ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια!προσωπικα τεινω περισσοτερο στην ιδεα του να μονταρω τη στρατ οπως λεει κ ο τζιμης για τον ιδιο ακριβως λογο,ειναι απο μονη της αρκετα ευελικτη κιθαρα.οσο για τον ενισχυτη,τον επελεξα ακριβως επειδη ηταν μοντελινγκ.δεν ειμαι δα και κανενας που ξερει ακριβως τι ηχο ζηταει.ψαχνομαι αρκετα και σε πολλα θεματα.οσο για μπατζετ,υπαρχει,αλλα δε σκοπευω να το διαθεσω σε νεα κιθαρα,τουλαχιστον οχι ακομη.ας φτασω σε ενα επιπεδο που θα μπορω να εξαργυρωσω πληρως τα λεφτα μιας signature και τοτε θα παω για κατι τετοιο.προς το παρον δε θα ηθελα να δωσω παλι τα ιδια χρηματα με τη στρατ για να εχω αλλη μια ενω μπορω στη στρατ μου να κανω ο,τι θελω.μαγνητες εχω δει και ακουσει τους Αιρ Νορτον της Ντι μαρζιο και μου φαινονται πολυ καλοι για νεκ θεση αλλα δν ξερω και παλι αν θα ειναι αρκετοι.πρεπει μαλλον να τους δοκιμασω ο ιδιος.καθως επισης και αν μπορουσατε να μου πειτε τι μοντινγκ εχετε κανει εσεις οσον αφορ τους μαγνητες, μοντελο κλπ κ εντυπωσεις.θα εδινα ανετα μεχρι και 300Ε για σετ μαγνητων αν ημουν σιγουρος οτι δινουν το κατι παραπανω που θελω.στις αλλαγες που σκεφτομαι επισης ειναι να της χωσω locking tuners :)ρωταω ολα αυτα επειδη ολα αυτα τα χρονια δν εχω πειραξει τη στρατ απο πλευρας hardware,αλλα μονο τη σεταρω κατα καιρους (intonation,string action,etc.) επειδη ακριβως προκειται για κατι καινουργιο,θελω να ειμαι σιγουρος για αυτο π κανω.ελπιζω να καταλαβαινετε τον προβληματισμο!