Εντάξει, η Ολλανδία φαίνεται ορεξάτη όντως και ξέρει να κρατάει μπάλα, αλλά ότι πήγαινε προς την εστία έγραφε.. Υπερβολικά αποτελεσματική ομάδα.. Και φυσικά τυχερή γιατί η Γαλλία έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες (το ίδιο έγινε και με Ιταλία).. Καλά δεν μιλάω για 3ο και 4ο goal.. Ούτε στο pro δεν μπαίνουν 2 τέτοια goal (ειδικά του Roben).. Πιστεύω ότι με Ρουμανία (που θα έχει και βαθμολογικό κίνητρο) δεν θα καλοπεράσει.. Μου θυμίζει την παλιά Manchester με Scholes και Beckham που βομβαρδιζότανε συνέχεια με ευκαιρίες των αντιπάλων ομάδων και στην κόντρα τα έβαζε όλα (έτσι πήρε και το CL άλλωστε -- κακία
)..
Πιστεύω ότι αν της κάτσουν δύσκολα ζευγάρια δεν τους βλέπω για τελικό.. Εκτός αν η τύχη τους πάει μέχρι το τέλος..
Δεν συμφωνω..
Αφού μέχρι να μπεί το πρώτο γκόλ(και με την Ιταλια και με την Γαλλία) καλύτερα πατήματα είχε από τους αντιπάλους και φάσεις δημιουργούσε. Τώρα, από τη στιγμή που προηγείσαι με 2-0 της Πρωταθλήτριας κόσμου, ή της φιναλίστ μου φαίνεται λογικό να δώσεις λίγο χώρο και να περιμένεις να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις. Και εξάλλου δεν είδα και ΤΙΣ ευκαιρίες να έφτιαξε η Γαλλία.. δύο ήταν οι φάσεις για γκολ ένα τετατετ του Αρνί και ένα σουτ που κόπηκε με το χέρι. Ούτε η ιταλία. Απλώς είχεε φλύαρη κατοχή της μπάλας και άλλαζε την μπάλα έξω από την περιοχή..
Το 4ο γκολ ήταν απλώς ένα πολύ καλό σουτ. όπως και το 3ο, που προήλθε από μια πολύ καλή πάσα..
Ποιά θα είναι δηλαδή τα δύσκολα ζευγάρια? Ποιά ομάδα έχει παίξει καλύτερη μπάλα απο την Ολλανδία? Προσωπικά μόνο η Ισπανία νομίζω μπορεί να την κοντράρει .. Και μετά Κροατία, Πορτογαλία.Η κροατία δεν έχει όμως την τεχνική που εχουν οι παίκτες της ολλανδίας και η πορτογαλία δεν με πείθει καθόλου. Νομίζω ότι βασίζεται αποκλειστικά στις ατομικές προσπάθειες των ντέκο,ρονάλντο και νάνι (και γενικά γιατί έχει εξαιρετικούς τεχνίτες) και μόνο ο Μουτίνιο νομίζω παίζει ομαδικά
Μπορεί να είμαι υπερβολικός.. Απλά ανέφερα ότι το accuracy των ευκαιριών της Ολλανδίας είναι κοντά στο 80-90% ενώ Ιταλίας-Γαλλίας ήταν κοντά στο 10-20%.. Ό.τι και να λέμε πάντως, η συνέχεια θα δείξει πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος της Ολλανδίας τελικά (απλά ανίχνευσα ότι στην αρχή του παιχνιδιού που δεν πιέστηκε άλλαζε αριστοκρατικά την μπάλα, αλλά όταν πίεσαν πιο ψηλά οι Γάλλοι και οι Ιταλοί ξεκίνησαν τα προβλήματα και οι λάθος μεταβιβάσεις)..
Τώρα δύσκολα παιχνίδια της Ολλανδίας θα είναι ομάδες που δεν περιμένουν αλλά πιέζουν τον αντίπαλο για να κλέψουν μπάλα.. Ισπανία και Γερμανία πιστεύω ότι μπορούν να την χτυπήσουν, ενώ την Πορτογαλία δυστυχώς ακόμα δεν την έχω δει.. Ξέρω, τραγικός, αλλά και τα 2 παιχνίδια ήταν στις 19:00 και ήμουν ακόμα γραφείο.. Πιο δύσκολα αλλά εξίσου αποτελεσματικά μπορούν να την χτυπήσουν και οι Κροάτες.. Μου άρεσαν πολύ με τους Γερμανούς..
Και κάτι που είδα μόλις τώρα.. Κατέβασα το πρόγραμμα με τα ζευγάρια και είδα ότι ο νικητής του Γ' Ομίλου (δηλαδή η Ολλανδία) θα παίξει με τον δεύτερο του Δ' Ομίλου (δηλαδή τον δικό μας).. Πολύ θα το χαρώ να περάσουμε δεύτεροι και να τους κάνουμε κηδεία.. Λέτε;;