Μα τι λες? Ειπα εγω πουθεμα οτι ειναι υποχρεωτικο να το κανεις. ΕΙπα εγω οτι ειναι καλο αυτο που συμβαινει? Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ισχυει. Εγω παρακολουθω τη σχολη αποκλειστικα παο ενδιαφερον και οχι για να περασω την εξεταστικη. Αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι γινεται και αυτη ευκολοτερη αν παρακολουθεις. Αν θες να κουβεντιασουμε σοβαρα πολιτικα για οτι αφορα την εντατικοποιηση θα δεις οτι σε καμια περιπτωση δεν ειμαι εγω αυτος που παραδιδομαι στην εντατικοποιηση. Χωρια που δεν πιστευω οτι η μη παρακολουθηση μαθηματων αποτελει καποιου ειδους αντισταση. Αν γουσταρεις γιατι να μην το κανεις? Να προσεχουμε τι λεμε...
Δεν κολλαω στο "αν γουσταρεις γιατι να μην παρακολουθεις", αν και μου φαινεται προβληματικο γιατι τοτε θα αναγκαστεις να συμβιβαστεις με το εξουθενωτικο προγραμμα, αλλα οτι λες οτι η παρακολουθηση βοηθαει.
Πραγματικα η παρακολουθηση βοηθαει; και λες οτι οντως ισχυει; Αυτο απο εναν αναρχικο, κυριως, μου φαινεται πολυ προβληματικο.
Οσο για τις πραγματικες αντιστασεις σου λεω ενα παραδειγμα η εξωκοιν. αριστερα υποστηριζει οτι το να δηλωσεις αντιρρησιας συνειδησης η να βγεις λιποτακτης δεν αποτελει πραγματικη αντισταση για διαφορους λογους, σιγουρα τους ξερεις, στο θεμα του στρατου θες να ξεκινησουμε μια τετοια μαλακiσμενη συζητηση;
Μαλλον εγω δεν μπορω να κανω τετοια πολιτικη κουβεντα που εννοεις γιατι εμενα οι γνωσεις μου apoteloyntai απο καποια βασικα πραγματα που εχω διαβασει και προσπαθω την εφαρμογη τους στην πραγματικοτητα, δεν ειναι δηλαδη πλουσιες σε θεωρειες και βιβλιογραφιες, επισης ουτε θελω να σε πεισω για κατι, αυτο που σκεφτομουν ειπα.