Και ναι!! Είναι γεγονός!!! Το μαρτύριό μας που μετράει κάτι μήνες (εμεν συγκεκριμένα από πέρσυ τον Ιούλιο που ξεκίνησα μαθήματα) επιτέλους τελείωσε!!!!

Λοιπόν για μενα που ήμουν θεωρητική, θα έλεγα ότι τα θέματα ήτανε βατά. Το θέμα της παράδοσης στην έκθεση δεν ήταν τίποτα σπουδαίο για τα παιδιά που ζούνε κυρίως σε μέρη που έχουν σχέση με την παράδοση. Π.χ. σε μέρη όπως η αθήνα, τι σχέση να έχουν τα παιδιά με την παράδοση; Οπότε ήταν κάπως δύσκολο. Όσο για τις λέξεις που διευκρινίζαν, εγώ δεν θέλω να κάνω την έξυπνη, αλλά τις ήξερα όλες. Όμως με εκνεύρισε που οι δημοσιογραφίσκοι κατηγόρησαν τους μαθητές ότι δεν ξέρουν καλά ελληνικά επειδή αυτοί που βάλανε τα θέματα πήρανε την πρωτοβουλία να διευκρινήσουν κάποιες λέξεις. Και δεν κατάλαβα τη λογική τους. Μην μου πειτε γι αυτούς που ρωτήσανε και δεν ξέρανε να απαντήσουν, γιατί είμαι σίγουρη ότι οι δημοσιογραφίσκοι προβάλανε επιλεκτικά κάποιους που δεν ξέρανε. Όπως κάνουνε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ με τις εθνικές επετείους που που πάνε κ ρωτάνε τον κόσμο αν ξέρει τι γιορτάζουμε και προβάλουν αυτούς που δεν ξέρουν κ δίνουν τις πιο άκυρες απαντήσεις. Για μένα προσωπικά πιστεύω ότι πήγα καλα στην έκθεση, εξαιρώντας το γεγονός ότι η έκθεση μου βγήκε παραπάνω από το όριο...

Όσο για την βιολογία πιστεύω ότι τα θέματα ήταν λιγάκι μπερδεμένα κ εγώ όπως κ πολλοί συμμαθητές μου που ρώτησα, δεν έμειναν ευχαριστημένοι. Το δε τέταρτο θέμα ήταν εντελώς αλλού ντ' αλλού... Αλλά ας μην επεκταθώ.
Το κείμενα ήταν βατά αν και δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να πέσει το συγκεκριμενο ποίημα ("Καισαρίων"-Κ.Π. Καβάφης). Αλλά τόσο στα κείμενα όσο κ στην έκθεση, δεν μπορεί να στηρίζεται κανείς.
Και τώρα στα δύσκολα: Ιστορία. Τα θέματα δεν μου φάνηκανε μπερδεμένα οπως λεει η Μίκα, ούτε ότι είχανε ασάφειες. Γενικά εγώ στηρίζομαι στην Ιστορία. Πιστεύω ότι είναι από τα μαθήματα που έχω πάει καλα.
Αρχαία, το κείμενο ήτανε αναμενόμενο (όχι το ίδιο, αλλά κάποιο τέλος πάντων από τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη). Για το άγνωστο έχω να πω ότι ήταν γελοίο. Πολύ εύκολο στη μετάφραση κ οι ασκήσεις αστείες (βέβαια έκανα κάποια λαθάκια απροσεξίας γμτ!

)
Τέλος, λατινικά, αν κ ήταν εύκολα, εμένα με έπιασε πανικός όταν τα είδα κ δεν πήγα όσο καλα θα ήθελα... Δλδ ενώ άλλοι λένε ότι θα πάρουν 18-19 (κάτι το οποίο είναι εφικτό στα λατινικα) εγώ πιστεύω ότι έχω γράψει 16 και αν... Ήταν εύκολα όμως σε γενικες γραμμές...
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους φοιτητές!!!