγνητες) και να μην χασεις σημα, αμα κοψεις πιο ψηλα ομως...
Οσον αφορα τα περισοτερα βολτ, δες τις οδηγιες απο το πεταλι! καποια πεταλακια μου περνουν μεχρι και 48 βολτ!
Επισης υπαρχουν και λυσεις ISP Decimator ktl.
Επισης δοκιμασε να κανεις και το αλλο που ειπαμε, βαλε την κιθαρα μονη στον ενισχυτη, ολα ΟΚ? Αν ναι, δοκιμασε ετσι ολα τα καλωδια. Αν ειναι ΟΚ, αρχισε να βαζεις τα πεταλακια ενα-ενα να τα δοκιμαζεις μονα τους, να δεις αν καποιο εχει προβλημα. Αν δεν εχει καποιο μονο του προβλημα, τοτε πας στις λυσεις που εχουμε συζητισει πιο πανω