Συγγνωμη αλλα τα "βρομολογα μου" ηταν αυτα που ορισμενοι σε αυτο το θεμα υπονοουν για ενα ανθρωπο ο οποιος ειναι νεκρος.Σας πειραξαν οι λεξεις και δεν σας πειραζει και μαλιστα σε ενα τετοιο φορουμ,το γεγονος οτι 3-4 ανθρωποι εδω,προσβαλλουν ενα νεκρο γραφοντας απαξιωτικα οτι ψωνιζοταν και οτι ηταν τελειωμενος ναρκομανης;
Αν εχουν στοιχεια και ειναι τοσο μεγαλοι γνωστες της υποθεσης,ας πανε να καταθεσουν στον εισαγγελεα και οχι να κανουν το φορουμ του κιθαρα μεσημεριαναδικο.
Δε φτανει που οτι ωρα και να ανοιξεις την τιβι ακους και βλεπεις τα ιδια χυδαια υπονοουμενα,ειναι αναγκη να τα βλεπουμε και εδω και να τα αφηνετε;
Το και καλα βρισιμο σας πειραξε εδω στο μοναστηρι;Καταρχην σβυνοντας το μυνημα μου,φαινεται σα να πηρα θεση κατα του συγχωρεμενου,παρολο που εκανα και κανω το αντιθετο,να υποστηριζω τις επιλογες του καθενα εφοσον αυτες επηρεαζουν καλως η κακως την παρτη του και μονο.
Τι κοφτει τοσο πολυ μερικους αν ο αλλος την πινει;Αυτοι θα σαλταρουν η αυτος που πινει κοκα;Τι σας νοιαζει αν ο αλλος ειναι ομοφυλοφιλος;Σας εβαλε με το ζορι στο κρεββατι του και δε μπορουσατε να αρνηθειτε;
Δεν τρεχει τιποτα για να εξηγουμαστε και σεβομαι οτι δεν θελετε βρισιες κλπ εδω μεσα,αλλα αυτο που θελω να καταλαβετε ειναι οτι οι "βρισιες" αυτες ηταν ακριβης μεταφραση των κατινιων που εχουν γραφτει πιο πανω απο ορισμενους.Αυτους αγαπητοι διαχειριστες επρεπε να κοψετε και να τους πειτε οτι αν θελουν να βγαλουν χολη για τους ομοφυλοφιλους,τους Αλβανους,τους χρηστες και οτιδηποτε αλλο "αρρωστο" για αυτους,μπορουν να το κανουν ανετα και ελευθερα στο φορουμ της χρυσης αυγης η καποιο αναλογο.
Αυτα και παλι σορυ για το μπινελικι,αλλα ειρωνικες εξηγησεις για το γιατι κοπηκε το σχολιο μου να λειπουν.Κοπηκε γιατι περιειχε μια "βρομικη" λεξη και τελος.Οι ειρωνιες ας πανε στο καλο για να τελειωνουμε.