Μην αστειευσαι, αν εκανες λιγο υπομονη και μαζευες λιγα παραπανω για την κιθαρα του Ραστυ (αν εχεις αυτη τη δυνατοτητα), θα ησουν ικανοποιημενος μια ζωη!
Ενω αν παρεις κατι αλλο σε λιγο χαμηλοτερη τιμη, χωρις να εισαι 100% ικανοποιημενος, καποια στιγμη θα σε κουρασει και θα αναγκαστεις να την αλλαξεις ισως, χανωντας χρηματα.
Οπως ειπε σωστα ο m@ster k@frer πιο πανω εχω την ρειζορμπακ 7 (μονο που πληρωσα πολλα περισοτερα να τη φερω απο ΗΠΑ οταν βγηκε γιατι εδω δεν υπηρχε αυτο το χρωμα

).
Ειναι πολυ καλη κιθαρα, αλλα πολυ ιδιαιτερη. Το σχημα του λαιμου της ειναι ενα εντονο V (οχι C λεπτο ή χοντρο οπως στις περισοτερες κιθαρες), κατι που οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ περιεργο στο χερι. Εμενα με βολευει αφανταστα, αλλα δεν ισχυει το ιδιο και για αλλους. Επισης ειναι τεραστια!!! Οταν παιζεις θα πρεπει να εχεις καποια μετρα κενο χωρο γυρω σου, μην σκοτωσεις κανενα

και γιατι το χεντστοκ σπαει ευκολα (εχω δει ιδια σπασμενη απο μικρο χτυπημα). Και το αλλο κακο ειναι οτι δεν βρισκεις μαλακη θηκη για να την μεταφερεις, και η βαλιτσα ειναι 2-3 μετρα και ζυγιζει πολυυυυυ, οποτε δυσκολο να την μεταφερεις

Κατα τ'αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ χερι καθεται πολυ καλα, και απο ηχο ειναι μια χαρα

Σου εστειλα και ενα ΠΜ με περισοτερες μεπτομερειες