Επειδή την είχα ψάξει παλιότερα λίγο τη δουλειά, το θέμα έχει ως εξής:
Όπως είπε ο Ax1ss, υπάρχουν άτομα που κάνουν αερογραφίες και πιθανώς να σ'το κάνουν, ΑΛΛΑ κάποιος που απλά κάνει αερογραφίες δεν θα σου τρίψει την κιθάρα ώστε να φύγει ΜΟΝΟ το βερνίκι, και φυσικά δεν θα σου βάλει κι άλλο ένα στρώμα πάνω απ'τη αερογραφία - και σωστά - άσε που μπορεί να σου βλάψει και τα ξύλα της κιθάρας με αυτά τα χρώματα που χρησιμοποιούν (για το τελευταία ομολογώ πως δεν είμαι σίγουρος).
Εκτός αυτού, αν όντως μπορέσει να σ'το κάνει, θα πρέπει να βρείς κάποιον άλλο για τις δουλειές στα ξύλα (τρίψιμο, πέρασμα νέου βερνικιού κλπ.) το οποίο ανεβάζει αρκετά το budget που θα χρειαστείς (που να ξέρεις πως θα'ναι ήδη αρκετά ανεβασμένο, οι αερογραφίες δεν είναι καθόλου φθηνές, όπου και να τις κάνεις).
Γενικά εγώ θα σε απέτρεπα από μια τέτοια επιλογή, γιατί πρώτον, αν η κιθάρα είναι καλή, είναι μεγάλο ρίσκο να τη βάλεις σε μια τέτοια διαδικασία, και δεύτερον αν η κιθάρα είναι κάποια που δεν πολυαξίζει (αυτό βέβαια είναι στην κρίση του καθενός) είναι πολλά τα λεφτά. Φυσικά αυτή είναι απλά η γνώμη μου, αν θες εσύ το κάνεις, όπως είπαν και τ'άλλα παιδιά υπάρχουν άνθρωποι που θα σου κάνουν τη δουλειά...