Αποστολέας Θέμα: Κάμπινγκ στα Βόρεια  (Αναγνώστηκε 4766 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • peace sells, but who's buying it???
    • Προφίλ
Κάμπινγκ στα Βόρεια
« στις: 15/07/08, 15:50 »
Προς τους "βόρειους" φίλους κ όχι μόνο: παίδες γνωρίζετε να μου προτείνετε κανά καλό κάμπινγκ παραλιακά της μακεδονίας? ξέρετε... χαλκιδική κτλ κτλ κτλ.. να 'σται καλά, περιμένω απαντήσεις!!!
Let the sun beat down upon my face, stars will fill my dream, I'm the traveller of both time& space to be where I have been-Kashmir, Led Zeppelin

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
Απ: Κάμπινγκ στα Βόρεια
« Απάντηση #1 στις: 15/07/08, 16:31 »
Πλατανίτσι
Αρμενιστης
Ποσείδι

απλα τα καλύτερα κατ'εμε....εγώ συχνά παω πλατανίτσι....πολύ ωραίος χώρος (αν εξαιρέσεις τις τουαλέτες) και αρκετά ωραία θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 15/07/08, 16:36 »
Σε ευχαριστώ φίλε μου! βασικά ενδιαφέρομαι για κάμπινγκ αλλά ψιλο-free φάση.. όχι τίποτα τουριστικά, &τέτοια.. θα τα τσεκάρω αυτά που μου έδωσες!
Let the sun beat down upon my face, stars will fill my dream, I'm the traveller of both time& space to be where I have been-Kashmir, Led Zeppelin

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 15/07/08, 16:57 »
Λοιπόν, τσέκαρα το Ποσείδι, αλλά βρήκα μόνο από αυτό του ΑΠΘ.. κ επειδή δεν με βλέπω να τρέχω στην σχολή μου για διαδικαστικά, παίζει κανά τηλέφωνο? ;D ;D

(συγγνώμη κ για το πρήξιμο ;D ;D ;D, αλλά αν δεν απευθυνθείς στους συγκιθαρωδούς σου, σε ποιους?)

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
« Απάντηση #4 στις: 15/07/08, 17:05 »
Αν θυμάμαι καλά έχει ακριβώς δίπλα απ'αυτό του ΑΠΘ άλλο κάμπινγκ. Μπορείς να τσεκάρεις και σ'εκείνο. Αλλά το ποσείδι προτείνεται...  ;)

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 15/07/08, 17:13 »
Ναι, πρέπει να είναι αυτό στην παραλία Καλλάνδρας που βρήκα.. Καλώς, θα το τσεκάρω κ αυτό... Α, παρεπιπτόντως... Gothic πολύ σοφή κουβέντα αυτό με την γκασίτιδα....!

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
« Απάντηση #6 στις: 15/07/08, 17:24 »
Ναι, πρέπει να είναι αυτό στην παραλία Καλλάνδρας που βρήκα.. Καλώς, θα το τσεκάρω κ αυτό... Α, παρεπιπτόντως... Gothic πολύ σοφή κουβέντα αυτό με την γκασίτιδα....!

Μην τα συζητάς φίλε...  :'(

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 17/07/08, 23:19 »
Αν θυμάμαι καλά έχει ακριβώς δίπλα απ'αυτό του ΑΠΘ άλλο κάμπινγκ. Μπορείς να τσεκάρεις και σ'εκείνο. Αλλά το ποσείδι προτείνεται...  ;)
Σε αυτο στο Ποσειδι..διπλα απο αυτο του ΑΠΘ εχω παει ως επισκεπτης επειδη παλια δουλευε ενας γνωστος μας.Ωραιο ειναι με φοβερη παραλια αλλα με αρνητικο αυτους τους μονιμαδες με τα τροχοσπιτα(πληγη ειναι) που πιανουν ολες τις μπροστινες θεσεις..Α εχει και ζωακια(κουνελια και τετοια) αν σε ενδιαφερει :P
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος .

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 17/07/08, 23:38 »
Α εχει και ζωακια(κουνελια και τετοια) αν σε ενδιαφερει :P
Τζαμπα φαι δηλαδη :P.
IN GRIND WE CRUST

Αποσυνδεδεμένος Neikos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Deserted Sea
« Απάντηση #9 στις: 18/07/08, 18:22 »
ποσειδι θα ειμαι κατα τις 27.... απο οτι εχω μαθει απο φιλους που εχουν ηδη παει εχει απιστευτα πολυ κοσμο.....
οντως ειναι μονο γα τα ατομα του ΑΠΘ ... αλλα απο οτι εμαθα το καθε ατομο που φοιτει στο πανεπιστημιο μπορει να βαλει εναν εξωπανεπιστημιακο ..... αλλα και αυτο με το διπλανο καμπινγκ το εχω ακουσει.... το πολυ πολυ μενεις εκει και μετα πας απο την παραλια .... μιας κι εκει θα γινεται ο χαμος....

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 18/07/08, 19:32 »
παίδες σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! μια τελευταία ερώτηση: εγώ είμαι σε σχολή στο ΑΠΘ.. πρέπει να περάσω από την γραμματεία της σχολής για τις διαδικασίες, ή πάω κατευθείαν με το βιβλιάριο σπουδών στο κάμπιν? ρωτώ γιατί αφενός είναι ασαφείς οι πληροφορίες στον ιστότοπο του ΑΠΘ, αφετέρου μένω μόνιμα αθήνα, οπότε δεν μου είναι εύκολο να ανεβοκατεβαίνω μόνο κ μόνο για τα διαδικαστικά..

Αποσυνδεδεμένος Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κοχλιωτός κριθαρένιος λαμπτήρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 18/07/08, 20:23 »
Κατευθείαν με το βιβλιάριο σπουδών...Μόνο με βιβλιάριο όμως όχι πάσο!
The world is full of kings and queens,
who will blind your eyes and steal your dreams,
IT'S HEAVEN AND HELL!

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 18/07/08, 20:38 »
Εντάξει τότε! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια όλους σας!! Καλές Διακοπές!!!