rakenditos εδω!
Λοιπον επειδη δεν κρατηθηκα να περιμενω μεχρι αυριο αρχισα τα κολπακια....δεν θελω να αρχισουν τπτ τσακωμοι...δεν υπαχει θεμα....
Απο που να αρχισω ομως?
Πρωτα απο ολα ευχαριστω τον Neiko ton papou ton x-versous και οποιον αλλον ειχε την καλοσυνη να με υπερασπιστει χωρις καν να με ξερει...Σας το χω ξαναπει ειστε πολυ καλοι και ευγενικοι μαζι μου!(στο σημειο που καμια φορα υπερβαλετε κιολας)
Στην Μικα εχω να πω πως συμφωνω απολυτα με τα οσα λεει για εμενα και για την ποιητικη μου αξια , πιστευω ομως πως εχω το δικαιωμα να γραφω ο,τι θελω να γραφω σε εναν χωρο που καλως η κακως εχει φτιαχτει για αυτο το σκοπο.Μικα μπορει με αυτο τον τοπο να ξαλαφρωνω (εσυ δεν νιωθεις καλυτερα οταν ανοιγεις σε καποιον την ψυχη σου?) η να ειμαι απλως ενα ψωνιο διψασμενο για χαδακια -δεν ξερω αλλα και παλι αν ειμαι απλως ενα ψωνιο , θα επρεπε να καταλαβεις οτι για να καταφευγω σε κατι τετοιο εχω διαφορου ειδους "κενα" και οσο και αν εσενα σε ενοχλει εμενα με βοηθαει να τα καλυψω...Θελω να πω οπως και να χει το εχω αναγκη....δεν θα μπορουσες να το σεβαστει αυτο και να με ανεχτεις?δεν ειναι αναγκη να με διαβαζεις....
Θελω να σου πω ακομα πως ο ποιητης που ανεφερες αν δεν κανω λαθος εχει αφιερωσει ενα ποιημα τους στους αδοξους (για εμενα και τους αταλαντους) ποιητες...
Δεν εχω να σου πω τιποτα αλλο εκτος απο το οτι πραγματικα σε συμπαθησα τοσο για την ειλικρινια (το σκοτωσα ε?) οσο και για τον τροπο σου...
Τωα για τα ποιηματακια μου τα παρεξηγημενα....
για την "Κυρια της Αβυσσου" δεν θα θελα να πω τιποτα...το εχω γαψει για το πιο αγαπημενο μου προσωπο και ολα τα αλλα δεν θελω να τα μοιραστω μαζι σας...
Η "συζητηση με μια κανη" δεν κανει πουθενα λογο για αυτοκτονια.Παντα πιστευα πως ο καθενας απο εμας δεν ειναι ενας αλλα πολλοι και καμια φορα αντιθετοι τυποι.Αυτοι οι τυποι ειναι οι βραχινοι αντες που καθονται στο κρανιο μου.Πολλες φορες οι τυποι αυτοι διαφωνουν και αλληλοκατηγορουνται για λαθη ακομα και μισιουνται , και ξεσπαει πολεμος στο κεφαλι μου...στο σημειο που καταλαβαινω οτι υπαρχουν καποιοι απο αυτους που αν μπορουσαν θα σκοτωναν τους αλλους...Αυτο ειναι πολυ περιληπτικα το ολο θεμα...
το "μπιλιαρδο" εχει να κανει με το μοντελο του μπιλιαρδου που συνανταει κανεις στην φυσικη και τα μαθηματικα (το μεγαλο μου παθος δεν ειναι η ποιηση αλλα η φυσικη και ειναι αληθεια πως οταν ημουν μικρουλης ονειρευομουν ενα νομπελ...αλλα φυσικης οχι λογοτεχνιας..)και στο πως μπορει να δει κανεις την ζωη μεσα απο αυτο...δε θα κατσω να καν "αναλυση στιχων" γιατι σχεδον ολοι ενας προς εναν παραπεμπουν σε φυσικες εννοιες οπως η "ευαισθητη εξαρτηση απο τις αρχικες συνθηκες" και δεν εχει νοημα να σας τα πριζω με αυτα...Θ α πω απλως πως το μοντελο αυτο εκτος των αλλων λεει πως οταν παιζει κανεις μπιλιαρδο μια ανεπαισθητη διαφορα στο πρωτο χτυπημα της στεκας που δεν ειναι αχικα αντιληπτη απο κανεναν αλλαζει λιγο την τροχια της μπαλας , η διαφοα αυτη μεγενθυνεται σε καθε κρουση και μετα απο ωα αλλαζει εντελως το παιχνιδι.Εγω στα στιχακια μου απλως λεω οτι καμια φορα το χτυπημα της στεκας (ξυλινο χερι) μπορει να γινει καταδικαστικο για την συνεχεια σαν περιστροφο που σε χτυπαει δηλαδη σε καταδικαζει σχεδον πριν καν γεννηθεις...
Να σας θυμισω πως ειχα ασχοληθει με ενα παρομοιο θεμα στο "για εκεινη" οπου μιλαγα για τον ελκυστη του Lorenz...
τελος παντων δεν εχει νοημα τωρα οια το τι ακριβως ηθελα να πω..απλα βλεπετε οτι δεν γινεται πουθενα αναφορα σε αυτοκτονιες....να σας παραπεμψω και στην απαντηση μου στο "βοηθεια ηια στιχους" του HEAVYHEAD οπου οι στιχοι που του εστειλα μονο παραιτηση και τασεις αυτοκτονιας δεν δηλωνουν....
Αυτα ειχα να πω εγω και δεν νομιζω πως πρεπει να δωσουμε μεγαλη εκταση στο θεμα...
Μικα..ελπιζω να καταλαβες αυτα που σου εγραψα στην αρχη και να με ανεχτεις απο εδω και περα....
υ.γ θα σου πω μονο πως εχω σκεφτει τοσο πολυ αυτα που λες ωστε οχι μονο εχω στειλει αρκετες φοες για διαγαφη τον λογαριασμο μου αλλα (και μαρτυες οι συντονιστες) εχω στειλει και μηνυμα ζητωντας την αμεση διαγραφη του...τελικα πντα αργουσαν τοσο που στο τελος δεν αντεχα , και ακουγα εναν αλλο απο τους βραχινους αντρες μου και ξαναστελνα...
αυτα!
(papou ειμαι 23..τι λες θα το παω το νομπελ τελικα?

)