Sweet*strings και MACMISIAS, δεν διαφωνούμε στο αξιόποινο της πράξης.
Κάθε άλλο.... αλλά η ουσία βρίσκεται στο ποιόν του ανθρώπου....
Αυτό που ξεχωρίζει τον Πάνου αν θες, από την πλειοψηφία όσων βρέθηκαν σε αντίστοιχη θέση, είναι ότι προτίμησε να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του, να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να πει αυτά που ήθελε να πει και τέλος. Δεν κηνύγησε ούτε ελαφρυντικά, ούτε να παρουσιάσει τρελόχαρτα, ούτε τίποτα από όλα όσα συνήθως θα έκανε κάποιος σε αντίστοιχη θέση.
...καλά σηκωτός πήγε και κλαίγοντας τι άλλο να έκανε ? Ομολογία αποδεικτικά στοιχεία τι άλλο έμεν να σώσει ? Α ! την τιμή....
Ανεξάρτητα με το δίκιο ή άδικο που είχε, οφείλουμε αν μη τι άλλο να αναγνωρίσουμε ότι έμεινε πιστός στον προσωπικό κώδικά του, άσχετα αν εμείς διαφωνούμε με αυτόν ή όχι. Αυτό δεν είναι κάτι που έχει τη δύναμη να κάνει ο καθένας, ειδικά όταν βρίσκεται μπροστά σε τέτοιες ποινές.
Οι περισσότεροι θα κάναν το παν για να ελαφρύνουν τη θέση τους, σε αντίθεση με τον Πάνου που το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν αυτό.
Αυτό εννοώ.
Αυτό το λες συνεπαρμένος της πίστεως σου, αλλά δεν είναι θέμα πίστης ούτε μπορείς να λατρέψεις κάποιον επειδή σου αρέσουν τα τραγούδια του η η φάτσα του, καταλαβαίνω την αγάπη σου στον καλλιτέχνη αλλά μην προσωποιείς την καλλιτεχνική του ιδιότητα. ϊσως εύ να ήσουν πιο θαραλέος μπροστάσε τέτοια ποινή.
ΥΓ: Αν θες την προσωπική μου γνώμη για το γεγονός καθε αυτό, ναι, ήταν εν βρασμώ. Όταν ένας παντρεμένος με παιδί τα φτιάξει με την κόρη σου, έρθει σπίτι σου, και βρεθεί να σου φωνάζει μέσα στο σπίτι σου "θα έχω και τη γυναίκα μου και την κόρη σου", τότε σαν πατέρας είσαι σίγουρα εν βρασμώ. Δε νομίζεις?
Οχι δε νομίζω...θα του έλεγα κοιτα δε γουστάρω τη μούρη σου για αυτό το λόγο και αν η κόρη μου είχε καταντήσει η καλύτερα ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ την κατάντησα να μπλέκει με διάφορους τότε δεν θα γιάτρευα το άρρωστο σπίτι μου με πιστολιές. Ακόμα μη ξεχνάς πως τον μακαρίτη δεν τον ήξερες και αυτά που λέχθησαν τα είπε ο Άκης.
Α και κάτι άλλο πάντα μα πάντα αν ακούς κάτι για τηλε-ήρωα κράτα μια πισίνη δε ξέρεις ποτέ.