Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ σε αυτό το post (καλή ιδέα ένα internetικό standing ovation σε όσους συμπαθούμε) παραθέτωντας εκείνους τους συμφορουμίτες που νιώθω ότι είμαι πιο κοντά ή έχω διαγνώσει ότι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εμένα..
Γενικά εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους και ειδικά στους:
Jezus (γιατί με έχει βοηθήσει απίστευτα στην ανακάλυψη του holy-grail tone με τις συμβουλές του, συν του ότι είναι πολύ ήρεμο παιδί και απύθμενος γνώστης των ενισχυτών και όχι μόνο --- ότι και να πει κανείς για τον Jezus λίγο θα είναι --- γιατί να μένεις Κορινθία βρε Jezus και να μην μπορώ να σε κεράσω μπύρες στου Ψυρρή;

)
Taxfreesax (γιατί από τις λίγες κουβέντες που έχουμε ανταλλάξει νιώθω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί

)
mace (γιατί έχουμε γνωριστεί από κοντά και είναι και γ**ώ-τα-παιδία κυριολεκτικά -- πραγματικά έπαθα πλάκα στο σπίτι του όταν μου έβγαζε από τις ντουλάπες του rack και κιθάρες απίστευτες)
Salinas (γιατί είναι ευγενικός και κύριος με Κ κεφαλαίο)
xaris (πρώην Jizm) (γιατί κάναμε ορισμένες όμορφες συζητήσεις κιθαριστικού set-up-- ξέρει αυτός

)
G o t h i c (γιατί μέσα από τα posts του διακρίνω ένα παιδί που θέλει να κάνει χαβαλέ και δεν κρατά κακίες)
drakumel (γιατί όταν τον ρώτησα κάποια πράγματα περί ήχου ήταν εκεί και με βοήθησε)
zeppelin (γιατί είναι οπαδός των Queen

και ευγενικότατος στις συζητήσεις του)
neikos (γιατί καταρχάς του άρεσε το Oblivion και κατά δεύτερον του άρεσε ο Willian Blake)
freemind (γιατί με παρότρυνε να τελειώσω το άρθρο μου για τα watts, τα decibels αλλά ακόμα αυτό μένει ανεκπλήρωτο)
gers (γιατί μου θυμίζει τον ανέμελο εαυτό μου αρκετά χρόνια πριν με το πηγαίο humor του -- keep it up mate

)
qrusticks (γιατί όταν διαβάζω τα posts του κρατάω την κοιλιά μου από τα γέλια)
raz (γιατί έχει σαν avatar τα worms και γιατί νιώθω ότι είναι πολύ αγνό παιδί και θα πάει μπροστά)
plusyear (γιατί είναι racker και γουστάρει!!)
joevaicci (γιατί μας ενημερώνει για τους θεούς Dream Theater)
The Common Cunning Linguist (γιατί όπως και να το κάνουμε είναι ο δάσκαλος του forum)
Απόλλων (γιατί μένει στην πάλαι πότε αγαπημένη μου Γηραιά Αλβιόνα και δίνει μεστές και ώριμες απαντήσεις)
και πολλούς άλλους που ξεχνάω και ζητώ συγγνώμη (άνθρωπος είμαι και επιπλέον αυτή τη στιγμή έχω κατεβάσει και 2 Balantines με μια παρέα οπότε

)..
Καλή Ανάσταση σε όλους.. Είσαστε καλοί φίλοι, έστω και interneτικοί

..