faser, συμφωνουμε οι μετοχες αποτελουν μελλοντικο δικαιωμα στην εταιρικη κερδοφορια, μια ιδεατη εικονα της εταιριας κατα παπους, μην λησμονουμε τα απλα, η μετοχη αντιπροσωπευει προσδοκωμενο ή αναμενομενο κερδος, μερισμα καταβαλεται προσεχως, πλην επι του παροντος ανα χειρας κρατω αερα κοπανιστο, δηλ. υποσχεση τηρουμενη αναλογικως της κερδοφοριας ή μη-κερδοφοριας, κερδιζω αμυθητα ποσα, δινω και σενα κατι τι για να σε εχω με το μερος μου μηποτε στραφεις εχθρος εναντιον μου, χανω πολλα, σου τα παιρνω ολα, δηλ. τα κερδη δικα μου οι απωλειες δικες σου, παρομοιως δεχεσαι κι εσυ οτι αυτη ειναι η πραγματικοτητα του συστηματος αν και την σημειωνεις διαφορετικα "Μία πιθανή πτώση της αξίας των μετοχών δεν θα οφείλεται σε μένα που τις δανείστηκα αλλά στην αγορά.." δυστυχως οι επενδυσεις κεφαλαιων στηριζονται σε αυτον τον θεμελιωδη νομο, κερδιζεις εξ αιτιας μου χανεις εξ αιτιας σου, τουτ' εστιν εξ αιτιας του νομου της ζουγκλας (=αγορα=βωμος θυσιαστηριου), αυτο που αναφερεις με την φολι-φολι το ιδιο γινεται σημερα με την δεη, 30 η προηγουμενη τιμη στοχος στα 11 η μετοχη, το χρηματιστηριο ειναι ΚΥΡΙΩΣ κερδοσκοπικον παιγνιον, επενδυτης στο χρηματιστηριο κατα το δη λεγομενον ειναι ενας αποτυχημενος κερδοσκοπος, συμπληρωνω τον παπους περι ιδεατης εικονος ανετως μεταστοιχειουμενης εις φανταστικην, θα εξορκισθει αραγε το στοιχιό-φαντασμα με το σχεδιο των ηπα, ποιος ξερει ;;