Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει δικιο ο qrustics...φανταζομαι το γνωριζετε το στορυ με τα κοτοπουλα γνωστης fast food αλυσιδας, που ειδικευεται στα πουλερικα...
Παράθεση από: paran0id στις 27/04/08, 23:44Παράθεση από: Mίκα -Ragged Robin στις 26/04/08, 22:19Παράθεση από: MACMISIAS στις 26/04/08, 22:10Καλή Ανάσταση σε όλους.Εγώ απόψε θα φάω κοτόσουπα και αύριο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες...Θα μου λείψει το κοκορετσάκι μόνο Ας όψεται η Κυρά... Και εγω θέλω κοτόσουπα...πως φαινεται οτι εισαι γυναικα...Γυναίκες και κοτοσουπα, κοτόπουλο και γυναίκες, κοτόπιτα, κοτοσουβλάκι,..."εσυ τι θα πάρεις αγάπη μου?" "τι να πάρω η καημένη?..γύρο κοτόπουλο!"Κοτόπουλο κοτόπουλο,...αλλά βυζί πάνω απο 2άρι, χρόνια έχω να δω!!!!Κι υστερα συζητάμε για μεταλλαγμένα....
Παράθεση από: Mίκα -Ragged Robin στις 26/04/08, 22:19Παράθεση από: MACMISIAS στις 26/04/08, 22:10Καλή Ανάσταση σε όλους.Εγώ απόψε θα φάω κοτόσουπα και αύριο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες...Θα μου λείψει το κοκορετσάκι μόνο Ας όψεται η Κυρά... Και εγω θέλω κοτόσουπα...πως φαινεται οτι εισαι γυναικα...
Παράθεση από: MACMISIAS στις 26/04/08, 22:10Καλή Ανάσταση σε όλους.Εγώ απόψε θα φάω κοτόσουπα και αύριο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες...Θα μου λείψει το κοκορετσάκι μόνο Ας όψεται η Κυρά... Και εγω θέλω κοτόσουπα...
Καλή Ανάσταση σε όλους.Εγώ απόψε θα φάω κοτόσουπα και αύριο κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες...Θα μου λείψει το κοκορετσάκι μόνο Ας όψεται η Κυρά...
Παιδία έμαθα από έναν γνωστό μου που είναι μέσα στα πράγματα ότι απόψε, περίπου στις 12 θα αναστηθεί ο Χριστός!!! Μα την Παναγία!!!Τώρα μεταξύ μας να μην κρυβόμαστε... Χρονια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους!!!!
Παράθεση από: qrusticks στις 28/04/08, 16:33Γυναίκες και κοτοσουπα, κοτόπουλο και γυναίκες, κοτόπιτα, κοτοσουβλάκι,..."εσυ τι θα πάρεις αγάπη μου?" "τι να πάρω η καημένη?..γύρο κοτόπουλο!"Κοτόπουλο κοτόπουλο,...αλλά βυζί πάνω απο 2άρι, χρόνια έχω να δω!!!!Κι υστερα συζητάμε για μεταλλαγμένα....Θ Ε Ο Σ ! ! !Best Comment Of The Year...
Γυναίκες και κοτοσουπα, κοτόπουλο και γυναίκες, κοτόπιτα, κοτοσουβλάκι,..."εσυ τι θα πάρεις αγάπη μου?" "τι να πάρω η καημένη?..γύρο κοτόπουλο!"Κοτόπουλο κοτόπουλο,...αλλά βυζί πάνω απο 2άρι, χρόνια έχω να δω!!!!Κι υστερα συζητάμε για μεταλλαγμένα....
Τι θα γίνει ρε θεέ; Θα βάλεις επιτέλους προφυλακτικό; Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.
Παράθεση από: Nevir στις 30/04/08, 16:24Τι θα γίνει ρε θεέ; Θα βάλεις επιτέλους προφυλακτικό; Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.?
Για να αναστηθεί πρέπει να γεννηθεί πρώτα. βάλτε το σε λειτουργία το ρημάδι