Αποστολέας Θέμα: Μ'ενοχλει να πληρωνω ΤΑΡΙΦΑ για την ΕΡΤ  (Αναγνώστηκε 18124 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cyclo

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων
Απ: Μ'ενοχλει να πληρωνω ΤΑΡΙΦΑ για την ΕΡΤ
« Απάντηση #25 στις: 11/05/08, 03:10 »
LoL σωστός.
Δε θέλω να πληρώνω ΕΡΤ για να αγοράζει 724582457089134760094237609367 για το φόρεμα της κάθε Βίσση που θέλει να πάει στη Eurovision.
Νομίζω σας κάλυψα. :P
;D ;D ;D
μη μου πεις οτι το φόρεμα της Βίσση το πλήρωσα εγω!!!! :(:(:(:(:(:(:(:(

Ναι, αλλα και το φορεμα της π**αριζου ;) ;D
Παπαρίζου χαλάλι φίλε!:)

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
    • Picos Apicos & The Pina Coladas
« Απάντηση #26 στις: 12/05/08, 16:33 »
Και αν κάποιος την πληρώσει στο Παρακαταθηκών και Δανείων απλά γλυτώνει την ΕΡΤ χωρίς καμία επίπτωση?

Eγώ αυτό έκανα και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Βέβαια, όπως είπα και πριν, αυτό ήταν πριν από 15 χρόνια...

Ισχύει ακόμη παιδιά, κανένα πρόβλημα.  :)
Picos Apicos & the Pina Coladas on the Web:

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος Magus

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 13/05/08, 13:17 »
...δεν ειναι μονο τα φουστακια της π**αρισου και της κακομοιρας που πληρωνουμε...Ειναι κι ολα αυτα τα Γαλλικα FILM NOIR, που η αληθεια ειναι οτι εγω δε θα μπορουσα  να ζησω χωρις αυτα, τετοιος Παριζιανος εραστης που ειμαι.

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 13/05/08, 16:52 »
Σημερα το πρωι μου ηρθε το παρακατω mail:

''Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα – 12/5/2008

Με επίσημο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΡΤ σήμερα, Δευτέρα 12-5, ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή.

Αναλυτικά η ΕΡΤ αναφέρει:

«Έπειτα από συνάντηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Χρήστου Παναγόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, κ. Δημητρίου Γόντικα με τον δημοσιογράφο κ. Στέλιο Κούλογλου, ανακοινώθηκε στον κ. Κούλογλου ότι δεν θα συνεχιστούν στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές "Θεματική Βραδιά" και "Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα". Η ΕΡΤ ευχαριστεί τον κ. Κούλογλου για τη συνεργασία του.

»

Στη συνάντηση ο κ. Παναγόπουλος είπε στον κ. Κούλογλου ότι η συνεργασία με την εκπομπή δε θα συνεχιστεί επειδή απλά… «δεν του αρέσει».

Το παρασκήνιο της ανακοίνωσης αυτής εξηγεί καλύτερα η επιστολή που προηγήθηκε και εστάλη από τον Στέλιο Κούλογλου προς το γενικό διευθυντή της ΕΡΤ:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ- ΕΡΤ

Kύριε Γόντικα,

Εδώ και ένα μήνα περίπου μάταια προσπαθώ να εξασφαλίσω μια επιστολή από την ΕΡΤ, ώστε να βγάλω δημοσιογραφική βίζα για την Κίνα. Μόλις χθες με ειδοποιήσατε μέσω του κ. Αναστασόπουλου ότι η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα. Για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες» έχουν γίνει ήδη όλες οι προετοιμασίες (εισιτήρια, διαμονή και εταιρεία παραγωγής στο Πεκίνο), έχει συλλεχθεί αρχειακό υλικό καθώς έχουν γίνει ήδη συνεντεύξεις, όπως με την βιογράφο του Μάο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν «πολιτικοί λόγοι» για την άρνηση σας, θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση και σας ζητάω να με διευκολύνετε, γιατί χωρίς δημοσιογραφική βίζα η έρευνα στην Κίνα γίνεται δυσκολότερη.

Εν τω μεταξύ από διάφορες πηγές μέσα στην ΕΡΤ μαθαίνω ότι η εταιρεία δεν θα ανανεώσει την συνεργασία μαζί μου για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Αυτό μου προκαλεί έκπληξη καθώς είναι γενικώς αποδεκτό ότι και οι δύο εκπομπές που παρουσιάζω δεν υστερούν σε ποιότητα των υπόλοιπων του σταθμού. Από οικονομικής πλευράς είναι αποδοτικές λόγω των πολλών διαφημίσεων (έφτασα να έχω φέτος 16 λεπτά διαφημιστικά σποτ μέσα σε μια ώρα), ενώ και από πλευράς θεαματικότητας (5% Μέσος όρος το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα και 4.1% η Θεματική Βραδιά, φέτος) ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο της ΕΤ-1.

Ως αιτία για τη διακοπή της συνεργασίας αναφέρεται το περιεχόμενο των εκπομπών μου και ειδικότερα το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή της έρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω. Επειδή σε εκπομπές όπως αυτές που παρουσιάζω ο προγραμματισμός (ταξίδια, ντοκιμαντέρ κλπ) ξεκινάει από τον Ιούνιο θα ήθελα να με ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν αν θα συνεχισθεί ή όχι η συνεργασία μας.

9-5-2008
Μετά τιμής,
Στέλιος Κούλογλου''

Διαβαστε και νιωστε!!! :oΗ λογοκρισια σε ολο της το μεγαλειο!!!Κοβει μια απο τις καλυτερες εκπομπες της ελληνικης τηλεορασης χωρις κανεναν προφανη λογο..Και πανω που ελεγα οτι η ΕΤ1/ΝΕΤ εχει το καλυτερο προγραμμα...Την ιδια στιγμη δινει εκατομμυρια σε μεγαλοκαρχαριες για να διχνει σουπερλιγκες και μαλακιες..ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Χ ΛΟΙΠΟΝ..Keep up the good work..Ελπιζω ο Κουλογλου να βρει νεα τηλεοπτικη στεγη και να συνεχισει ανεπηρεαστος τη δουλεια του..

...δεν ειναι μονο τα φουστακια της π**αρισου και της κακομοιρας που πληρωνουμε...Ειναι κι ολα αυτα τα Γαλλικα FILM NOIR, που η αληθεια ειναι οτι εγω δε θα μπορουσα  να ζησω χωρις αυτα, τετοιος Παριζιανος εραστης που ειμαι.
Αν το λες σοβαρα ξανασκεψου το και δες κανενα..Που ξερεις ισως σου κανει λιγο καλο να δεις κατι παραπανω απο το iron man.. :-X
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Life is too short for bad tone
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #29 στις: 13/05/08, 17:28 »
Τον Κούλογλου τον έφαγε (αν τελικά ισχύσουν όλα όσα αναφέρεις) η εκπομπή του σχετικά με την 8ετία του Πούτιν στην ΕΤ1.. Απ'ότι με πληροφορήσανε, την σχολίασε και ο Λαζόπουλος λέγοντας ότι ενώ ο Καραμανλής εκθείαζε τον Ρώσο Πρόεδρο κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο Κούλογλου παρουσίαζε τη εκπομπή "Θεματική Βραδυά" με το ως άνω θέμα.. Επειδή έτυχε να δω κάποια κομμάτια της εκπομπής, πραγματικά δεν πίστευα στα αυτιά μου.. Λίγο-πολύ παρουσίαζε τον Πούτιν ως αιμοσταγή δολοφόνο, αφαιρέτη βασικών δικαιωμάτων των πολιτών και παρακρατικό πράκτορα..

Επειδή η αλήθεια - πάντοτε - είναι κάπου στη μέση, ο Κούλογλου (τον οποίο ούτε συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι είναι σίγουρα σκάλες πάνω από τον μέσο Έλληνα ρεπόρτερ) θα έπρεπε να είναι λιγάκι πιο ισορροπημένος στο ρεπορτάζ του με παράθεση πηγών ένθεν και κείθεν (όχι μόνο Τσετσένους και αντιπολίτευση) απέναντι σε ένα πολιτικό που διαδέχθηκε τον "πρόεδρο" Γιέλτσιν (στο "πρόεδρος" μπαίνουν τα αυτόματα γέλια) και μέσα σε 8 έτη κατάφερε αν μη τι άλλο να ξανακάνει τη Ρωσία υπολογίσιμη δύναμη της υφηλίου.. Και επειδή η πολιτική είναι και διπλωματία, δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν σε έναν τηλεοπτικό σταθμό της Ελβετίας για παράδειγμα, να έπαιζε ρεπορτάζ για την θητεία Καραμανλή με συνεντεύξεις από Αλβανούς, Πακιστανούς μετανάστες και αριστερούς που να υποστηρίζουν ότι στη διάρκεια της έσφαξε κόσμο και κοσμάκη..

Φυσικά η ΕΤ1 κατακρίνεται για τη λογοκρισία της, αλλά παρόμοια περιστατικά έχουμε συναντήσει και σε ιδιωτικούς σταθμούς, βλ. Alpha όπου έπεφτε το ρεύμα στο studio λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, στο Mega όπου το έχουνε ξεφτιλίσει εντελώς με την ΠΑΣΟΚική αβάντα, κ.α.

Αποσυνδεδεμένος Aλχημιστής

• Θαμώνας
  • Μια μερα ολα αυτα θα μοιαζουν με χρωματιστες ευχες
    • Προφίλ
    • το myspace μας....
« Απάντηση #30 στις: 13/05/08, 17:41 »
H εκπομπη του Κουλογλου για μενα ηταν η καλυτερη μακραν εκπομπη απο οσες προβαλονταν στην ελληνικη τηλεοραση.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι απο οτι φαινεται η κρατικη τηλεοραση προτιμα ο κοσμος να ασχολειται με τα πολυ ''σοβαρα'' θεματα που λεγονται ποδοσφαιρο και eurovision και να μην ενημερωνεται ουσιαστικα..Λες και ειναι ψεμμα η γενια των 700 ευρω που δεν θελαν να προβληθει..Πολυ σκοταδι εχει πεσει τελευταια ρε παιδια..
Κ συ που καποτε να κοιμηθεις φοβοσουνα...
Τωρα φοβασαι να ξυπνησεις...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 13/05/08, 18:59 »

Φυσικά η ΕΤ1 κατακρίνεται για τη λογοκρισία της, αλλά παρόμοια περιστατικά έχουμε συναντήσει και σε ιδιωτικούς σταθμούς, βλ. Alpha όπου έπεφτε το ρεύμα στο studio λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, στο Mega όπου το έχουνε ξεφτιλίσει εντελώς με την ΠΑΣΟΚική αβάντα, κ.α.
To θεμα φιλε faser ειναι οτι εδω μιλαμε για δημοσια τηλεοραση και οχι για ιδιωτικη που στην τελικη εχει ενα αφεντικο και δινει λεφτα και αν θελει μπορουν ολοι να κανουν οτι θελει αυτο.Στη δημοσια τηλεοραση τα λεφτα τα δινουμε εμεις οπως φαινεται και απο το συγκεκριμενο θεμα.Ε τωρα καλυτερα να μην συγκρινουμε σοβαρες εκπομπες οπως η Θεματικη βραδια και το ΡΧΣ με κιτρινιαρικες εκπμπες τριανταφυλλοπουλου..

Παράθεση
Επειδή η αλήθεια - πάντοτε - είναι κάπου στη μέση, ο Κούλογλου (τον οποίο ούτε συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά οφείλω να παραδεχθώ ότι είναι σίγουρα σκάλες πάνω από τον μέσο Έλληνα ρεπόρτερ) θα έπρεπε να είναι λιγάκι πιο ισορροπημένος στο ρεπορτάζ του με παράθεση πηγών ένθεν και κείθεν (όχι μόνο Τσετσένους και αντιπολίτευση) απέναντι σε ένα πολιτικό που διαδέχθηκε τον "πρόεδρο" Γιέλτσιν (στο "πρόεδρος" μπαίνουν τα αυτόματα γέλια) και μέσα σε 8 έτη κατάφερε αν μη τι άλλο να ξανακάνει τη Ρωσία υπολογίσιμη δύναμη της υφηλίου.. Και επειδή η πολιτική είναι και διπλωματία, δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν σε έναν τηλεοπτικό σταθμό της Ελβετίας για παράδειγμα, να έπαιζε ρεπορτάζ για την θητεία Καραμανλή με συνεντεύξεις από Αλβανούς, Πακιστανούς μετανάστες και αριστερούς που να υποστηρίζουν ότι στη διάρκεια της έσφαξε κόσμο και κοσμάκη..
Aν και δεν θελω να ξεφυγουμε απο το θεμα..Στην εκπομπη αυτη παρουσιασε γεγονοτα.Ολα αυτα που ειπε ο Πουτιν τα εχει κανει.Και διαφορα αλλα που βγαινουν στη φορα σιγα σιγα και μαθαινουμε επιτελους πως η Ρωσια εγινε δυναμη και τι σοι δυναμη τελικα ειναι...Η εκπομπη ηθελε να παρουσιασει συγκεκριμενες πτυχες της Ρωσιας και συγκεκριμενα το αλλο προσωπο της Ρωσιας που σε λιγο θα υπερκαλυψει και το προσωπο που θελει ο Πουτιν αλλα και ολοι να βγαλουν προς τα εξω...Παλι το παραδειγμα που θετεις ειναι ατοπο.Τι θα ελεγαν για τον Καραμανλη?Υπαρχουν τετοια στοιχεια?Αν υπηρχαν ας το καναν και καλα θα καναν.Αλλωστε η εκπμπη προβληθηκε ειπε αυτα που ειπε και δεν δεχτηκε καμια αντιδραση απο τη ρωσικη πρεσβεια για παραδειγμα.Δηλαδη στην ουσια αποδεχτηκαν αυτα που τους προσαψε.Η μηπως η πιεση εγινε ετσι? :-X

Παράθεση
Τον Κούλογλου τον έφαγε (αν τελικά ισχύσουν όλα όσα αναφέρεις) η εκπομπή του σχετικά με την 8ετία του Πούτιν στην ΕΤ1.. Απ'ότι με πληροφορήσανε, την σχολίασε και ο Λαζόπουλος λέγοντας ότι ενώ ο Καραμανλής εκθείαζε τον Ρώσο Πρόεδρο κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο Κούλογλου παρουσίαζε τη εκπομπή "Θεματική Βραδυά" με το ως άνω θέμα.. Επειδή έτυχε να δω κάποια κομμάτια της εκπομπής, πραγματικά δεν πίστευα στα αυτιά μου.. Λίγο-πολύ παρουσίαζε τον Πούτιν ως αιμοσταγή δολοφόνο, αφαιρέτη βασικών δικαιωμάτων των πολιτών και παρακρατικό πράκτορα..
Οχι δεν τον εφαγε μονο αυτο(αλλα και το συγκεκριμενο γεγονος).Τον εφαγε και το ντοκιμαντερ για τα 700 ευρω που του ειχαν υπαγορευσει να μη το προβαλει και συνολικα κατα τη γνωμη μου τον εφαγε η τοση ελευθερια στον οποιο τον ειχαν αφησει εν αντιθεση με αλλες εκπομπες της ΕΤ1 οι οποιες δεν τολμανε να πουνε και πολλα πολλα..

Το πιο αστειο της υποθεσης ηταν σημερα το απογευμα που ο Κούλογλου μιλουσε στο ραδιο αρβυλα(με κανακη σερβετα κλπ) και αυτοι κατηγορουσαν τη δημοσια τηλεοραση αλλα δεν κοιτανε τα χαλια τους..Ηθελαν να πυν οτι μονο στη δημοσια τηλεοραση γινονται αυτα..Και σκεφτηκα..Εχει τομησει ποτε κανενας σε ιδιωτικο σταθμο να θιξει τα συμφεροντα του αφεντικου?Εχει βγει ποτε μια τετοια εκπομπη σε ιδιωτικο σταθμο?Μας δουλευουνε???

Προσωπικα βρισκω την κινηση της ΕΡΤ αστοχη και χαζη αφου και κατεστρεψαν μια απο τις 2 καλυτερες εκπομπες της Ελληνικης τηλεορασης(η αλλη ειναι ο Εξαντας) και τωρα θα αρχισουν παλι ολοι να φωναζουν για τη δημοσια τηλεοραση ενω φετος ειχε καταφερει να φτιαξει πολυ καλο προγραμμα οσον αφορα τις εκπομπες τουλαχιστον.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #32 στις: 13/05/08, 19:48 »
Κοίταξε να δεις Kiratzoharris.. Μπορεί θεματικά να μην μπορούν να συγκριθούν οι εκπομπές που ανέφερα, αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις τη λογοκρισία και να την διαχωρίζεις σε δίκαιη και άδικη.. Όσο άδικη είναι η λογοκρισία που εφαρμόζεται σε μια εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, τόσο άδικη είναι και η λογοκρισία που εφαρμόζεται σε ένα ρεπορτάζ του Κούλογλου.. Η λογοκρισία είναι ενιαία.. Σημαίνει ένα πράγμα.. Φίμωση λόγου.. Και σε μια ρεζιλο-εκπομπή της Δρούζα να εφαρμοζόταν η λογοκρισία, άδικη και αθέμιτη θα ήτανε..

Όσο για τη δεύτερη παρατήρηση σου, δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος ποτέ για ένα γεγονός αν το έχεις ακούσει μόνο από την μία πλευρά.. Όπως προείπα, δεν ακούστηκε καθόλου η πλευρά Πούτιν.. Μην μου βγει κανένα όνομα ότι είμαι φιλοπουτινικός :D, (όλη του η διοίκηση βασίστηκε στην Gazprom, στο φυσικό αέριο και στους αγωγούς) απλά μου αρέσει η ισορροπία θέσεων και απόψεων.. Οι πρεσβείες γενικά είναι δυσκίνητοι οργανισμοί και δεν περιμένεις γρήγορες αντιδράσεις από αυτές αλλά και το γεγονός ότι η ιστορία πήρε τέτοια τροπή για τον Κούλογλου, σημαίνει ότι υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις από ρωσικής πλευράς.. Το παράδειγμα του Καραμανλή όσο και αν σου φαίνεται άκυρο το έφερα για να δείξω ότι αν καλέσεις σε ένα studio 10 μετανάστες, 5 αριστεριστές και 2 ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, τα ίδια πράγματα θα ακούσεις.. Και μην αυταπατάται κανείς ότι δεν υπάρχουν πράκτορες ανάμεσα μας.. Μια απλή ανάγνωση άρθρων του κοινωνιολόγου Talcott Parsons να κάνει κάποιος, θα δει πως δουλεύουν οι κυβερνήσεις.. Και αν δεν στήνει τέτοια "κανάλια" ο εκάστοτε πρωθυπουργός, τα έχουν στήσει τα συμφέροντα και οι υπόγειοι δίαυλοι που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα πολύ πριν γεννηθούμε εμείς..

Εδώ θα είμαστε πάντως για να δούμε (αν υπάρξουν) περισσότερες αντιδράσεις από τη ρωσική πλευρά καθώς το περιστατικό θα "φουσκώνει".. Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον..

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ ;)..

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 13/05/08, 23:11 »
Nαι με ενοχλεί γ**ώτο, με ενοχλεί να πληρώνω ταρίφα για την ερτ και να δίνονται εκατομμύρια ετησίως για την πανηλίθια, πανάρχηστη, πανκακόγουστη, πανπαρακμιακή Eurovison και να απολύονται δημοσιογράφοι σαν τον Κούλογλου και να σταματάν εκπομπές σαν την Θεματική Βραδιά!!!!!!!!!!!!
 Η Θεματική Βραδιά είναι μακράν η καλύτερη εκπομπή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση!!Με τρομερα ρεπορτάζ, με συνεντεύξεις αξιόλογων ανθρωπων και όχι του κάθε τσολιού , μια εκπομπή ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ και όχι που το αμπάρωνε ακόμα πιο πολύ όπως άλλοι σκουπιδιάρηδες παρουσιαστές!

Είναι απαίσιο αυτό που έκαναν! Η πλήρης λογοκρισία!!! Κατα τα άλλα ζούμε και σε δημοκρατική κοινωνία!!  ::)

Κιρατζο συμφωνώ μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 14/05/08, 19:27 »
Κοιτα που φτασαμε... Να σε "τρωει" η ελευθερια σου. Θεωρω οτι ειναι απο τα πραγματα που δεν πρεπει να μπουν στο χρονοντουλαπο. Δεν ξερω τι αλλα κατι θα πρεπε να γινει. Ειναι ντροπη και μετα λενε οτι εχουμε ελευθερια του λογου.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 15/05/08, 13:18 »
7-8 euro με κάθε λογαριασμό δεν είναι και κανένα φοβερό ποσό.
Καλά, δεν το λες και μικρό για κάποιον που δεν του περισσεύουν... ::)

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 15/05/08, 20:29 »
Εντάξει, χαλαρώστε λίγο... 8)

Αν σταματήσει να χρηματοδοτείται η ΕΡΤ, φαντάζομαι θα βγουν αρκετοί μετά να φωνάζουν ότι δεν υπάρχει δημόσιο δίκτυο, η TV κρατείται από ιδιώτες κτλ.

Και γενικά, (πάρα τα παράπονα) έχω την εντύπωση ότι ακόμα είναι παραπάνω από τα ιδιωτικά σε βαθμό ποιότητας,κουλτούρας κτλ κτλ
Δείχνει και κανένα ντοκυμαντέρ π.χ. για τους φαν του είδους, σιγά μη δείξει το Mega ας πούμε ντοκυμαντέρ.
Εμεις στο χωριο μου αναγκαστηκαμε να κοψουμε τη γραμμη γιατι δεν καναμε σχεδον κανενα τηλεφωνο(αφου παμε 3-4 φορες το χρονο) και ερχοταν λογαριασμος 30 ευρω το διμηνο..

Απο την αλλη συμφωνω πως πρεπει να τη χρηματοδοτουμε.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: 16/05/08, 14:08 »
Καλά, δεν το λες και μικρό για κάποιον που δεν του περισσεύουν... ::)

Έλα ρε παιδιά, 8 euro κάθε δύο μήνες δεν είναι και κανένα τρομερό "χαράτσι", σιγά...
Για τους φόρους σας τι λέτε δηλαδή?  :D

Άσε που όπως είπα, άμα σταματήσει η χρηματοδότηση της ΕΡΤ είτε θα το ρίξει στις διαφημίσεις και στα mainstrem οπότε θα γίνει σαν όλα τα υπόλοιπα, είτε θα σταματήσει οπότε θα γκρινιάζουν πολλοί.

Eχμμ, όχι ότι έχω ιδαίτερο πρόβλημα για τα 7 ευρω στην ερτ, αλλά τώρα αυτά που παίζει δεν είναι mainstreem και αν σταματήσουμε να τη χρηματοδοτούμε θα γίνει..? Εντάξει παίζει κανενα αφιέρωμα αραιά και που και το ''σαν σήμερα''. Κατα τα άλλα έχει όλο κάτι πανηλίθιες εκομπές, αθλητικά γεγονότα και γενικά ό,τι να ναι!!

Τώρα μη μου πείτε ότι εαν ήθελε να κάνει εκκαθάριση η ερτ, έπρεπε να κόψει την εκπομπή του Κούλογλου που πιστεύω ήταν η μόνη που έβλεπε ο κόσμος και να κρατήσει εκπομπές τυπου ''Κυριακή στο Χωριό''???!!Έλεος.. :P
Για μενα η ερτ είναι ένα από τα κρατικά εκτελεστικά όργανα και αφού το κράτος μας θέλει αποχαυνωμένους, κόβει  και τις εκπομπές που προκαλούν..Τόσο απλά τόσο εύκολα. Δεν με πειράζουν τα 7 ευρω , με πειράζει να τα δίνω σε πράγματα που δεν αξίζουν.

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #38 στις: 16/05/08, 16:44 »
Τώρα μη μου πείτε ότι εαν ήθελε να κάνει εκκαθάριση η ερτ, έπρεπε να κόψει την εκπομπή του Κούλογλου που πιστεύω ήταν η μόνη που έβλεπε ο κόσμος και να κρατήσει εκπομπές τυπου ''Κυριακή στο Χωριό''???!!Έλεος.. :P
Για μενα η ερτ είναι ένα από τα κρατικά εκτελεστικά όργανα και αφού το κράτος μας θέλει αποχαυνωμένους, κόβει  και τις εκπομπές που προκαλούν..Τόσο απλά τόσο εύκολα. Δεν με πειράζουν τα 7 ευρω , με πειράζει να τα δίνω σε πράγματα που δεν αξίζουν.

1ον η εκπομπη "Κυριακη στο χωριο" ειναι απο τις καλυτερες και πιο αυθεντικες εκπομπες.... πιστευω οτι ειναι αρκετα ενημερωτικη και σημαντικοτατη ως προς την αναδειξη καποιων περιοχων της χωρας μας που λησμονουμε παντελως....
2ον η ΕΡΤ μας κραταει αποχαυνωμενους ή γενικα ολα τα καναλια....δε πιστευω πως κανενα καναλι στοχευει στο να μας αφυπνησει.... γι αυτο αλλωστε και προβαλλουν τοσες σαχλαμαρες...
ολα τα ιδιωτικα καναλια προσπαθουν να ειναι mainstream και να πουλανε οτιδηποτε ευκολο για τον νου... εγω πιστευω πως η ΕΡΤ με πολλα προγραμματα και ντοκιμαντερ κανει καλη δουλεια.... απλα δεν το αναδεικνυει... το ΣΚΑΙ για παραδειγμα που εχει αναγει τα ντοκιμαντερ σε μοδα πως κερδιζει....?
και εμενα με χαλαει η ταριφα... αλλα για σκεφτηται.... ποιο αλλο καναλι θα αναλαβει τοσα αντιεμπορικα και ταυτοχρονα ενδιαφεροντα προγραμματα?αθλητισμος, πολιτισμος, ενημερωση.... τι αλλο θελει καποιος??απλα ειναι θεμα παιδειας πιστευω... σιγα τωρα μη κατσουμε να δουμε ΕΡΤ....

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 16/05/08, 19:24 »
Με τον νεικο διαφωνω για τηνεκπομπη κυριακη στο χωριο..Τη θεωρω στη καλυτερη περιπτωση χαζη με τον τροπο που γινεται.Δηλαδη σε φαση παει σε ενα χωριο το οποιο πρεπει να μαζεψει οσοα περισσοτερα χορευτικα συγκροτηματα και τραπεζια γινεται και ολους τους νομαρχες δημαρχους κλπ να λενε ποσο ωραια ειναι εκει ???..Μην σχολιασω την αντιπαθητικη παροσυσιαστρια με το μαυρο γυαλι..Παντως σαν φιλοσοφια συμφωνω οτι ειναι σωστη..

Απο κει και περα συμφωνω με νεικο και διαφωνω με μικα.Η ΕΡΤ παρα τα ποδοσφαιρα και τις Γιουροβιζιον παραμενει αιωνες μπροστα απο τα υπολοιπα καναλια σε οτιδηποτε αλλο ειτε το θελουν ειτε οχι.Το μονο καναλι που βαζει ταινιες κανει αφιερωματα και γενικα δειχνει να ενδιαφερεται σε αυτο το τομεα.Οι ενημερωτικες της εκπομπες Μικα δεν ειναι μονο η Κυριακη στο χωριο ουτε ειναι ολες κυβερνητικες.Στην Ετ1 ειναι και η green team και ο εξαντας και το eu documents(η πως λεγεται)και το μενουμε ελλαδα και πολλα αλλα.Οι ειδησεις της ΕΤ1/ΝΕΤ ειναι οι μονες που μπορει να δει καποιος που απλα θελει να πληροφορηθει για καποια πραγματα(και του ΣΚΑΙ).Χωρις λαικισμους και περιττες κιτρινιες αν εξαιρεσουμε τη κυβερνητικη σταση.Ενταξει δεν ειναι και χουντα ομως.Αλλωστε δεν πληροφορουμαστε μονο απο ειδησεις πλεον.Ενω το πρωιναδικο της με Λυριτζη Οικονομου ειναι τουλαχιστον καλυτερο απο Παπαδακη,Αυτια(χριστε μου..),οικονομεα και κουικ(Παναγια βοηθα μας..)..Ασε που και απο πολιτικης αποψης ειναι καλο γιατι εχει εναν αριστερο εναν δεξιο.

...
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 16/05/08, 20:25 »
Ρε κιρατζο εννοείται ότι δεν λέω ολες τις εκπομπές! Και εγω βλέπω και το οξυγόνο, και τους Λυριτζήδες το πρωί και το σινεμανία και το άξιον εστί με τον Βασιλικό και  κάποιες άλλες εκπομπές που όντως είναι καλές. Και βασικά νομίζω ότι έκοψαν και τον Εξάντα τώρα , αν δεν κάνω λάθος  :-X.
 Βασικά μάλλον εκφράστηκα λάθος γιατί έγραφα  γρηγορα εκείνη την ώρα. Η ΕΡΤ έχει καλές εκπομπές αφιερωμένες σε πολλούς τομείς όπως και κακες εκπομπές και διοργανώσεις που δεν αξίζουν σε μια κρατική τηλεόραση. Και το θέμα είναι ότι όσο πάει αρχίζει και κόβει τις καλές εκπομπές και να βάζει όλο και περισσότερες αμφιβόλου ποιότητος.
Επίσης, οι ποιοτικές εκπομπές της ερτ ως επι το πλείστον απευθύνονταν όπως και να το κάνουμε σε ειδικό κοινό που ασχολιέται είτε με το σινεμά, είτε με την οικολογία κλπ. οπότε διαμόρφωνουν και κατάλληλα το πρόγραμμα τους χωρίς να ''ενοχλούν'' συστηματικά. Ο Κούλογλου όμως εδω και χρόνια ''ενοχλεί'' με τα ρεπορτάζ που κάνει, ψέγει την κυβέρνηση εμμέσως ή και άμεσα πολλές φορές και γενικά ασχολείται με θέματα που δεν ασχολείται και εμβαθύνει κανενας άλλος σε τόσο μεγάλο βαθμό...

Τέσπα, απλά κόλλησα με το θέμα του Κούλογλου γιατί ήταν η υπέρτατη ένδειξη λογοκρισίας από τον κρατικό μηχανισμό ακριβώς διότι είναι η μόνη εκπομή που έχει σοβαρό πολιτικό θέμα (άντε και καμια εμπόλεμη ζώνη αλλά έτσι και έτσι) και όχι απλά μια ''κοινωνικοπολιτική'' εκπομπή σαν του Χατζηνικολάου.. .

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #41 στις: 17/05/08, 14:44 »
Τέσπα, απλά κόλλησα με το θέμα του Κούλογλου γιατί ήταν η υπέρτατη ένδειξη λογοκρισίας από τον κρατικό μηχανισμό ακριβώς διότι είναι η μόνη εκπομή που έχει σοβαρό πολιτικό θέμα (άντε και καμια εμπόλεμη ζώνη αλλά έτσι και έτσι) και όχι απλά μια ''κοινωνικοπολιτική'' εκπομπή σαν του Χατζηνικολάου.. .

καλα δε ξερουμε τι πραγματικα παιχτηκε οποτε δε μπορουμε να ειμαστε απολυτοι με ορους οπως λογοκρισια και σχετικα...
η εκπομπη κυριακη στο χωριο εχει απιστευτο κονσεπτ κατα την ταπεινη μου αποψη και πολυ μεγαλη περαση στην επαρχεια... τωρα για την παρουσιαστρια δεν εχεις και αδικο αλλα τι να κανουμε.....

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: 27/05/08, 15:33 »
αν πουλησουν σε γερμανους και την ερτ τοτες τι θα λεμε μετα; :D
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #43 στις: 27/05/08, 16:29 »
τιποτα προφανως.... αφου περισσοτεροι δε δινουν καν σημασια στην ΕΡΤ ... λογικα δε θα πειραξει και κανεναν....

Αποσυνδεδεμένος harris68

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: 27/05/08, 16:52 »
Εγώ πάντως θεωρώ ότι η εκπομπή του Κούλογλου ήταν σαφώς πολύ πάνω από τα ποιοτικά στάνταρτ της ελληνικής τηλεόρασης. Και όπως σωστά αναφέρεται και παραπάνω παραείχε ελευθερία στα ντοκιμαντέρ του, με το κόψιμο της εκπομπής επιβεβαιώθηκε ότι μάλλον τον είχαν ξεχάσει μέχρι που βγήκε η ιστορία με τον Λαζόπουλο. Το ποιόν του Πούτιν όποιος ασχολείται λίγο το έχει καταλάβει, ο Αμπράμοβιτς που βρήκε τα δις που σκορπά στην Τσέλσυ;;
Εμένα αυτό που με εξόργισε για το κόψιμο της εκπομπής ήταν το ύφος και τα (ανύπαρκτα) επιχειρήματα του (διορισμένου) προέδρου της ΕΡΤ στην εκπομπή του κανάκη στον αντέννα (του στύλ είχε την δέουσα ακραματικότητα κλπ-όταν κάνει ακροαματικότητα πάνω από το μέσο όρο της ΕΡΤ), λές και η ΕΡΤ είναι μαγαζάκι του!
Τέλος πάντων δόξα και χρήμα στα μπούτια της Παπαρίζου/Καλομοίρας και της χαζοχαρούμενης ευρο-βίζιον και στις φραπελιές της Δρούζας (μην ξεχνάτε ότι πληρώναμε και αυτό το φρούτο έως και πέρυσι). Εμ το άλλο : στα διαφημιστικά σπότ της ΕΡΤ για το επερχόμενο ΕΥΡΟ ποδοσφαίρου λέει μεταξύ των άλλων "δείτε ΕΥΡΟ στη ΕΡΤ κλπ και χωρίς συνδρομή!", μας δουλεύουν κιόλας!
Και εγώ μετά από αυτά δεν θέλω να πληρώσω φράγκο για την ΕΡΤ!
now there's a look in your eyes...like black holes in the sky... shine on you crazy diamond!

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #45 στις: 27/05/08, 22:44 »
παιδια πολυς λογος εχει γινει για τον Κουλογλου λες και ειναι ο best of the best... δηλαδη επρεπε να γινει το περιστατικο με τον Κουλογλου για να προσεξουμε την ψωρο-ΕΡΤ?? ας μη μενουμε μονο σε ενα παραδειγμα...
αυτο με το Euro φιλε ειναι διαφημιστικο τρικ που παραπεμπει στο supersport που θα καλυψει και αυτο τους αγωνες του Ευρωπαικου... οποτε σου λεει εμμεσως δειτε απο μενα.... δεν ειδα πουθενα να μας δουλευουν.... το γεγονος οτι θα φαμε στην μαπα ολους τους εκφωνητες της ΕΡΤ αυτο ειναι αλλο καπελο....

Αποσυνδεδεμένος harris68

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 28/05/08, 13:47 »
Δηλαδή όταν μας λένε χωρίς συνδρομή ενώ τους τα σκάς κάθε τόσο και υποχρεωτικά μέσω ΔΕΗ αυτό δεν είναι δούλεμα; ??? Όσο για τους ανίδεους που θα κάνουν εκφωνήσεις (με πρώτο και καλύτερο τον Βερνίκο) και εγώ δεν το σχολιάζω.
now there's a look in your eyes...like black holes in the sky... shine on you crazy diamond!

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 08/06/08, 22:20 »
Επειδη δεν ηταν μονο η εκπομπη του Κουλογλου σημαντικη αλλα και αυτη του Αυγερόπουλου(Εξαντας) νομιζω αξιζει μια αναφορα.Οποιος ειδε το ντοκιμαντερ για τους νεοναζι στη Ρωσια νομιζω του λυθηκε καθε απορια για τα χαλια αυτης της χωρας και την αλλη εικονα που ολοι θελουν να περασουν προς τα εξω.Και ας μην πουμε παλι οτι ειδε τα πραγματα απο τη μια πλευρα κλπ(οπως με το ΡΧΣ που ουτως η αλλως τα στοιχεια που προεβαλε ηταν με στοιχεια) διοτι ειδε τα πραγματα μεσα απο την ''κακη'' πλευρα..Μετα απο αυτο το ντοκιμαντερ ηθελα να σπασω την τηλεοραση..Πολυ καλη δουλεια..Για να δουμε θα φυγει και ο Αυγεροπουλος τωρα? ::)
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος faser

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • faser
« Απάντηση #48 στις: 09/06/08, 00:07 »
Δεν το είδα το ντοκυμαντέρ που ανέφερες.. Σε πιστεύω όμως ότι αυτά που έδειξε ήταν πέρα για πέρα αληθινά.. Το μόνο που αναρωτιέμαι όμως είναι:

Τι τους έπιασε όλους τώρα και τα έχουνε βάλει με την Ρωσία; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω.. Κάνουνε, κατά τη γνώμη μου, υπέρτατη εθνική μαλ***α, που προβάλλουνε τέτοιες εκπομπές με θέματα κατά του μόνου αξιόπιστου συμμάχου που έχουμε αυτή τη στιγμή που μιλάμε.. Μετά παραπονιόμαστε γιατί δεν μας υποστηρίζουν οι άλλες χώρες στα συνέδρια των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.. Στην πρόσφατη σύνοδο με θέμα την ένταξη των Σκοπίων, η Γαλλία αλλά και οι άλλες χώρες που τάχθηκαν στο πλευρό μας, δεν μας υποστήριξαν τυχαία.. Παίζεται από πίσω τεράστιο διπλωματικό παιχνίδι που το μυαλό του Κούλογλου και του κάθε Κούλογλου δεν μπορεί να συλλάβει.. Και στην Κούβα υπάρχει λογοκρισία και ξέρουμε όλοι ότι ο Κάστρο δεν είναι και ο πιο δημοκρατικός άνθρωπος του κόσμου, αλλά δεν είδα καμία εκπομπή για την καταπίεση των μαζών στη Κούβα.. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι Ρώσοι αποτελούν το φόβητρο των Τούρκων (οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς) στο θέμα με τα πετρέλαια του Αιγαίου; Αν δεν υπήρχε ο αγωγός της Αλεξανδρούπολης και οι S-300, τώρα οι Τούρκοι θα έμπαιναν με τα αεροπλάνα τους μέχρι και την Εύβοια.. Δεν είπα ότι οι Ρώσοι μας "υποστηρίζουν" για την ψυχή των αγωνιστών τους και των μανάδων τους.. Σαφώς και υπάρχουν οικονομικά κριτήρια, αλλά ακόμα και έτσι, νομίζω ότι δεν ωφελεί σε τίποτα, να τους "πολεμάμε", τουλάχιστον αυτή την περίοδο όπου οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και έχουμε να κερδίσουμε από αυτή την συμμαχία.. Μικρή χώρα είμαστε, από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..

Πραγματικά ορισμένες φορές σκεφτόμαστε πολύ κοντόφθαλμα.. Το έχω πει και θα το ξαναπώ.. Σιχαίνομαι την λογοκρισία.. Αλλά μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε και το εθνικό συμφέρον μας..

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: 09/06/08, 14:06 »
Αν και δεν διαφωνω καθετα αυτο που λες μου θυμιζει τη σκηνη οπου η γραμματεας σκυβει στο αφεντικο..Δηλαδη ενταξει για τη χωρα ειναι καλο να τα πηγαινει καλα με καποιες αλλες δυνατοτερες χωρες αλλα αυτο σημαινει οτι ολοι μας πρεπει να πιστευουμε οτι ολα ειναι τελεια? ::)...Δηλαδη δεν πρεπει να ξερουμε για το κινημα των νεοναζι επειδη πρεπει να εχουμε καλες σχεσεις με τη Ρωσια? ::)..Αντιστοιχα οταν ειχαμε καλες σχεσεις με την Αμερικη δεν θα επρεπε να προβαλλονται ντκιμαντερ με τα εγκληματα στο Γκουαντανμο η με την 11η Σεπτεμβριου...Ετσι θα γινομασταν χειροτεροι απο αυτους..
TOMATOSE MOVIE