Επειδή ψάχνομαι κι εγώ για ενισχυτή θα σου πω ό,τι ξέρω από αυτά..
Ο
Laney VC 15 που τον έπαιξα στο νάκα μου άρεσε πάρα πολύ σαν ήχος, αλλά είναι πάρα πολύ καθαρός.. Ακόμη κι εγώ που δεν είμαι πολύ "βρώμικος", η παραμόρφωση του δε μου έφτανε σε καμία περίπτωση.. Ωστόσο επειδή τον δοκίμασα σε δύο διαφορετικά καταστήματα Νάκα (

) και οι δύο πωλητές μου είπαν ότι είναι δημοφιλής για μεταλ και τέτοια αλλά με boost από ένα tubescreamer ή κάτι τέτοιο..
Ο
Laney LC είναι καλή περίπτωση, στα λεφτά που έχω όμως μπορώ να πάω μόνο για το 15άρη, ο οποίος δεν είναι μικρός, αλλά με χαλάει που είναι μονοκάναλος και για να πας από καθαρά σε βρώμικα πρέπει να μειώσεις την ένταση και να αυξήσεις το gain.. Ωστόσο οι 30 και 50 είναι δικάναλοι κι αν τους βρεις σε στοκ πάνε άκου τους, δεν τους έχω ακούσει αλλά κρίνοντας απ\τον 15 υποθέτω πως θα αξίζουν..
Αυτός που μου άρεσε εμένα πάρα πολύ από video όμως του guitar world
http://www.youtube.com/watch?v=SHUjNcimakI είναι ο
Epiphone So cal.. Δυστυχώς όμως δε νομίζω να τον βρω στη Θεσσαλονίκη να τον ακούσω, γιατί ο Bon δεν τον έχει ούτε στο site.. Αυτός μου άρεσε πολύ ηχητικά, έχει καταπληκτικό reverb, έχει switch για λειτουργία 25 και 50 Watt και πιστεύω ότι αν τον βάλω σε καμιά καμπίνα 1χ12 ή 2χ12 (αντί για την 4χ12 που πάει ασσορτί) δε θα είναι υπερβολικά δυνατός.. Μεγάλω μείον για μένα η έλλειψη effects loop, αλλά σκέφτομαι μήπως να τον πάω για mod αν τον αγοράσω για να μου βάλουν.. (έχω δει reviews για τέτοια μετατροπή απο ερασιτέχνες και υποθέτω πως θα γίνεται..)