το σιγουρο ειναι οτι ολοι οι αθεοι στο τελος τρεχουν στην εκκλησια για να σωθουν,
επι των λεγομενων για τον φοβο λαβε απαντησην,
«φοβος ουκ εστιν εν τη αγαπη, αλλ’ η τελεια αγαπη εξω βαλλει τον φοβον, ότι ο φοβος κολασιν εχει, ο δε φοβουμενος ου τετελειουται εν τη αγαπη» επιστολη Α Ιωαννου, δ-18
αν δεν τιμωρηθει ο αδικος, ποια η αξια και ανταμοιβη του δικαιου ;;
λενε ολοι οι αδικουντες, γιατι να υπαρχει δικαιος να μας χαλαει, ας συμφωνησομε ολοι μαζι, να γινομε ενα, να τον εξοντωσομε, να μην υπαρχει, αλλα ο Κριτης Δικαιος,
οι καλες πραξεις μονο αυτες δεν σωζουν, καλη πραξη ειναι αυτη που συμφωνει στο θελημα του θεου, αυτο ευχαριστει τον θεο, οι καλες πραξεις που δεν συμφωνουν ειναι κακες, κι ο οφις του παραδεισου καλη πραξη εκανε διοτι προσεφερε, δεν αφαιρεσε τροφη, οχι τα δικα του, τα ξενα προσεφερε, οι καλες πραξεις ξενα προσφερουν,
λες καλος μη-χριστιανος που πηγαινει στην κολαση κτλ., γιατι λες μη-χριστιανος, το ειπε και το διατρανωσε οτι ειναι μη-χριστιανος κι εσυ τον ακουσες και σε επεισε ;; πες απλα ενας καλος ανθρωπος,
χωρεις να εχω διαβασει ολα τα μυνηματα , ουτε εγω πιστευω στο Θεο , πιστευω οτι ο καθε ανθρωπος απλα και μονο εχει την αναγκη να πιστευει σε κατι ανωτερο πχ σε μια δυσκολη στιγμη της ζωης του ... το θεε μου σε παρακαλω βοηθα με πχ οσο για το χριστο ισως ηταν υπαρκτο προσωπο αλλα μηπως ηταν απλα πολυ εξυπνος ανθρωπος για τα χρονια εκεινα και επεισε καποιους οτι κανει θαυματα.. δε θελω να παρεξηγιθω αλλα κατι τετοιο νομιζω εγω.
αυτο πιστευουν οι εβραιοι, εξυπνος απατεωνας, ενοχος θανατου εστι, αλλους εσωσε, εαυτον ου δυναται σωσαι, ειπε δε Χριστος την εκπληρωθεισαν προφητεια εις το προσωπον του και «ελογισθην μετα των ανομων»