Ωραία... καταρχήν τεχνικά μάλλον δεν είμαι ο καταλληλότερος να σε κρίνω γιατί σίγουρα τα sweep ΔΕΝ είναι το φόρτε μου..

Κατα τα άλλα μπράβο για τα πάντα... μ'αρεσε το παιχνίδι με τις αρμονικές στις ρυθμικές.
Τώρα για τα drums...όταν ξεκίνησε το κομμάτι που για λίγο έχει μόνο drums νομιζα πως θα έμπαινε κάποιο δικό μου παλιο! Γιατί χρησιμοποιούσα και γω το groove agent παλια και είχα ηχογραφήσει αρκετά πράγματα με τον συγκεκριμένο ρυθμό ...
Σίγουρα είναι πολύ περιοριστικό, αλλά θα μπορούσες να τα είχες δουλέψει λίγο..
Τώρα αν θες κάτι για να σου λύσει κατα πολύ τα χέρια θα σου προτείνω ή το addictive drums ή το (μάλλον θα σου φανει πιο ευκολο) EZdrummer με κάποιο απο τα add ons του...
Σίγουρα οι αλλαγές στον ρυθμό δινουν πάρα πολλά σε ένα κομμάτι και ξεκουράζουν...
Επίσης νομίζω πως δε θα με χάλαγε να υπήρχε και καμμιά μελωδία μέσα να μας ξεκούραζε λίγο και αυτή γιατί ...πολύ arpeggio ρε συ...αλλά φυσικά η σύνθεση δεν είναι τι μας λένε ότι θα έπρεπε να είχε μέσα, αλλά τι κάναμε εμείς οι ίδιοι...

οπότε τέλος παντων αν το είχα κάνει εγώ μάλλον θα είχα βάλει και καμμιά μελωδία μέσα...
Και btw τώρα που το ξανασκέφτομαι...που είναι το solo?

??!!!!!?

Δηλαδή, ΟΚ είχες solo μέσα αλλά solo ηλεκτρικής χωρίς σηκώματα και ιστορίες να νιώσει λίγο ο λαός, γίνεται?

Για την μίξη δε ξέρω....Νομίζω δεν έχεις δώσει και τόσο μεγάλη προσοχή αλλά ΟΚ άσχημο δεν ακούγεται...απλά ακούγεται πως είναι unmixed..
Περιμένω το επόμενο...