To RM4 το χω δοκιμασει και με εντυπωσιασε. Πειστικοτατους ηχους με πολυ καλη αποκριση και καθαρισμα με το volume της κιθαρας. Χωρια που και να βαρεθεις εναν ηχο πουλας το Module και κοτσαρεις πανω αλλο. Για τα Kirk Hammet modules παλι, εχω αντιθετη αποψη (αλλα παλι αυτα δεν τα ακουσα απο κοντα, μονο απο clips). Δεν μου αρεσαν και εκμεταλλευονται το signature για να τα πουλησουν ακριβοτερα. Εγω ειχα παιξει με plexi, tweed, Vox, Blackface, Bogner, Rectifier modules και ηταν ολα πολυ καλα αν και εμενα προσωπικα μου αρεσαν πιο πολυ τα Vox, Plexi, Blackface και Bogner Ecstasy (αυτα θα επελεγα για ενα RM4). Ηταν να το χτυπησω αλλα τελικα πηγα και πηρα 2 αυθεντικους ηχους, εναν Marshall Plexi 1973 και ενα Mesa Boogie 50/50 + Studio Pre amp.
Το Engl ειναι επισης πολυ καλο μηχανημα, αλλα προσωπικα μου φαινεται πολυ μεταλλαδικο... Αν θες πολυ καθαρα και πολυ βρωμικα με μεταλλικη χροια ειναι οτι πρεπει. Εγω προσωπικα προτιμω πιο Vintage in-between ηχους που καθαριζουν με το volume της κιθαρας και εχουν πολυ μεγαλη αποκριση στην πενα και στο χερι... Ειναι βεβαια πολυ πιο δυσκολο να παιξεις με τετοια μηχανηματα, αλλα πραγματικα ειναι αποκαλυψη για το πως παιζεις... Σε κανουν να μαθαινεις να παιζεις σωστοτερα καινα μην "κρυβεσαι" πισω απο τονους distortion...
Εγω θα προτιμουσα το RM4 οχι οτι ειναι καλυτερο, αλλα γιατι πιστευω οτι ειναι πιο ευελικτο για να φτιαξεις ενα setup ηχων με ολα οσα θες και να μπορεις μελλοντικα να το αναβαθμιζεις... (πχ μπορεις να εχεις καμια 10αρια modules σπιτι σου και αναλογα με το τι και που παιζεις, παιρνεις μαζι σου και τα αντιστοιχα modules)