@ Fteo
χμμμμ ... "Ευρωπαιος" ενοιωσα με τους floyd, με guns & roses(οακα) με Maiden (Φιλαδελφια)με roling stones, με dead can dance με
Muse με Mano Negra με Ozric Tentacles με Porcupine Tree με Placebo με Radiohead με U2 κλπ κλπ κλπ ... ααααντε και με τη Mαντονα μια χαρα θα ειναι !!!!
Κοίτα επειδή λογικά θα είσαι μεγαλύτερος για να πρόλαβες Floyd

, U2

, Radiohead

(με έκανες και ζήλεψα απίστευτα τώρα, αν έλεγες και Portishead θα με έστελνες κανονικά) και τις συγκεκριμένες συναυλίες δεν τις παρακολούθησα, αλλά ας πάρουμε μια πιο πρόσφατη, αυτή των muse. Οι Muse ήταν φοβεροί δεν το συζητώ και έφεραν και από εξοπλισμό οθόνες, καπνούς, φώτα, το poser piano του Mat

, αλλά δεν σου δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν λίγο στριμωγμένοι εκεί πάνω? Πως να σου το δώσω να το καταλάβεις, σαν να πάρεις μια Lamborghini και να την οδηγάς στην Κορίνθου-Πατρών και όχι στον Autobahn αν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω... Μη νομίζεις ότι είμαι φαν της Madonna, απλά χαίρομαι όταν έρχονται ονόματα που είναι τουλάχιστον ενεργά και δεν ανήκουν στην ιστορία (αν όχι στην προϊστορία).
P.S. Ο George Michael είναι άπειρα κραγμένη, αφιέρωσε και τραγούδι στον άντρα που αγαπά

. Αλλά όπως είπα και πρίν, έχω δει live και live, αλλά τέτοιο show και τέτοιο stage πρώτη φορά είδα...
Ξερει κανεις playlist του playback ?
Στο Confessions on a Dancefloor tour να ξέρεις ότι ο παραγωγός της Madonna, η ίδια και οι μουσικοί κατάφεραν κάτι πρωτοφανές για τα μουσικά δεδομένα. Σε μία από τις πρόβες ρωτάει η Madonna τον ηχολήπτη, γιατί δεν ακούγεται η κιθάρα όπως το CD? Και έτσι έιχαν την ιδέα να τρέξουν τα όργανα από τα εφέ και τα plug-ins που ηχογραφληθηκαν ζωντανά(!!!) μέσα από το Logic. Οι μηχανικοί της Apple και οι σχεδιαστές του software τους έλεγαν να μην το κάνουν, γιατί το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για studio χρήση και όχι για live. Όμως επέμειναν και είχαν 2 mac με ανοιχτά τα 22 projects ταυτόχρονα, και δύο μηχανήματα που έπαιζαν τα προηχογραφημένα που στην περίπτωση που κατέρρεαν και τα δύο, πυροδοτούσε τα δείγματα ο Stuart Price (παραγωγός του δίσκου και πληκτράς) χειροκίνητα. Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με ηχογραφήσεις ξέρει πόσο δύσκολο είναι αυτό που έκαναν και πόσο ασταθή ήταν αυτά τα συστήματα την ώρα του live, αλλά μπράβο τους γιατί τόλμησαν.