Δεν πρέπει να είμαι χριστιανός γιατί οι χριστιανοί κάποτε κατέστρεψαν τους ναούς και σκότωσαν χιλιάδες στις σταυροφορίες,δεν πρέπει να είμαι καπιταλιστής γιατί αυτοί ρουφάνε το αίμα του εργάτη,δεν πρέπει να είμαι κομμουνιστής γιατί κάποτε ο Στάλιν "έφαγε" κάποια εκατομμύρια αντιφρονούντων,δεν πρέπει να είμαι Έλληνας γιατί στην Άλωση της Τριπολιτσάς κάναμε "όργια",δεν πρέπει να είμαι πολίτης του κόσμου ,γιατί συμμετέχω στην παγκοσμιοποίηση,δεν πρέπει να είμαι άνθρωπος γιατί ,οι άνθρωποι σκοτώνουν ,βιάζουν,κλέβουν,ρε παιδιά δεν αυτοκτονούμε καλύτερα ,τόσο σκάρτοι που είμαστε όλοι;Ε ναι λοιπόν ,μιας και είμαστε τόσο "κατσαπλιάδες" εκεί έρχετε η θρησκεία και σου ζητάει απλά ένα συγγνώμη.ΣΥΓΓΝΩΜΗ.Σου λέει πες ένα συγγνώμη και ξεκίνα από την αρχή,σαν να ξαναγεννιέσαι.Χωρίς να κουβαλάς ενοχές και πληγές του παρελθόντος.Γιατί αυτή είναι η πραγματική σκλαβιά παιδιά.Να είσαι δούλος του ίδιου σου του εαυτού και των πράξεών σου.Οι άνθρωποι θα σε ρίξουν στο πιο βρωμερό μπουντρούμι,θα σε ψήσουν στην ηλεκτρική καρέκλα,ή σε πιο ελαφριές καταστάσεις θα σε αποστρέφονται για τα λάθη σου,αλλά ο Χριστός σου λέει ,δεν με νοιάζει.Σε δέχομαι.Αρκεί και εσύ να παραδεχθείς ότι κάνεις και ανοησίες που και που.Γι αυτό μάγκες ο Χριστιανισμός είναι ελευθερία.