γειά σας κι από μένα!! 
Λέμε να πάμε Μήλο φέτος, από τις φωτογραφίες και όσα βρήκαμε στο ιντερνετ φαίνεται πανέμορφο νησί...
ΟΜΩΣ!! ...ακούμε από διάφορες μεριές ότι το συγκεκριμένο νησί είναι ''καταφύγιο ερωτευμένων ψυχών''! 
και μιας δεν ανήκουμε στην εν λόγω κατηγορία και θα πάμε χαλαρά με τις φίλες μου, ανησυχούμε μη μας πιάσει κατάθλιψη
από τα ζευγαράκια που θα ξεφυτρώνουν σε κάθε μεριά!
Από ότι διάβασα παράπανω, εμπειρία από διακοπές στη Μήλο υπάρχει μπόλικη.... ισχύουν οι φήμες λοιπόν?? 
Ή το κλίμα είναι τουλάχιστον ΚΑΙ παρεΐστικο??
καμμία σχέση... Εγω κάπου είχα ξαναπει(αλλά δεν το βρίσκω τώρα

) Οτι το απίστευτο με το συγκεκριμένο νησί είναι οτι μπορεί ταυτόχρονα να φιλοξενήσει πολύ διαφορετικούς ανθρώπους, παρέες, ζευγάρια, οικογένειες, μικρούς, μεγάλους.... ΌΛΟΥΣ!!!!
Άντε ρε παιδιά για Λέσβο δεν λέει κανείς??

Λοιπόν εγώ προτίνω Λέσβο, γιατί έχει πολλά και ωραία μέρη να επισκευτείς. Εκτός του ότι και η ίδια η πόλη (Μυτιλήνη) είναι πολύ όμορφη, υπάρχουν κ άλλα μέρη τριγύρω να πας. Είναι πολύ ωραία στην Ερεσό και στον Μόλυβο και κοντά σε αυτά τα μέρη είναι και το Σίγρι, όπου βρίσκεται και το απολιθωμένο δάσος. Όμως υπάρχουν κ άλλα μέρη, όπως το Πλωμάρι, ο Πολιχνίτος, η Αγιάσος κ.α. τα οποία είναι εξίσου ωραία στο νησί. Στην Αγιάσο αν πας δεν καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι σε νησί, γιατί είναι ορεινό χωριό, ανάμεσα στα βουνά και δεν φαινεται από πουθενά θάλασσα. Βέβαια στην Αγιάσο είναι πολύ ακριβά να μείνει κανείς...
Αυτά...
Πήγαινα κάθε χρόνο στην Μυτιλήνη όταν ήμουνα μικρή (λόγω του επαγγέλματος των γονιών μου), στον Αγ.Ταξιάχη που είναι ένα σχετικά "φτωχικό" μέρος αν σκεφτεις τις δυνατότητες όλου του νησιού. Έκανα όμως το ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος να παω μια βδομάδα διακοπές με ΤΕΛΕΙΩΣ ακατάλληλη παρέα (που καταγόταν μάλιστα και απο κει) και πέρασα τόσο απαίσια που δεν θέλω ούτε να το σκεφτώ να ξαναπάω (συγνώμη Perdida Alma ...

) Παρ'όλα αυτά έχω να πω οτι - παρα την πίκρα μου - θυμάμαι αρκετά καλά τα καταπληκτικά μέρη που είδα και μάλιστα έχω και πολλές φωτογραφίες που -αν κόψεις φάτσες...

- γίνονται κάδρα.... Τελικά λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά το νησί......