Να απαγορέψουν την πώληση των τσιγάρων αν θέλουν να υπερασπιστούν την υγεία των αντικαπνιστών (που παρεπιπτοντως σημαίνει το ίδιο με το "μη καπνιστές"). Αντίθετος με το κάπνισμα δηλαδή... 
ΔΕΝ νομιζω οτι σημαινει το ιδιο.
Να μιλησω εγω ως μη-καπνιστης τοτε, και οχι ως αντι-καπνιστης, μιας και δεν εχω προβλημα να καπνιζει οποιος θελει, αρκει να μπορω να αναπνεω οταν παω καπου.
Καταρχην λες "Να απαγορέψουν την πώληση των τσιγάρων". Και το αλκοολ επιτρεπετε να πωλειτε, αλλα απαγορευεται να οδηγας μεθυσμενος, κατι αναλογο ηθελαν να γινει και με τον νομο.
Και στη δουλεια σου πανω στο παταρι μπορει να μην ενοχλει ο καπνος σου, δεν ξερω. Αλλα εγω πως περναω 12 ωρες στη δουλεια χωρις τσιγαρο, και καποιος δεν μπορει 8 ωρες ΔΟΥΛΕΙΑΣ χωρις τσιγαρο? Γιατι προσωπικα πληρωνομαι για να δουλευω και οχι για να καπνιζω.
Το να καπνιζεις μεσα στη μουρη του αλλου, που μπορει να εχει ασθμα κτλ, ειναι σαν να παρκαρεις το αυτοκινητο σου πανω στη διαβαση για τα ατομα με κινητικα προβληματα, αλλα ως ελληναρες καποιοι δεν θελουμε να το καταλαβουμε αυτο, την δουλεια μας να κανουμε και οι υπολοιποι να πανε να πνιγουν...
Αφου δεν καταλαβαινεται απο μονοι σας, τι να πω, εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τους καπνιστες, αλλα διαβαζοντας τετοιες αποψεις θα αρχισω να ευχομαι για εφαρμογη μετρου, αμαν πια...