οπως βλεπεις δεν υπαρχει στανταρντ γνωμη,,,παρε αυτη που σου κανει κλικ...ο καθε μουσικος εχει τα δικα του γουστα και για μενα ειναι λαθος να λεει ο καθενας κι απο μια μαρκα....οποτε παρε αυτη που θα σε κανει να γινει καλυτερος κιθαριστας και θα σε εμπνευσει...εχω ριξει κατα καιρους τρελα λεφτα σε εξοπλισμο για να καταληξω κι εγω στο οτι οι μισες και βαλε αγορες μου τελικα δεν με καλυψαν...
αν θες τη γνωμη μου οταν μαθεις να παιζεις καλα ολες οι κιθαρες αυτης και οχι μονο της αξιας που θα παρεις θα ακουγονται πολυ καλα μαζι με εναν αναλογο εξοπλισμο που θα συνοδευονται...ΟΜΩΣ ενας τυπος κιθαρας θα κερδισει το αυτι σου ,την καρδια σου και τα δαχτυλα σου....
αυτο και μονο με εκανε κι εμενα να καταληξω απο 8 οργανα σε 4 (και παλι πολλα ειναι αφου με καλυπτουν απολυτα 2) και να πουλησω οργανα που τα ονειρευομουν απο μικρος (βλεπε jackson soloist-1,αρρωστια με savatage)... αφου λοιπον τα απεκτησα καταλαβα ναι οτι ειναι πανεμορφα,ειναι πολυ ποιοτικα ,ειναι ιστορικα,ειναι αναγωρισιμα ΑΛΛΑ εμενα δεν μου ταιριαζαν στο αυτι και στο χερι οσο αλλα...
με τον καιρο το αυτι και το χερι θα αντικαταστησει και τα ματια σου,,,,και τοτε φιλε ισως να μας γραφεις οτι πουλας την soloist και παιρνεις μια καταγρατζουνισμενη κακασχημη κιθαρα που οταν κλεινεις τα ματια σου και παιζεις νομιζεις οτι εχεις την πιο ακριβη και πιο ομορφη κιθαρα του κοσμου...
και μην φοβηθεις οτι τελικα ναι μπορει να την πουλησεις τη soloist γιατι οπως με τις γυναικες ετσι και με τις κιθαρες πρεπει να γνωρισεις πολλες αλλα με μια θα μοιραστεις τη ζωη σου...πολλες θα σου αρεσουν στην βιτρινα και με πολλες θα εχεις περιπετειουλες αλλα μια θα ειναι αυτη που θα αγαπας πραγματικα...