Δεν ανοίγουν όλα τα iso με το alcohol.. Έχω παρατηρήσει ότι μερικά ανοίγουν μόνο με το
Daemon Tools και άλλα μόνο με το
Ultra ISO.. To καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να κατεβάσεις και το Daemon Tools για να δεις αν σου αναγνωρίζει το mds.. Επειδή το Daemon είναι λίγο δύστροπο, παραθέτω τα βασικά βήματα..
1) Αφού το κατεβάσεις και κάνεις reboot (στο ζητάει το installation wizard) πηγαίνεις στο Start--> All programs--> Daemon Tools --> Daemon Tools (είναι ένα μπλε εικονιδιάκι).. Φροντίζεις παράλληλα τα mdf & mds να είναι σε ένα φάκελο που μπορείς εύκολα να τα βρεις.. Εγώ συνήθως τα βάζω στο desktop αλλά είναι θέμα προτιμήσεων.. Πρέπει όμως να είναι μαζί, αλλιώς το mds δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως εικονικό CD χωρίς το mdf..
2) Πας κάτω δεξιά (εκεί που είναι το msn, volume, κ.λπ.) και κοιτάζεις για ένα κόκκινο εικονιδιάκι σαν κεραυνός (θα πρέπει να ονομάζεται Daemon Tools)..
3) Δεξί κλικ --> Virtual CD/DVD Rom --> Set number of devices (επιλέγεις σίγουρα 1 drive ή και παραπάνω αν θες)..
4) Δεξί κλικ --> Virtual CD/DVD Rom --> Device 0: Empty --> Mount image
5) Ψάχνεις το mds και κλικάρεις ΟΚ.. Είσαι έτοιμος.. To εικονικό DVD του NBA live 2008 είναι σαν να έγινε insert στο PC σου.. Υπάρχει περίπτωση να σου πετάξει κατευθείαν το setup wizard του παιχνιδιού.. Αν όχι....
6) Πατάς Start + E για να πας στο My Computer και πλέον θα δεις ότι στα CD/DVD drives σου θα υπάρχει ένα drive που θα είναι σαν να έχει μέσα το DVD του NBA Live.. Το χειρίζεσαι σαν κανονικό DVD (setup, installation κ.λ.π.)
Αν έχεις κάποια απορία πες μας.. Εγώ πάντως προτιμώ το Daemon Tools.. Χωρίς να μπορώ να το υποστηρίξω με στατιστικά, έχω παρατηρήσει ότι ανοίγει πιο εύκολα και πιο πολλά αρχεία ISO απ'οτι το Alcohol..