Αποστολέας Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008  (Αναγνώστηκε 104278 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008
« Απάντηση #125 στις: 27/05/08, 13:03 »
για μενα ηταν αυτα που επρεπε.συνθετα θεματα (δυο συνδιαστικες) και σχετικα ευστοχες πηγες.ενταξει ειχα ριξει και τρελο διαβασμα ολο το χρονο.

μικα εγραψες κατι παραπανω απο τους δυο ρομβους που ελεγε γιατι δοθηκε βαρος στη μακεδονια και στη δυτικη θρακη???αν ναι το πολυ πολυ να σου τραβηξουν κανα χι και να σου αφησουν ανεγγικτο το βαθμο.εξαρταται τι εχεις γραψεις...

Όχι ρε συ, ό,τι έχει σχέση με το βιβλίο το γραψα . Απλά στο α από τη δεύτερη μπερδέυτηκα και έγραψα και για τα εγγειοβελτιοτικα, πολιτισμικά, αρδευτικά εργα της Ελληνικής Κυβέρνησης και φοβάμαι μην βγηκα εκτός θέματος.. :-\   
Στο 2ο από τις ερωτήσεις εσύ έγραψες όλο το 6 ή άρχισες από τη 2η παράγραφο? Εγώ άρχισα από τη 2η παράγραφο του 6 και όλο το 7 και δεν ξερω αν έκανα καλα..

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: 27/05/08, 13:09 »
για μενα ηταν αυτα που επρεπε.συνθετα θεματα (δυο συνδιαστικες) και σχετικα ευστοχες πηγες.ενταξει ειχα ριξει και τρελο διαβασμα ολο το χρονο.

μικα εγραψες κατι παραπανω απο τους δυο ρομβους που ελεγε γιατι δοθηκε βαρος στη μακεδονια και στη δυτικη θρακη???αν ναι το πολυ πολυ να σου τραβηξουν κανα χι και να σου αφησουν ανεγγικτο το βαθμο.εξαρταται τι εχεις γραψεις...

Όχι ρε συ, ό,τι έχει σχέση με το βιβλίο το γραψα . Απλά στο α από τη δεύτερη μπερδέυτηκα και έγραψα και για τα εγγειοβελτιοτικα, πολιτισμικά, αρδευτικά εργα της Ελληνικής Κυβέρνησης και φοβάμαι μην βγηκα εκτός θέματος.. :-\   
Στο 2ο από τις ερωτήσεις εσύ έγραψες όλο το 6 ή άρχισες από τη 2η παράγραφο? Εγώ άρχισα από τη 2η παράγραφο του 6 και όλο το 7 και δεν ξερω αν έκανα καλα..
εκανα μια εισαγωγη(την τελευταια προταση της πρωτης παραγραφου του 6) την δευτερη παραγραφο απο 6 και την πρωτη απο 7.η δευτερη απο 7 δεν χρειαζοταν γιατι ζητουσε την αντιδραση της ελληνικης κυβερνησης και των μ.δυναμεων και οχι πως καλυφθηκε το κενο στη διακυβερνηση

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: 27/05/08, 13:10 »
Και εγω έτσι συν και τη δεύτερη παραγραφο...Ελπίζω να μη με κόψουν πολύ..

Αποσυνδεδεμένος Mithrandir

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: 27/05/08, 15:22 »
Στο πρωτο θεμα? Γελοια.

Εγω υπολογιζω στο 15, ο καθηγητης μου με μια εκτιμιση γυρω στο 13...

Υπερβολικά γελοία, αυτό ήταν το πρόβλημα! Έκανα τη βλακεία να μην της δώσω σημασία και πήγα να τη βγάλω με τον ορισμό της παραγώγου... Άντε να δούμε τι θα

δούμε στο ΑΟΔΕ...

Ω ρε φίλε...εγώ την είδα στο βιβλίο μια μέρα πριν γράψουμε και είπα στον εαυτό μου: "Να δείς είναι τόσο μπάσταρδοι που θα πάνε και θα βάλουνε αυτή τη βλακεία για να μη γράψει κανείς"

Μήπως είπες στον εαυτό σου και τι θα πέσει αύριο, να το μάθουμε και εμείς; :P

Άμα βάλουνε Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων ή Παραγωγική Λειτουργία θα κρεμάσω τους επιτηρητές στην αυλή του σχολείου για παραδειγματισμό...

Άντε, καλή πιτυρίδα σύντροφοι!

Είπα...απο 1ο κοινωνική ευθύνη της επιχείρησης, απο 2ο κάτι από management ή marketing, και επιπλέον κάτι απ' τα 3 πρώτα της διοίκησης παραγωγής, και από το 3ο τις 3 βλακείες του Maslow, και τις άλλες 6 πρώτες του Herzberg :P

Εντάξει, καμία σχέση! ;D Εύκολα σχετικά τα θέματα, γύρω στο 16-17 πρέπει να έγραψα.

Χαχαχαχαχα! Κοιτα, στο ΑΟΔΕ ομολογώ δεν είμαι καλός στο να προβλέπω. Πάντως και στα 2 μαθηματικά έπεσα εντελώς μεσα! :P
Μακάρι να πέσω και στη φυσική...δεν θα πώ τι προβλέπω μπάς και είναι κανένας απ' αυτούς που βάζουν θέματα στο φόρουμ ;D
Σε π.μ. αν θες...
You have to know the truth and the truth will set you free

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: 27/05/08, 19:46 »
παιδια το μιγμα μαρκετινγκ τα δυο που εβαλε μην πω τι ηταν..γτ δεν εβαλε τον γερμαναρα τον χερζμπερκ;..θκατα...κοζανη με βλεπω... >:(
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Avril

• Θαμώνας
  • Δεν ακουω avril lavigne!!!!!!! >:(
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: 27/05/08, 21:01 »
ρε παιδια στην ιστορια πολυ ακυρα θεματα πεσανε.... για καποιον που ειχε διαβασει μετρια κ ειχε δωση βαση στα σημαντικα κομματια και τα σοσ θα τα βρηκε λιγο μπαστουνια... μακαρι να μας χαντακωσουνε στα αρχαια- μιας κ εχω μια μικρη αγαπη προς το αγνωστο κειμενο ;D 8) (ειπε και τελικα εγραψε κ εκει σκατα)
I don't advise a haircut, man. All hairdressers are in the employment of the government. Hair are your aerials. They pick up signals from the cosmos and transmit them directly into the brain. This is the reason bald-headed men are uptight.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: 27/05/08, 21:16 »
ρε παιδια στην ιστορια πολυ ακυρα θεματα πεσανε.... για καποιον που ειχε διαβασει μετρια κ ειχε δωση βαση στα σημαντικα κομματια και τα σοσ θα τα βρηκε λιγο μπαστουνια... μακαρι να μας χαντακωσουνε στα αρχαια- μιας κ εχω μια μικρη αγαπη προς το αγνωστο κειμενο ;D 8) (ειπε και τελικα εγραψε κ εκει σκατα)

Τί μακάρι καλέ να μας χαντακώσουνε στα αρχαία??!! Αν μας χαντακωσουνε και στα αρχαία τί σκατά θα γράψουμε..?? Ελεος, καλά τί προσευχές είνα αυτές..??  :P ;D  Πάντως αφού μας ψιλοχαντάκωσαν ιστορία ελπίζω να βάλουν κάπως πιο έυκολα θέματα αρχαία..ελπίζω εγω τώρα... ::)

Αποσυνδεδεμένος s.s.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: 27/05/08, 23:19 »
ρε πστ μου βαλανε την 4 απο πρωταγορα στο εσπερινο και την καψανε.γ**ω τις ενοτητες ηταν.οποτε βλεπω ηθικα με 1000

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: 27/05/08, 23:25 »
ρε πστ μου βαλανε την 4 απο πρωταγορα στο εσπερινο και την καψανε.γ**ω τις ενοτητες ηταν.οποτε βλεπω ηθικα με 1000

Kαι εγω... Αν και δε με χαλάει ιδιαίτερα... Το αγνωστο με χαλάει  ;D

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: 28/05/08, 01:08 »
Κοίτα...
Αντίστοιχο βαρύτητας με τα μαθηματικά σε εμάς είναι τα αρχαία για εσάς.
Και εμάς μας κάψανε, το 75% περίπου των μαθητών κάτω απ' τη βάση...οπότε καλύτερα να προετοιμαστείτε για δύσκολα θέματα.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ, άγνωστο μπορεί να πέσει ο δίσκος της Φαιστού που είναι σε γραμμική Α' :P ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: 28/05/08, 09:20 »
Κοίτα...
Αντίστοιχο βαρύτητας με τα μαθηματικά σε εμάς είναι τα αρχαία για εσάς.
Και εμάς μας κάψανε, το 75% περίπου των μαθητών κάτω απ' τη βάση...οπότε καλύτερα να προετοιμαστείτε για δύσκολα θέματα.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ, άγνωστο μπορεί να πέσει ο δίσκος της Φαιστού που είναι σε γραμμική Α' :P ;D ;D ;D

αχαχαχα Πωπω μου φτιαξες τη διάθεση πρωί πρωί... ;D ;D ;D Κοίτα και εμας μας ψιλοκάψανε λίγο στην ιστορία με τις ηλίθιες ασάφειες τους, οπότε ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάπως πιο ''λογικά'' τα θέματα στα αρχαία γιατί 2 βαρύτητας σκατα παραπάει... Τέσπα, θα δείξει... Αύριο θα γίνει το παντιρντί... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: 28/05/08, 09:28 »
Χαχαχαχαχα! Κοιτα, στο ΑΟΔΕ ομολογώ δεν είμαι καλός στο να προβλέπω. Πάντως και στα 2 μαθηματικά έπεσα εντελώς μεσα! :P
Μακάρι να πέσω και στη φυσική...δεν θα πώ τι προβλέπω μπάς και είναι κανένας απ' αυτούς που βάζουν θέματα στο φόρουμ ;D
Σε π.μ. αν θες...

Δώσε να τα έχω στα υπ' όψιν! ;D
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος ev!

• Επισκέπτης
  • **
  • Lord i just dont care
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: 28/05/08, 09:31 »
βιολογια κατ.εδινε κανεισ??εμενα μου φανηκαν πολυ ευκολα θεματα γιατι εβαλαν μονο θεωρια... δεν το περιμενα.. ειχε κατι παγιδουλεσ βεβαια αλλα ολα καλα... στη φυσικη αυριο ελπιζω να βαλουν ευκολα θεματα και να μην ειναι σαν τα ματηματικα...
I have only come here seeking knowledge,things they would not teach me in college....

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: 28/05/08, 11:17 »
Μάλλον θα είναι...

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #139 στις: 28/05/08, 11:33 »
Εγω εδινα βιολογια....
Ολα καλα...

Φυσικη βαζω στοιχημα οτι θα μας σκισουν........κανονικα ομως....

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: 28/05/08, 11:47 »
οι ατακα που πιανει παντα...
"τα θεματα ηταν βατα...οποιος ειχε διαβασει εγραψε"
χρησιμοποιηστε την ΟΛΟΙ....σε ολα τα μαθηματα...θα σας σωσει

Αντε καλα αποτελεσματα εκκολαπτομενα φοιτητακια :P :P

Α τωρα μου ηρθε...αλλη μια ατακα που πιανει ειναι
"δεν ηρθε το τελος με τις εξετασεις..."

οκ
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: 28/05/08, 14:58 »
Προβλέπω άγρια συνουσία αύριο...χοντρό παλούκι...
Επιπέδου πανελληνίων 2005(Φυσική)...

Αποσυνδεδεμένος EPALLE

• Παλιός
  • Life is Like Jazz, Its Best When You Improvice
    • Προφίλ
    • Myspace website
« Απάντηση #142 στις: 28/05/08, 15:08 »

αχχχχχχ μη μου το θυμιζεις. τοτε εδινα. στα 9 μαθηματα
100 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΓΟΣ

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: 28/05/08, 15:57 »

αχχχχχχ μη μου το θυμιζεις. τοτε εδινα. στα 9 μαθηματα

ΚΑΙ ήταν απίστευτα δύσκολο το θέμα, ΚΑΙ είχε λάθος...έλεος δηλαδή...

Αποσυνδεδεμένος ev!

• Επισκέπτης
  • **
  • Lord i just dont care
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: 29/05/08, 13:01 »
φυσικη τελικα ηταν ευκολα τα θεματα,οι ασκησεις δλδ... στη θεωρια ειχε καποιες παγιδες... εγω παντως δεν εγραψα και πολυ καλα γιατι εκανα λαηθ στισ πραξεισ... αντε και τελειωνουμε!!!!!!
I have only come here seeking knowledge,things they would not teach me in college....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: 29/05/08, 13:20 »
Γελοιωδέστατα τα θέματα στη Φυσική. Έχασα μόνο από ένα Σ/Λ (ε πού να ξέρω εγώ για τη στροφορμή της Γής...) και από μια απροσεξία στο 4δ. Κάτω από 19,5 δύσκολα.

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: 29/05/08, 13:59 »
17 το λιγότερο στη φυσική...έκανα μια βλακεία στο διακρότημα και έχασα 9 από εκει :P
Τα υπόλοιπα ήταν απροσεξίας...καλά είναι πάντως, ήθελα το λιγότερο 13 ;D

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: 30/05/08, 23:46 »
Σε π.μ. αν θες...

Όχι ρε συ, τώρα το είδα το μήνυμα!
Έτσι κι αλλιώς έξω έπεσα, με τόσο απρόβλεπτα θέματα. Περίμενα συμβολή στο 3ο και στροφική με κρούση και ταλάντωση 4ο :P ;D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: 31/05/08, 13:18 »
Σε π.μ. αν θες...

Όχι ρε συ, τώρα το είδα το μήνυμα!
Έτσι κι αλλιώς έξω έπεσα, με τόσο απρόβλεπτα θέματα. Περίμενα συμβολή στο 3ο και στροφική με κρούση και ταλάντωση 4ο :P ;D

Καλά, δεν πειράζει. ;D

Σήμερα έπεσαν εύκολες ασκήσεις, μέτρια προς δύσκολη θεωρία. Έκανα βλακεία στην αντιστοιχία με τα α και β (πού πήγαν και τα βρήκαν αυτά;...) και λάθος τις τεχνικές σχεδίασης. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι αρχικά τα είχα γράψει σωστά και μετά τα άλλαξα! >:( Γύρω στο 18,5 υπολογίζω

Έκανα και έναν υπολογισμό τα μόρια, βγαίνουν από 16000 στην χειρότερη περίπτωση (ε, δεν μπορεί να έγραψα κάτω από 13 στην έκ8εση!) και 16800 στην καλύτερη... Λογικά περνάω με τα μπούνια πληροφορική σε κάποια πόλη, δεδομένου του ότι ακούγεται ότι θα πέσουν οι βάσεις.

Αποσυνδεδεμένος ev!

• Επισκέπτης
  • **
  • Lord i just dont care
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: 31/05/08, 13:19 »
παιδια επιτελους τελως..... για τους περοσσοτερους τουλαχιστον.... αυτο ειναι ευτυχια... χημεια ηταν μια χαρα τα θεματα,ευκολα δεν ηταν αλλα ολα ηταν γνωστα.... το ευχαριστω ειναι οτι τελειωσαμε παντως.... καλη συνεχεια σε οσουσ εχετε και αοθ....