Αποστολέας Θέμα: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008  (Αναγνώστηκε 104188 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008
« Απάντηση #150 στις: 31/05/08, 13:31 »
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣ ΤΕΛΟΣΣΣ!

Αντε αυτό ήταν! Τωρα από του χρόνου φοιτητές ελπίζω  ;D ;D
Εγω Λατνικά πρέπει να γραψα γύρω στο 93 δυστυχώς από κάτι βλακείες απροσεξίας...as usual.. :-\

Αποσυνδεδεμένος m@ster k@frer

• and also a tele-k@frer...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Το κιθαριζειν εστι φιλοσοφειν......
    • Προφίλ
    • ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ
« Απάντηση #151 στις: 31/05/08, 16:48 »
Πρωτα ο θεος μαλλον κατοσταρικο τσιμπησα στην χημεια......
Αντε six down one to go......
Καλο καλοκαιρι σε οσους τελειωσαν...

Αποσυνδεδεμένος profsokin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ολα ειναι δρομος
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: 31/05/08, 19:07 »
τελος..
Άραγε θα θυμάται κάποιος τ'όνομά μας
της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια
τα πάθη μας, τις λύπες τα δεινά μας;
Άραγε υπήρξαμε ποτέ; Στα όνειρά μας!

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #153 στις: 01/06/08, 16:08 »
καλα αποτελέσματα παιδιά  :D ;) ;) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: 01/06/08, 18:13 »
εχω να γραψω και ΑΟΘ και μετα τελος ;D 2 μερες

Αποσυνδεδεμένος Mithrandir

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: 02/06/08, 15:34 »
εχω να γραψω και ΑΟΘ και μετα τελος ;D 2 μερες

Καλό κουράγιο...
You have to know the truth and the truth will set you free

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: 02/06/08, 16:47 »
thanx m8!

Αποσυνδεδεμένος Angel~Archo

• Παλιός
  • Aκροάτρια με απαιτήσεις...
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: 02/06/08, 18:34 »
Παιδια δεν  ξερω για σας αλλα εγω μια χαρα τα ειδα τα πραγματα σε γενικες γραμμες..επιτελους ωρα για ξεκουραση..Καλα αποτελεσματα ευχομαι σε  ολους  μας ;)
I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you,I love you to death!

Αποσυνδεδεμένος Mrs Brightside

• Illusion User
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...as we kiss goodbye the sun sets...
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: 02/06/08, 23:54 »
Και ναι!! Είναι γεγονός!!! Το μαρτύριό μας που μετράει κάτι μήνες (εμεν συγκεκριμένα από πέρσυ τον Ιούλιο που ξεκίνησα μαθήματα) επιτέλους τελείωσε!!!!  :D  :D  :D
Λοιπόν για μενα που ήμουν θεωρητική, θα έλεγα ότι τα θέματα ήτανε βατά. Το θέμα της παράδοσης στην έκθεση δεν ήταν τίποτα σπουδαίο για τα παιδιά που ζούνε κυρίως σε μέρη που έχουν σχέση με την παράδοση. Π.χ. σε μέρη όπως η αθήνα, τι σχέση να έχουν τα παιδιά με την παράδοση; Οπότε ήταν κάπως δύσκολο. Όσο για τις λέξεις που διευκρινίζαν, εγώ δεν θέλω να κάνω την έξυπνη, αλλά τις ήξερα όλες. Όμως με εκνεύρισε που οι δημοσιογραφίσκοι κατηγόρησαν τους μαθητές ότι δεν ξέρουν καλά ελληνικά επειδή αυτοί που βάλανε τα θέματα πήρανε την πρωτοβουλία να διευκρινήσουν κάποιες λέξεις. Και δεν κατάλαβα τη λογική τους. Μην μου πειτε γι αυτούς που ρωτήσανε και δεν ξέρανε να απαντήσουν, γιατί είμαι σίγουρη ότι οι δημοσιογραφίσκοι προβάλανε επιλεκτικά κάποιους που δεν ξέρανε. Όπως κάνουνε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τις εθνικές επετείους που που πάνε κ ρωτάνε τον κόσμο αν ξέρει τι γιορτάζουμε και προβάλουν αυτούς που δεν ξέρουν κ δίνουν τις πιο άκυρες απαντήσεις. Για μένα προσωπικά πιστεύω ότι πήγα καλα στην έκθεση, εξαιρώντας το γεγονός ότι η έκθεση μου βγήκε παραπάνω από το όριο... 8)
Όσο για την βιολογία πιστεύω ότι τα θέματα ήταν λιγάκι μπερδεμένα κ εγώ όπως κ πολλοί συμμαθητές μου που ρώτησα, δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Το δε τέταρτο θέμα ήταν εντελώς αλλού ντ' αλλού... Αλλά ας μην επεκταθώ.
Το κείμενα ήταν βατά αν και δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να πέσει το συγκεκριμενο ποίημα ("Καισαρίων"-Κ.Π. Καβάφης). Αλλά τόσο στα κείμενα όσο κ στην έκθεση, δεν μπορεί να στηρίζεται κανείς.
Και τώρα στα δύσκολα: Ιστορία. Τα θέματα δεν μου φάνηκανε μπερδεμένα οπως λεει η Μίκα, ούτε ότι είχανε ασάφειες. Γενικά εγώ στηρίζομαι στην Ιστορία. Πιστεύω ότι είναι από τα μαθήματα που έχω πάει καλα.
Αρχαία, το κείμενο ήτανε αναμενόμενο (όχι το ίδιο, αλλά κάποιο τέλος πάντων από τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη). Για το άγνωστο έχω να πω ότι ήταν γελοίο. Πολύ εύκολο στη μετάφραση κ οι ασκήσεις αστείες (βέβαια έκανα κάποια λαθάκια απροσεξίας γμτ! >:()
Τέλος, λατινικά, αν κ ήταν εύκολα, εμένα με έπιασε πανικός όταν τα είδα κ δεν πήγα όσο καλα θα ήθελα... Δλδ ενώ άλλοι λένε ότι θα πάρουν 18-19 (κάτι το οποίο είναι εφικτό στα λατινικα) εγώ πιστεύω ότι έχω γράψει 16 και αν... Ήταν εύκολα όμως σε γενικες γραμμές...
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους φοιτητές!!!  :) :)
...when the hardest part is over we'll be here and our dreams will break the boundaries of our fear...

http://www.facebook.com/TheKillersGreekFanClub
https://www.facebook.com/killersnerdia

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: 03/06/08, 16:12 »
Καλα αποτελεσματα σε ολους παιδια!!

Αποσυνδεδεμένος ev!

• Επισκέπτης
  • **
  • Lord i just dont care
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: 03/06/08, 18:13 »
παντως εγω διαπιστωσα οτι επικρατει μια κατασταση τρομου απεντι στισ πανελληνιες που το επαυξανουν οι καθηγητες για να μασ κανουν να διαβασουμε αλλα και οι παλεοτεροι μαθητες για να 'δικαιολογησουν' τους κοπους τουσ... τα δυσκολα θεματα ειναι αδυνατο να λειπουν απο τετοιου ειδους εξετασεις,αμα ηταν ολα ευκολα τζαμπα θα γραφαμε... αλλα πρεπει να γραψεις ο ιδιος πανελλινιες για να καταλαβεις τι κλιμα επικρατει και ποιες ειναι οι δυσκολιες που καλουμαστε να αντιμετωπισουμε,που για μενα ηταν η πιεση και η μεγαλη υλη των μαθηματων... !!!!
I have only come here seeking knowledge,things they would not teach me in college....

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: 03/06/08, 19:19 »
ακουσα οτι τα θεματα τα εδιναν στο ελληνοαμερικανικο κολεγιο...τεσπα ειναι δεν ειναι αληθινο... :-\
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Giorgos K.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Προσωπικό κείμενο
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: 03/06/08, 21:50 »
Απολαύστε το μοναδικό ίσως καλοκαίρι της ζωής σας με 0 υποχρεώσεις!   :D
(Το επόμενο ίσως είναι όταν πάρετε σύνταξη  ;D)
απελπιστικά αληθινο  :'(
Υπογραφή

Αποσυνδεδεμένος Baroness

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: 05/06/08, 09:54 »
Aντε και του χρονου  ;D

Σημερα ενδοσχολικες με κειμενα  :P

Αποσυνδεδεμένος ev!

• Επισκέπτης
  • **
  • Lord i just dont care
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: 06/06/08, 10:20 »
ρε παιδια εχω μια απορια... για τα ενδοσχολικα διαβαζεται τιποτα??? εγω παντως δεν εχω καμια ορεξη... και η βλακεια ειναι οτι φετος θυμηθηκαν να ξυπνησουν οι καθηγητες και να ειναι τοσο αυστοιροι επιτηρητες... χαλια θα γραψουμε!!!!
I have only come here seeking knowledge,things they would not teach me in college....

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: 06/06/08, 15:43 »
μπααα με σμυκρίνσεις τη βγάζουμε...ασε και είμαι και πρωτο θρανείο ;D ΄τη βάζω κατω απο την κώλα και επέιδή ειναι πλ λεπτό τ χαρτί φαίνεται αχνα...και μας ειναι λιγο αυστηροι  :-\ τεσπα...θέλω να πω οτι οι παν/ες είναι πλ μυθοποιημένες...ΤΕΛΟΣ. καμια σχέση με αυτά που ακουγα...Και το χαβαλέ μπορούσες να τν κάνεις αλλά με μέτρο παντα..οχι και να τ ξεφτυλίσεις το θέμα, και την αντιγραφούλα μπορείς να την κάνεις...λιγο πιο δυσκολα απο τις ενδοσχολικές και με λιγο μεγαλύτερο άγχος γτ αν σε πιάσουν την έκατσες και στην τουαλέτα μπορείς να πάς άνετα... ενω είχα ακουσει τη μαλ***α οτι έχεις ανοιχτή την πόρτα για να σε επιβλέπουν...χαχα μλ**ες λεει ο καθένας για να μεγαλώνει το ρόλο του λεω γω και για να το παίξει σχετικός :P

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #166 στις: 06/06/08, 20:07 »
Στη Σουηδία ξέρετε τι γίνεται με τις τουαλέτες σε περίοδο εξεταστικής; Χαμηλός φωτισμός έτσι ώστε να μην βλέπεις το σκονάκι και επιπλέον ο επιτηρητής έχει τα κλειδιά και τις ανοίγει μετά την έναρξη του διαγωνίσματος έτσι ώστε να μην "εισαχθούν" βιβλία, εγχειρίδια, σημειώσεις, κ.λ.π. από πριν.. Α! Και ξέχασα ότι σημειώνεις σε register την ώρα που μπήκες και βγήκες από την αίθουσα για τουαλέτα έτσι ώστε αν αργήσεις πολύ να έχουν ντοκουμέντα να σε ερευνήσουν ;D..

Κόλαση,ε;

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: 06/06/08, 21:32 »
χαχα, ελεος...μα***ες  σουηδοι..Ασε μας ρε φίλε να αντιγράψουμε μπάς και γραψουμε τπτ...εδω δν ξέρουμε την τύφλα μας :P χαχα

Αποσυνδεδεμένος Eagle Of Kamelot

• Sworn Killer of Trolls
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Set the flag and carry on, carry on into unknown
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: 06/06/08, 21:49 »
Γι' αυτο εχουν τοσες αυτοκτονιες... :P ;D

Αποσυνδεδεμένος Jizzzm

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: 06/06/08, 23:06 »
xaxaxaxaxa ;D

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: 07/06/08, 11:25 »
ρε παιδια εχω μια απορια... για τα ενδοσχολικα διαβαζεται τιποτα???
αμε..παντα διαβαζα τι εγραφε ο μπροστινος μου!!! ;D :P ::) ;D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος profsokin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ολα ειναι δρομος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: 07/06/08, 11:40 »
Γενικά στις ενδοσχολικές είναι πολύ δύσκολο να αντιγράψεις γιατί δεν έχει διαβάσει κανείς.. ;)

PS.Όταν κάνω ασκήσεις κιθάρας, μετά πληκτρολογώ πιο γρήγορα!@!
Άραγε θα θυμάται κάποιος τ'όνομά μας
της ζωής μας τα εξαίσια φεγγάρια
τα πάθη μας, τις λύπες τα δεινά μας;
Άραγε υπήρξαμε ποτέ; Στα όνειρά μας!

Αποσυνδεδεμένος newGuitarMan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: 10/06/08, 13:03 »
Ναι ναι τέλος επιτέλους (τώρα το θυμήθηκα)!!

Νταξ' δε νομίζω να τα πήγα και πολύ καλά αλλά θα δείξουν τα αποτελέσματα!

Πάντως πραγματικά γίνονται πολλά πράγματα λάθος στην προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και πολλές φορές άλλα περιμένεις και άλλα σου έρχονται!

Για παράδειγμα πέρσυ είχα ρωτήσει άπειρες φορές ειδικά στα μαθηματικά και στη φυσική ποια θα μου χρειαστούν για την 3η και όλοι έκαναν το κορόιδο με αποτέλεσμα να έχω να μάθω φέτος όχι μόνο της 3ης την ύλη αλλά και τριγωνομετρικές εξισώσεις, τύπους τετραγωνισμού και υποδιπλασιασμού τριγωνομετρικών αριθμών, αριθμητικές και γεωμετρικές προόδους, ηλεκτρικά κυκλώματα και ιστορίες για αρκούδες :-X

Ακόμα αν δεν είχα κάνει από ένα τουλάχιστον λάθος μ***κία σε κάθε μάθημα θα είχα πάρει τουλαχιστόν 1000 μόρια παραπάνω και αυτό οφείλεται στο ξενύχτι που έκανα σχεδόν κάθε βράδυ επείδή δεν μπορούσα να διαβάσω εύκολα τη μέρα :'(

Τέλοσπάντων τώρα στις ενδοσχολικές δεν ξέρω με έχει πιάσει ένας υπερβάλλοντας ζήλος να φανταστείτε στα Αγγλικά έγραψα δύο σελίδες Α4 έκθεση ;D :P

Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλοι :D

Αποσυνδεδεμένος sof1a

• Θαμώνας
    • Προφίλ
    • https://www.facebook.com/SummerCampTheBand/
« Απάντηση #173 στις: 10/06/08, 13:17 »
Παράθεση
Για παράδειγμα πέρσυ είχα ρωτήσει άπειρες φορές ειδικά στα μαθηματικά και στη φυσική ποια θα μου χρειαστούν για την 3η και όλοι έκαναν το κορόιδο με αποτέλεσμα να έχω να μάθω φέτος όχι μόνο της 3ης την ύλη αλλά και τριγωνομετρικές εξισώσεις, τύπους τετραγωνισμού και υποδιπλασιασμού τριγωνομετρικών αριθμών, αριθμητικές και γεωμετρικές προόδους, ηλεκτρικά κυκλώματα και ιστορίες για αρκούδες

Πάντως αν σε παρηγορεί καθόλου εγώ είχα λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα.... όταν (..... :-X :-X) ήμουν στο λύκειο, είχα επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση (για ευνόητους λόγους!! ::)) . Τότε όμως ήταν που έγιναν πολύ της μόδας τα φροντιστήρια, τόσο που οι καθηγητές στο δημόσιο δεν έμπαιναν στο κόπο να μας δώσουν τις μεταφράσεις στα Αρχαία και στα Λατινικά γιατί ήταν δεδομένο οτι τις είχαμε όλοι απο τα φροντιστήρια... Εγώ λοιπόν ήμουν απο τα ελάχιστα παιδιά στο σχολείο που δεν πήγαινα φροντιστήριο και έκανα τάμα για να πάρω τις μεταφράσεις..... >:( :(   ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! Λίγο έμεινε ακόμα..

Αποσυνδεδεμένος newGuitarMan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: 10/06/08, 13:42 »
Παράθεση
Για παράδειγμα πέρσυ είχα ρωτήσει άπειρες φορές ειδικά στα μαθηματικά και στη φυσική ποια θα μου χρειαστούν για την 3η και όλοι έκαναν το κορόιδο με αποτέλεσμα να έχω να μάθω φέτος όχι μόνο της 3ης την ύλη αλλά και τριγωνομετρικές εξισώσεις, τύπους τετραγωνισμού και υποδιπλασιασμού τριγωνομετρικών αριθμών, αριθμητικές και γεωμετρικές προόδους, ηλεκτρικά κυκλώματα και ιστορίες για αρκούδες

Πάντως αν σε παρηγορεί καθόλου εγώ είχα λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα.... όταν (..... :-X :-X) ήμουν στο λύκειο, είχα επιλέξει θεωρητική κατεύθυνση (για ευνόητους λόγους!! ::)) . Τότε όμως ήταν που έγιναν πολύ της μόδας τα φροντιστήρια, τόσο που οι καθηγητές στο δημόσιο δεν έμπαιναν στο κόπο να μας δώσουν τις μεταφράσεις στα Αρχαία και στα Λατινικά γιατί ήταν δεδομένο οτι τις είχαμε όλοι απο τα φροντιστήρια... Εγώ λοιπόν ήμουν απο τα ελάχιστα παιδιά στο σχολείο που δεν πήγαινα φροντιστήριο και έκανα τάμα για να πάρω τις μεταφράσεις..... >:( :(   ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ & ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! Λίγο έμεινε ακόμα..
Ναι δεν το συζητώ τώρα πια δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της τρίτης χωρίς φροντιστήριο! Στη δική σου χρονιά άρχιζαν να πηγαίνουν φροντιστήρια ενώ στη δική μου πολλοί έκαναν και ιδιαίτερα (επιπλέον) σε μαθήματα όπως μαθηματικά και φυσική :o Έλεος με την παραπαιδεία! Τώρα μάλιστα από το Δημοτικό αρχίζουν να στέλνουν όλο και πιο πολλά παιδιά στα φροντιστήρια γιατί σου λέει πρέπει να ανταποκριθούν στις αυξημένες δυσκολίες :o Αυξημένες δυσκολίες my a$$ που θα κλείνονται  τα παιδιά στα φροντιστήρια από τέτοια ηλικία αντί να βγαίνουν να παίζουν έξω (όπου μπορούν) >:(
Σόρυ για τα οφ-τόπικ