Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου, σιγουρα εχεις και μεγαλη εμπειρια για να τα πεις αυτα, και εχουν πεσει πολλες ωρες ψαξιματος, αλλα στο 3 μου φανηκες λιγο απολυτος

Δηλαδη, εχω ειμαι μπασιστας και οσο ασχολουμε με το μπασο ασχολουμε με μουσικη (ο θεος να την κανει

), αλλα οσο ασχολουμε με την κιθαρα με ενδιαφερει πιο πολυ να ασχολουμε με την τεχνολογια της κιθαρας, να ψαχνω καποιους ηχους που εχω στο μυαλο μου κτλ, και οχι να παιζω μουσικη με αλλους.
Τι θελω να πω με αυτο, οτι αυτο που ειπες στο 3 ειναι πολυ σωστο οσον αφορα τους μουσικους, αλλα υπαρχει και κοσμος που ασχολειτε με την τεχνολογια των οργανων για τον Α ή Β λογο (χομπυ, επαγγελμα, ανωμαλια...

), και λογικο ειναι να θελει να ψαξει και την παραμικρη λεπτομερεια.
Επισης οταν μιλαμε για υπερ-επαγγελματια κιθαριστα που σεβεται το κοινο του, πρεπει να σεβεται και τον ηχο του, οποτε εκει θελει πολυ ψαξιμο.
Οποτε συμφονω με τα λεγομενα σου, αλλα υπαρχουν και αντιθετες περιπτωσεις, καλοπροαιρετα τα προσθετω ολα αυτα

Οσον αφορα τα ξυλα σε ηλεκτρικα οργανα, ολο και καποια διαφορα κανουν, αλλα δεν ειναι παντα απολυτη, και (εκτος συγκεκριμενων εξαιρεσεων) ειναι ανεπαισθητη μπροστα στη διαφορα που κανουν αλλα συστατικα μιας κιθαρας, οπως τα ηλεκτρικα, οι χορδες κτλ, και ο κιθαριστας πανω απ'ολα.
Και μιας και μιλαμε για ηλεκτρικα οργανα, τα ηλεκτρικα που ακολουθουν μετα (ενισχυτες, εφε), κανουν επισης τεραστια διαφορα σε σχεση με την διαφορα που κανουν τα ξυλα.
Μπορει και να κανω λαθος, αυτη ειναι απλα η αποψη μου απο οσα εχω ψαξει και δοκιμασει (το οποιο ειναι αυτο που κυριως κανω στη κιθαρα).